Kryptovaluta for begyndere

Kryptovaluta for begyndere

TILMELDING TIL WEBINARER

Kryptovaluta er måske den mest spændende investeringsmulighed netop nu. Siden en top i priserne omkring årsskiftet, har markedet været vigende. 

Men nu er priserne igen begyndt at stige, og mange håber på et nyt ridt mod højderne. 

I denne række af webinarer klæder vi dig på, så du kan handle kryptovaluta med større sikkerhed. Vi underviser i de store kryptovalutaer, og vi kigger på muligheder og risikospredning. Alle webinarer er gratis. 


Skriv dig op til hvert webinar ved at klikke på et link herunder. Det vil føre dig til webinar-platformen, JETwebinar. Du kan tilmelde dig et enkelt webinar eller du kan tilmelde dig alle. Det er helt op til dig. Når tidspunktet for webinaret nærmer sig, skal du sidde klar ved skærmen, hvis du vil følge webinaret live.

Kom godt i gang med krypto

29.maj, kl. 20:00. I dette webinar ser vi nærmere på de handelsplatforme, hvor du kan handle kryptovaluta på kontrakt. Vi tager dig i hånden og viser præcis, hvordan du kan komme i gang med at handle på en måde, hvor du samtidig kan føle dig tryg. 


Er kryptovaluta en god investering?

3. juni, kl. 20:00: I dette webinar ser vi nærmere på de store kryptovalutaer. Vi kigger på deres potentiale og hvilken risiko eller chance, der kan være forbundet med investering i kryptovaluta.


Risikospredning og handelsanalyse

6. juni, kl. 20:00: I dette webinar ser vi på, hvordan man kan analysere priserne på kryptovaluta ud fra et teknisk perspektiv. Vi kigger på aktuelle kurser og studere deres prisniveauer. Samtid ser vi på, hvordan man kan investere med en god risikospredning. Sidst men ikke mindst taler vi om SKAT i forbindelse med investering i kryptovaluta.


Trading i kryptovaluta

13. juni, kl. 20:00: I dette webinar har vi inviteret professionel trader, Gil Paz, fra Tyskland, der vi vise, hvordan han trader kryptovaluta her og nu. Webinaret vil foregå på engelsk.


Hvis du ikke har tid til at se med LIVE på de pågældende tidspunkter, kan du altid se de optagede versioner i arkivet. Du får dog kun adgang til de optagede versioner, hvis du er tilmeldt LIVE-udsendelsen. 

De optagede versioner vil blive lagt op nogle dage efter LIVE-udsendelsen.

© 2018 | Webinarene er arrangeret af daytrader.dk