Nu er det billigere at trade kryptovaluta

Udgivet: 8. oktober 2018

Nu er det blevet meget billigere at trade kryptovaluta. I hvert fald, hvis du handler hos eToro, der netop har sat spread ned med over 60% på visse kryptovalutaer. De lave spreads/handelsudgifter betyder, at det nu i langt højere grad kan betale sig at handle ud og ind af markedet og dermed spekulere i jævnlige op- og nedture i visse kryptovalutaer.

Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at løbe den store risiko for at miste dine penge. —

Lad os tage et eksempel:

I sidste måned steg kryptovalutaen Bitcoin Cash med over 40% på få dage – fra 405 USD til 575 USD. Havde du investeret 10000 kroner i Bitcoin Cash den 19. september, havde du således kunne hæve ca. 14000 kroner kun 8 dage senere. Med de nye spreads i Bitcoin Cash, ville din udgift på den pågældende handel være på 1.9%, svarende til 190 kroner. Hvis du efterfølgende ville spekulere i nedtur, kan du hos eToro “shorte” din position og dermed også tjene penge, da Bitcoin Cash herefter faldt.

Bevægelsen i bitcoin cash over den seneste måned.

Følgende er en oversigt over de ny spreads hos eToro.

• BTC – reduceret fra 1.5% til 0.75% 

• BCH – reduceret fra 5.0% til 1.9%

• XRP – reduceret fra 3.5% til 2.45%

• MIOTA – reduceret fra 6.0% til 2.9%

• XLM – reduceret fra 5.0% til 2.45%

• NEO – reduceret fra 5.0% til 1.9%

Markedet for kryptovaluta har længe været vigende, men der er stadig en del bevægelse i valutaterne, og det betyder, at der kan være gode penge at hente, hvis du udnytter, at du både kan købe lang og sælge short. Vær opmærksom på, at eToro selv efter de nye spread-reduktioner ikke er den billigste platform, når det kommer til handel med kryptovaluta. Men til gengæld er eToro en reguleret og godkendt platform under de europæiske tilsynsmyndigheder. Det betyder også, at du ikke får problemer med at trække dit evt. overskud ud af platformen og videre ud til din lokale bank, hvis du ønsker det.

eToro vil desuden snart tilknytte en såkaldt wallet til din trading-account. Det betyder, at du får direkte adgang til dine kryptovaluta og dermed kan betale for varer og service-ydelser med kryptovaluta direkte fra din eToro-wallet, hvis du ønsker det. Der er altså tale om rigtige kryptovaluta, og ikke blot krypto-kontrakter.

Vær opmærksom på, at kryptovaluta kan svinge foldsomt i pris, og det er derfor ikke egnet for alle investorer. Handel med kryptovaluta er desuden ikke omfattet af EU-regulering. Indholdet på denne side er kun ment som information, og det skal ikke opfattes som handelsrådgivning.

Disclaimer:
eToro er en platform med flere aktiv-klasser, der tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD'er.

Bemærk venligst, at CFD'er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at tabe penge på grund af gearing. 77% af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutninger. Kopihandel/copytrading er en porteføljestyringstjeneste leveret af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyperns Securities and Exchange Commission.

Investering i kryptoaktiver er volatile og ustabile produkter og er ureguleret i nogle EU-lande; Ingen forbrugerbeskyttelse. Skat af overskud kan forekomme. eToro USA LLC tilbyder ikke CFD'er og giver ingen repræsentationer og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af indholdet af denne publikation (website), som er udarbejdet af vores partner ved at bruge offentligt tilgængelige ikke-entitetsspecifikke oplysninger om eToro.

image_pdfimage_print
Del denne artikel