GRATIS E-BOG

Skatteguide for tradere - aktier, indeks, valuta, råvarer

forstå reglerne, din årsopgørelse og optimér din skat

Guiden er senest ajourført 1. marts 2024E-bogen er skrevet af daytrader.dk. Brugen af denne er på eget ansvar. E-bogen ajourføres løbende. Vi er Danmarks største portal for aktiv handel med værdipapirer. Når du henter e-bogen tilmelder du dig også nyheder om trading generelt fra os på daytrader.dk

- Du kan afmelde dig med det samme igen.


I e-bogen på 65 sider berører vi bl.a. følgende emner:

  • Skat for tradere - generelt
  • Skat ved CFD handel
  • Skat ved valutahandel
  • Skat ved handel med kryptovaluta
  • Skat ved aktiehandel
  • Samt en lang række andre emner f.eks. futures og optioner, om optimering af skatten, handel i selskabsform og meget mere


Download e-bogenEn e-bog af daytrader.dk

Skat kan være indviklet. Især, hvis du investerer og trader. I denne e-bog bliver du klædt på, så du forstår reglerne på en måde, så du hverken snyder dig selv eller SKAT. Du får også indsigt i hvordan man kan optimere skatten. På den måde kan denne bog blive en rigtig god investering - og så er den endda gratis. Husk at skattereglerne fra tid til anden ændrer sig, så sørg altid for at have den nyeste udgave af e-bogen.

E-bogen er skrevet af daytrader.dk. Vi er Danmarks største portal for aktiv handel med værdipapirer. Hvert år deltager flere tusinde mennesker i vores online-kurser om trading. Vi har været omtalt i blandt andet Børsen, Finans, Millionærklubben, Penge & Privatøkonomi m.m.


Når du henter bogen tilmelder du dig også nyheder om trading generelt fra os på daytrader.dk. Du kan afmelde dig med det samme igen.