Kickstart din daytrading

Udgivet: 10. oktober 2019

Er du usikker på, hvordan du kommer i gang med at daytrade? Du har nu en unik mulighed for at få et grundigt indblik i daytrading via vores gratis forløb ”Kickstart din daytrading”.

”Kickstart din daytrading” er gratis video og e-mail-forløb, hvor du i et afbalanceret tempo vil få indblik i de væsentligste begreber inden for teknisk analyse og daytrading, såvel som swingtrading. Samtidig ser du videoer, hvor nogle af Danmarks bedste tradere fortæller om deres strategier. En af strategierne er den, der har gjort Claus Munk Larsen til Danmarks bedste nye trader i sommeren 2016. Læs interview med Claus i Dagbladet Børsen nederst her på siden – eller tilmeld dig med det samme via formularen her på siden..

Tilmeld dig “Kickstart din daytrading” her

Forløbet består af følgende lektioner:

#1 “Vejen mod succes som daytrader”, gratis e-bog til dig.
#2 Sådan sælger/køber du markedet
#3 Få styr på de vigtigste indikatorer
#4 Vælg den rigtige handelsplatform
#5 Din første strategi
#6 Sådan handler de professionelle
#7 Få adgang til live trading-rum
#8 Sæt dine targets korrekt
#9 Sådan tjener professionel trader Heine Andersen penge
#10 Sådan styrer du din psyke
#11 Sådan tjener professionel trader Peter Arendt penge
#12 Tjen penge på automatiske robotter
#13 Sådan kommer du videre
* Fortløbende kursalarmer

Tilmeld dig Kickstart her

Du kan få indtryk af, hvilke strategier, du bliver præsenteret for via denne video:

Hele forløbet er et slags sammendrag af det langstrakte forløb ”Tradingeksperimentet”, der kørte i foråret 2016 og blev omtalt i både Dagbladet Børsen og i Millionærklubben på radio24/7.

I ”Kickstart din daytrading” tager vi alt det bedste fra dette meget omtalte forløb og præsenterer det for dig i små, effektive bidder.
Du vil modtage forklaring af grundlæggende, overskuelige strategier, tips og tricks samt gratis videooptagelser, hvor nogle af Danmarks bedste private tradere fortæller om deres metoder. En af metoderne blev brugt af ham, der sendere blev kåret til titlen som Danmarks bedste nye trader.

Det hele strækker sig over nogle uger, og du kan studere alt indholdet i dit eget tempo. Det er helt gratis at tilmelde sig og modtage alt dette materiale, og du kan hoppe til og fra studiet, som det passer dig.

Forløbet er helt gratis, men undervejs beder vi dig dog om at tilmelde dig en handelsplatform og senere om at indsætte penge på denne handelsplatform. Dette er DINE penge, som du kan bruge til at handle for, og du kan til enhver tid trække dem ud igen – forhåbentlig med profit. Forespørgslen skyldes, at det er den pågældende handelsplatform, der sponsorerer hele forløbet. Du kan læse mere om handelsplatformene her eller du kan gå direkte til tilmelding herunder.

 

daytrader.dk omtalt i Dagbladet Børsen
daytrader.dk omtalt i Dagbladet Børsen

I juni 2016 udråbte daytrader.dk Danmarks bedste nye trader. Vinderen blev Claus Munk Larsen, der opnåede et afkast på 95,4 % i konkurrenceperioden. Claus Munk Larsen brugte en af de strategier, han havde lært hos daytrader.dk. Strategien bliver også gennemgået i dette gratis forløb “Kickstart din daytrading”. Læs interview med Claus Munk Larsen i Dagbladet Børsen herunder.

borsen

Hvis du har lyst til at lære nogle af de metoder, der har gjort Claus Munk Larsen til succesfuld trader, kan du tilmelde dig det gratis forløb “Kickstart din daytrading“.

image_pdfimage_print
Del denne artikel