Kopiere de bedste tradere – her er de

Udgivet: 21. september 2018

I de seneste 12 måneder har brasilianeren Gilberto Da Silva skabt et afkast på 74% på sine investeringer. Gilberto er blot en af de mange tradere på handelsplatformen eToro, der har skabt et solidt overskud. På eToro kan man kopiere succesfulde børshandlere helt automatisk. Nogle har meget store afkast, andre har lidt mere moderate afkast, men kan til gengæld præsentere en lavere risikoprofil. Som bruger kan man både kopiere de pågældende tradere med store beløb, men også med små beløb helt ned til nogle få hundrede dollars, hvis man blot vil se, hvad såkaldt copytrading indebærer. Man kan også til enhver tid lukke alle sine handler og trække pengene ud igen.

Mange af de dygtigste børshandlere på eToro har lavet afkast på over 50% eller mere i de seneste 12 måneder.

Hvis du gerne vil lære copytrading fra bunden, kan vi anbefale vores gratis kursus: Lær copytrading.

Vi har på daytrader.dk sammensat to porteføljer med gode tradere, hvor vi har lagt vægt på, at der bliver handlet i mange forskellige markeder og instrumenter. Således, at man bliver eksponeret mod et større område og risikoen derved bliver lavere. De to porteføljer er opdelt i henholdsvis lmediumrisiko og højrisiko.

Hvis du vil se, hvordan man åbner en konto hos eToro og helt konkret kopierer de enkelte børshandlere, så kan du se to videoer nederst på denne side.
Udvalgte porteføljer på eToro

Følgende otte tradere fra Etoro handler tilsammen næsten alt, hvad det finansielle marked har at byde på; Det være sig aktier, kryptovalutaer, valutapar, råvarer og indekser. Endvidere er porteføljen både bygget op omkring ”short-term” og ”long-term” tradere. Neden for kan man læse nærmere om de enkelte tradere, som indgår i porteføljen. Det skal dog siges, at det enorme bull marked som fandt sted i hele 2017 naturligvis har haft en stor påvirkning på mange af tradernes afkast, hvorfor de høje afkast hos ”long-term” investorerne måske ikke kunne være så repræsentativt for fremtiden. De otte tradere har dog alligevel, trods enormt svære vilkår i 2018, formået at opretholde fornuftige afkast for det indeværende år.


Gilberto Carlos Da Silva (afkast i de senste 12 mdr.: 74%). Gilberto er fra Brasilien og er en af de tradere, der formår at kombinere et meget højt afkast med en sund risikoprofil. Gilberto handler mest valuta, og hans favorit er euro over for dollars, hvor han er profitabel i 80% af sine handler. På sin profil hos eToro noterer Gilberto, at han har konstant fokus på lav risiko kombineret med tålmodighed og et profittarget på hver handel på ca. 15% af det investerede betløb. I 2016 lavede Gilberto et afkast på næsten 30%, og i 2017 blev det på hele 118%.

Jeppe Kirk Bonde: (afkast i de seneste 12 mdr.: 34%) Den danske ”long-term invester” Jeppe Kirk Bonde har størstedelen af sin portefølje bestående af aktier. Han analyserer kontinuerligt trends indenfor markeder, teknologi, politik og demografi, hvorefter disse bliver sammenholdt med fundamentale vurderinger for at træffe handelsbeslutninger. Jeppe Kirk Bonde havde i 2017 et afkast på hele 148%, og har indtil videre til dags dato, d. 1/6, et afkast på 7,76% i 2018. Desuden bestræber han sig på at holde sin risiko lav. Vi har desuden skrevet en artikel specifikt om Jeppe Kirk Bonde og hans strategi som trader.

Albert Dietrich: (afkast i de seneste 12 mdr.: 17%) Den tyske trader Albert Dietrich handler for det meste valutapar, men han vælger også at diversificere sine handler med indekser og råvarer. Albert Dietrich er er swingtrader. Han laver gennemsnitlig 1 til 2 handler om ugen, og holder disse handler mellem få timer til en uge. Albert Dietrich havde i 2017 et afkast på 26,4%, og har indtil videre til dags dato, d. 1/6, et afkast på 7,35% i 2018. Desuden holder Albert Dietrich sin risiko utroligt lav.

Mindaugas Drezas : (afkast i de seneste 12 mdr.: 10%) Mindaugas Drezas er en trader fra Litauen, som bestræber sig på at minimere sin risiko ved at diversificere sin portefølje så meget som muligt. Han handler for det meste aktier, men tager også handler i kryptovalutaer, råvarer, indekser og valutapar, hvis den rigtige handel byder sig. Mindaugas Drezas havde i 2017 et afkast på 27,97%, og har indtil videre til dags dato, d. 1/6, et afkast på 5,79% i 2018.

