Aktier netop nu! Ved Peter Arendt.

Vælg de rigtige aktier!

Det kan være svært at genkende de gode aktier. Men sådan behøver det ikke at være. Professionel trader Peter Arendt afslører nogle af de metoder, der gør ham til en god "stockpicker".

Deltag i vores gratis webinar og få konkrete idéer til aktier, der kan handles lige nu. Det foregår online kl. 20:00 onsdag aften, og du kan se med hjemme fra sofaen.

Peter Arendt, professionel trader

Live webinare om valg af de rigtige aktier

Tilmeld dig og få den professionelles perspektiv på aktierne lige nu

GRATIS

Det er gratis at deltage. Du skal ikke betale, ikke skrive dig op til en handelsplatform eller andet.

Adgang fra din skærm

Webinaret foregår om aftenen. Tænd din skærm og følg med, når eksperterne taler.

Stil spørgsmål undervejs

Det hele bliver udsendt LIVE, så du kan skrive spørgsmål til eksperten, imens de taler. Bagefter får du tilsendt optagelsen.

Unik mulighed for at blive opdateret

Med dette LIVE webinar sætter vi fingeren på aktiemarkedet netop nu. Peter Arendt er professionel trader og risk-manager, og sidder hver dag og udvælger spændende aktier for sine kunder. Peter har en overraskende høj succesrate, og kan spotte gode muligheder i aktiemarkedet med sin unikke brug af tekniske indikatorer, der samtidig er relativ nem at forstå for menigmand. 

I dette webinar vil Peter Arendt gennemgå flere aktuelle aktier og købskandidater, og han vil samtidig sige sin mening om, hvilke aktier, man skal passe på i øjeblikket. Peter Arendt er kendt fra Millionærklubben på Radio 24/7 og bliver også hyppigt brugt som analytiker på Dagbladet Børsen.


Er du klar til at ramme bulls eye i råvaremarkedet?

Tilmeld dig og få din billet med det samme.

Hvem er Peter Arendt

Handelsrådgiver Peter Arendt står for dette online kursus, der varer halvanden time, og som du nemt deltage i hjemme foran din computerskærm, hvor du også kan skrive spørgsmål til Peter undervejs.  

Peter Arendt er professionel handelsrådgiver med mange års erfaring som investor og rådgiver inden for aktie- og råvarehandel. Fra 2009 og frem til i dag, har Peter handlet med aktier, råvare og afgrødefutures for spekluative fonde. Peter driver til dagligt rådgivningssiden minagro.dk  

Peter Arendt er forfatter til bogen ”Aktiehandel og Aktieanalyse”, og han har ofte optrådt som investeringsekspert i Millionærklubben på Radio 24/7 og i Børsen TV. Peter Arendt er desuden blevet portrætteret i Magasinet Penge & &rivatøkonomi samt i bogen DAYTRADER fra 2015.  

Peter er desuden erfaren underviser hos blandt andet daytrader.dk  

I 2007 forudsagde Peter Arendt den finansielle krise i sin artikel ”Bank til bankerne”. Som et resultat af den artikel udnævnte Dagbladet Børsen Peter Arendt, som den førende hjerne indenfor statistik og teknisk analyse af aktiekurser. 

Hvem kan være med?

  •  Webinaret foregår Online, så alle kan være med fra computerskærmen hjemme i sofaen.
  •  Der kræves ikke andre forudsætninger end en interesse for børsmarkedet
  •  Det er gratis at være med, og du kan selv bestemme, om du vil se det hele eller bare noget af webinaret
  •  Hvis du ikke har tid, kan du se webinaret i arkivet i dagene efter. Det kræver dog, at du er tilmeldt.

Hvorfor investere i aktier?

”Din fremtid er ikke defineret af, hvor mange penge, du tjener her og nu. Din velstand i fremtiden er i stedet defineret af, hvor mange af de penge, du tjener her og nu, som du sætter til at arbejde for dig ved at investere dem korrekt” Peter Lynch, amerikanske investor og filantrop