Invester i bitcoins via profitable tradere

Udgivet : 19 May 2017

Kursen på bitcoins er firedoblet siden sidste år, og og i de seneste uger er prisen eksploderet yderligere op. Bitcoin er en såkaldt virtuel valuta, der tilsyneladende bliver mere og mere populær. Mange eksperter spår en gylden fremtid for bitcoins, men som spekulant i valutaen, skal man være forsigtig, fordi kursen har meget høj volatilitet.

Hos handelsplatformen eToro er det muligt automatisk at kopiere de tradere, der foreløbig har handlet bitcoins med succes. Det gøres nemt ved at trykke på en knap. Samtidig kan du selv sætte din risiko ved hjælp af f.eks. lavt undskud eller lav gearing, så du kan sove trygt om natten, men samtidig få glæde af evt. kommende stigninger i bitcoins.

Når du har en konto hos eToro, kan du for eksempel kigge nærmere på disse profiler og evt. kopiere deres trades automatisk.

DavidGiles:
David er fra Irland og har skabt et afkast på 48,5% over de senest 12 måneder. Samtidig handler han med lav risiko. David trader blandt andet Apple, Nvidia og bitcoins. Find ham hos eToro.

MemoBeltran
MemoBeltran er fra Mexico og har lavet et afkast på næsten 80 % over de seneste 12 måneder. MemoBeltran handler mest bitcoins, men trader også den mexicanske valuta med god succes. Find ham hos eToro.


Du skal åbne en konto hos eToro, hvis du kopiere ovennævnte tradere. Det er en god idé samtidig at tilmelde sig vores forløb om copytrading, hvor vi vil hjælpe dig godt igang med copytrading.

 

Kursen på bitcoins som den ser ud hos eToro

 

Bitcoin kan både bruges til at betale med, men mange bruger også valutaen til at opbevarer værdier. Bitcoin er decentralt, og det betyder, at der ikke er nogen central organisation som bestemmer over bitcoin. Mange mener, at det gør møntenheden perfekt til en global internetverden.

Bitcoin bliver handlet på børser, og det er dermed udbud og efterspørgsel som afgør prisen på en møntfoden.. Fordelene ved bitcoins er blandt andet, at enheden er decentralt og global, transaktionsomkostningerne er meget små og bitcoins kan ikke spores. Det sidste har også fået mange til at kritisere brugen af bitcoins. Blandt andet er den kinesiske regering bange for, at bitcoins udnyttes til ulovligt at kanalisere penge ud af landet.

Når du investerer i bitcoins er det vigtigt at huske, at møntfoden ofte handles under stor volatilitet. Det vil sige, at du i løbet af en dag nemt kan gå fra stort minus til stort plus på en evt. investering. Derfor skal du handle bitcoins med forsigtighed og kun bruge penge, du kan tåle at tabe. Daytrader.dk samarbejder med eToro på en sådan måde, at vi får betaling for nye kunder til platformen. Vi yder dog samtidig en høj service til nye kunder, og hjælper kunder via vores support i alle spørgsmål vedrørende aktiv trading, risiko og muligheder. Du er altid velkommen til at skrive til os på support@daytrader.dk.

Oversigt over artikler om kryptovaluta:

>>> Handelsplatform til at handle kryptovaluta
>>> Daytrader.dk's foretrukne kryptovaluta
>>> Bitcoin eller Ethereum?
>>> Køb Ripple (XRP)
>>> Køb Ethereum (ether)
>>> Køb NEO
>>> Forstå bitcoin på 5 minutter
>>> Invester i kryptovaluta via profitable tradere
>>> Køb bitcoin - sådan gør du
>>> Køb Stellar Lumens
>>> Køb Bitcoin Cash
>>> Køb Ethereum Classic (ETC)
>>> Køb Cardano ADA
>>> Køb EOS
>>> Køb DASH
>>> Kryptotrader viser vejen: 330% aflast i kryptovaluta


image_pdfimage_print
Del denne artikel
 • 20
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  20
  Shares

Kommentarer

 • Relateret
 • Seneste
 • POPULÆRE