Privat investor tjener 90.000 kr. om måneden

Updated: 27 oktober 2021

Danske Jeppe Kirk Bonde er en af dem, der har knækket nødden på finansmarkerne. I dagens udgave af Dagbladet Børsen fortæller den 31-årige danskere, hvordan hans solide investeringsstrategi nu har betydet, at mere end 8000 almindelige mennesker har valgt at kopiere hans aktiehandler via handelsplatformen eToro.

Sidste år præsterede Jeppe Kirk Bonde et afkast på ikke mindre end 148%, og i de sidste 12 måneder har han opnået ca. 33 procent på handler i blandt andet Apple, Exxon Mobile, Amazon og JPMorgan. Vel og mærke med en lav risiko.

Jeppe Kirk Bonde i Dagbladet Børsen. Læs hele artiklen her.

Det særlige ved Jeppes handler er, at enhver kan kopiere dem en-til-en via handelsplatformen eToro, og på den måde kan alle få glæde af Jeppe Kirk Bondes ”næse for investering”. Det skriver Dagbladet Børsen. Jeppe Kirk Bonde er til dagligt bosiddende i London, og allerede i foråret bragte daytrader.dk et portræt af ham og hans investeringsstrategi under overskriften ”150% i afkast på at spotte trends”.

Her fortalte Jeppe Kirk Bonde, hvordan han bruger flere uger på at analysere de enkelte selskaber, før han til sidst vurdere, om han vil investere i selskabet.

”Jeg henter virksomhedens finansielle data som det første, og laver en hård økonomisk analyse af virksomheden, der også er relateret sig til den strategiske analyse, hvor jeg holder mig opdateret, tager til events og læser om globale markeder og trends og prøver at forstå dem,” fortalte han i forbindelse med interviewet for daytrader.dk

Ud over afkastet på sine investeringer betaler handelsplatformen eToro også Jeppe for at passe og pleje de almindelige mennesker, der ønsker at kopiere hans handler. Det arbejde giver ifølge Dagbladet Børsen alene indtægter på omkring 90.000 kroner om måneden.

Hvis du vil prøve at gøre Jeppe Kirk Bonde kunsten efter, kan du derfor prøve at bygge din egen portefølje hos eToro. Hvis du opnår et godt afkast og formår at få kopister under dig, kan du måske ende med at blive elite-investor i lighed med Jeppe Kirk Bonde. Ellers kan du også nøjes med blot at kopiere hans handler og håbe på, at hans hidtidige afkast også vil fortsætte i de næste par år.

eToro er en platform med flere aktiv-klasser, der tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD'er. Vær opmærksom på, at CFD’er er komplekse instrumenter, hvilket indebærer en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af gearing. 68% af private investorer mister deres penge, når de handler CFD’er ved denne udbyder. Du skal overveje om du forstår, hvordan CFD’er virker, og om du har råd til at løbe risikoen for at miste dine penge. Historisk afkast er ikke ikke indikativ for fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år, og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutninger. Copytrading er en porteføljestyringstjeneste leveret af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyprus Securities and Exchange Commission. Kryptovaluta er volatile produkter, der kan stige og falde over meget korte tidshorisonter, og derfor er de ikke egnede for alle investorer. Bortset fra handel via CFD'er, er handel med kryptoaktiver ureguleret og overvåges derfor ikke af nogen EU -lovgivning.

image_pdfimage_print
Del denne artikel

Kommentarer

  • Relateret
  • Seneste
  • Populær