Bliv skarp til aktiv trading

Hvordan kan man handle aktivt med succes? Dette 3-dages kursus for begyndere er første, vigtige skridt i retning mod at blive profitabel trader.

Underviser Nanna Fick er succesfuld daytrader med et stærkt afkast. Hun arbejder som selvstændig trader og mentor igennem AgoTrade og har titel som Copy Trade Master.

BOOK DIN PLADS med 10%  rabat

Normal-pris 10.950, din pris 9855 kroner .

København

LÆR AT SPOTTE EN STÆRK HANDEL

På dette kursus lærer du at analysere en kursgraf, så du har en klar idé om, hvor børsmarkedet skal hen, og så du får helt skarpe købs og salgssignaler. 

Der arbejdes meget med øvelser, så du i praksis lærer at spotte en stærk handel. Det er både individuelle øvelser, og øvelser der udføres i fællesskab. Når du kommer hjem, skal du ikke være i tvivl om, hvordan du bruger de ting, du har lært. 

Kurset er fordelt over 3 uger, så du kan øve dig mellem de kursusgange. Samtidig kan du få svar på de spørgsmål, der mange gange opstår, når man sidder alene derhjemme med graferne.  


Kurset foregår i København og er fordelt over tre dage: 30. aug. samt 6. og 13. sep. 2020 fra kl. 9 – 15

De tre kursusgange er med fuld forplejning. Du får også et kraftfuldt analyseværktøj. Du får desuden adgang til videoer og artikler, der opsummerer det vi har arbejdet med på kurset.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Hvem er Nanna Fick?

Nanna Fick er en af Danmarks få full-time daytradere. Hun har blandt optrådt i Millionærklubben, Penge & Privatøkonomi, Dagbladet Børsen og er aktiv blogger hos daytrader.dk. Nanna Fick har desuden status som Copy Trade Master.

Nanna Fick har en akademisk finansiel baggrund med mere end ti års erfaring inden for virksomhedsanalyse og investering både som Business Consultant, Business Analysis Manager og Managing Director. 

I 2016 droppede hun dog alle de fine titler og gik fuldtid i sin egen virksomhed Ago-trade, hvorigennem hun både trader og underviser i trading. 

Hendes styrke som trader er risikostyring, vedholdenhed og grundige analyser. Nanna Fick har brugt mange tusinde timer i selskab med graferne og sideløbende konstrueret hundredvis af regneark med statistik og beregning, der kan gøre hende og hendes studerende til bedre tradere.  

Nanna Fick her portrætteret i Penge & Privatøkonomi, 2018

Hvad siger folk om Nannas undervisning?

"Jeg er RIGTIG glad for din undervisning og at jeg valgte at starte ud med en mentor + kurser INDEN jeg bare kaster mig ud på det dybe vand. Synes jeg er kommet godt fra start og har rimeligt styr på hvad der foregår i markedet – nu skal jeg så arbejde på ikke at miste kontrollen/disciplinen." 

Ronni Kristensen

"Trods det at jeg har flere års erfaring indenfor trading, gav kurset mig adskillige øjenåbnere. Nanna er en dygtig formidler af stoffet, hvor hun som én af få formår at skabe en kobling til hvad det rent praktisk vil sige at beskæftige sig med trading, enten på fuldtid eller ved siden af andet arbejde.". 

Peter


Du får blandt andet:

Dette kursus giver dig alle de redskaber, du har brug for som aktiv trader. Du lærer om:

  • Risikostyring
  • Teknisk analyse 
  • Mønstergenkendelse
  • Generiske strategier, price action og indikatorer mere dybdegående 
  • Psykologien
  • Hvordan du udvikler din trading nu og fremadrettet  

Normal-pris 10.950, din pris 10.150 kroner 


Fakta om kurset

Kurset foregår i København og er fordelt over tre dage: 30. aug. samt 6. og 13. sep. 2020

Alle dage fra kl. 9-15.

 De tre kursusgange er incl. fuld forplejning. Du får desuden et kraftfuldt analyseværktøj.

Prisen er i alt 10.950 kr. incl. forplejning og 3 dages kursus (book nu og spar 10% af denne pris)  

BOOKING med 10% rabat

Nanna Fick i Millionærlubben på Radio24/7

Hvem egner kurset sig til?

Kurset er målrettet begyndere og let øvede. Forudsætninger for kurset er, at du er villig til at investere tid og arbejde under forløbet, at du medbringer en computer, at du har excel, og at du evt. inden kurset læser en tekst, hvor du kort beskriver forudsætningerne for din trading.Mange mennesker drømmer om at blive deres egen chef og slippe ud af hverdagens hamsterhjul. Som succesfuld trader kan du selv definere din arbejdsdag, og du kan i princippet få hele verden som din arbejdsplads, fordi du som trader kun er afhængig af en god internetforbindelse.  

Som succesfuld trader følger du pulsen på alverdens børser, og du er i stand til at håndtere det pres, der følger med, når titusindsvis af kroner skifter hænder på et øjeblik. 

Men vejen til at blive succesfuld trader er også hård. Det kræver disciplin, tålmodighed og masser af tid til at lære af sine fejl. 

Måske drømmer du blot om at handle lidt værdipapirer i din fritid som supplement til din økonomi – eller måske drømmer du om helt at ændre dit liv og leve af trading? Dette kursus er det første, vigtige skridt på vejen mod at blive succesfuld, så du selv kan definere din retning.  

Normal-pris 10.950, din pris 10.150 kroner 

Denne booking-side hører under daytrader.dk. Daytrader.dk samarbejder med Nanna Fick. 

Spørgsmål kan rettes til support@daytrader.dk