Henri Gustave D Caron: (afkast i de seneste 12 mdr.: 28%) Henri Gustave D Caron er fra Belgien og handler kun aktier. Han betragter sig selv som en ”long-term invester”. Han diversificerer sin portefølje ud fra de områder og sektorer, som han vurderer, har potentiale i fremtiden, herunder big data, artificial intteligence og gaming. Henri Gustave D Caron havde i 2017 et afkast på 43,16%, og har indtil videre til dags dato, d. 1/6, et afkast på 5,39% i 2018. Ligesom de andre investorer i denne portefølje med medium risiko, viser statistikken, at han holder sin risiko lav.

>>>>>>>>>> Alle ovenstående tradere kan kopieres på handelsplatformen eToro.

76% af private mister penge ved at handle CFD hos denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at risikere at miste dine penge.

Daytrader.dk modtager betaling, for brokere, der er omtalt på siden. På den måde finansieres siden.

Wesley Warren Nolte: (afkast i de seneste 12 mdr.: 11%) Wesley Warren Nolte fra England handler for det meste aktier indenfor teknologiindustrien, hvilket desuden har været hans dagsjob i næsten 20 år. Endvidere er Wesley ikke bange for at geare sine handler, som selvfølgelig øger hans risikoprofil bestandigt. Wesley Warren Nolte er også fascineret af kryptovalutaer, og er ikke bleg for at tage handler i de produkter, hvis muligheden byder sig. Wesley Warren Nolte havde i 2017 et afkast på 66,99%, og har indtil videre til dags dato, d. 1/6, et afkast på 7,29% i 2018.

JannikMS: (afkast i de seneste 12 mdr.: 34%) Den tyske trader Jannik Maximilian Slodowitz holder sin portefølje diversificeret med teknologi-aktier, industri-aktier og ikke mindst kryptovalutaer. Han handler dog også råvarer, valutapar og indekser, hvis muligheden byder sig. Jannik træffer handelsbeslutninger ud fra både teknisk- og fundamentalanalyse, og er endvidere ikke bange for at geare sine handler. Jannik havde i 2017 et afkast på hele 278,39%, og har indtil videre til dags dato, d. 1/6, et afkast på 7,49% i 2018.

Rolando Noria Leonardo: (afkast i de seneste 12 mdr.: 196%) Den mexicanske trader Rolando Noria Leonardo har sin portefølje bestående af aktier og kryptovalutaer. Rolando træffer primært sine handelsbeslutninger ud fra fundamentalanalyse, men lader sig dog også påvirke af teknisk analyse. Rolando er en stor kryptovaluta- og blockchain-entusiast, men lader det dog ikke ødelægge fornuften bag sine handler. Rolando er samtidig rimelig risikovillig, da han både handler kryptovaluta og geare sine handler med aktier. Dette er dog også blevet afspejlet i enormt høje afkast. Rolando havde i 2017 et afkast på hele 374,08%, og har indtil videre til dags dato, d. 1/6, et afkast på 55,58% i 2018.

>>>>>>>>>>>>> Alle ovenstående tradere kan kopieres på handelsplatformen eToro.

76% af private mister penge ved at handle CFD hos denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at risikere at miste dine penge.

Daytrader.dk modtager betaling, for brokere, der er omtalt på siden. På den måde finansieres siden.


Hvis du vil se, hvordan du helt konkret åbner en konto hos eToro og efterfølgende kopierer en trader, så kan du se nedenstående videoer.

Kort videointroduktion til copytrading:

>>>>>>>>>>> Gå til eToro her

76% af private mister penge ved at handle CFD hos denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at risikere at miste dine penge. Daytrader.dk modtager betaling, for brokere, der er omtalt på siden. På den måde finansieres siden.

Lang videointroduktion til copytrading:

>>>>>>>>>> Gå til eToro her

76% af private mister penge ved at handle CFD hos denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at risikere at miste dine penge. Daytrader.dk modtager betaling, for brokere, der er omtalt på siden. På den måde finansieres siden.

Ligesom alt andet børshandel indebærer copytrading naturligvis også risiko. Du bør kun handle med penge, du kan tåle at tabe, og du bør søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen. Du kan læse mere om eToro som handelsplatform her. Du er også altid velkommen til at kontakte vores support på daytrader.dk, hvis du er i tvivl om noget. Hvis du gerne vil lære copytrading fra bunden, kan vi anbefale vores gratis kursus: Lær copytrading.

Disclaimer:
eToro er en platform med flere aktiv-klasser, der tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD'er.

Bemærk venligst, at CFD'er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at tabe penge på grund af gearing. 76% af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutninger. Kopihandel/copytrading er en porteføljestyringstjeneste leveret af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyperns Securities and Exchange Commission.

Investering i kryptoaktiver er volatile og ustabile produkter og er ureguleret i nogle EU-lande; Ingen forbrugerbeskyttelse. Skat af overskud kan forekomme. eToro USA LLC tilbyder ikke CFD'er og giver ingen repræsentationer og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af indholdet af denne publikation (website), som er udarbejdet af vores partner ved at bruge offentligt tilgængelige ikke-entitetsspecifikke oplysninger om eToro.

image_pdfimage_print
Del denne artikel