Privat investor tjener 90.000 kr. om måneden

Udgivet : 24 September 2018

Danske Jeppe Kirk Bonde er en af dem, der har knækket nødden på finansmarkerne. I dagens udgave af Dagbladet Børsen fortæller den 31-årige danskere, hvordan hans solide investeringsstrategi nu har betydet, at mere end 8000 almindelige mennesker har valgt at kopiere hans aktiehandler via handelsplatformen eToro.

Sidste år præsterede Jeppe Kirk Bonde et afkast på ikke mindre end 148%, og i de sidste 12 måneder har han opnået ca. 33 procent på handler i blandt andet Apple, Exxon Mobile, Amazon og JPMorgan. Vel og mærke med en lav risiko.

Jeppe Kirk Bonde i Dagbladet Børsen. Læs hele artiklen her.

Det særlige ved Jeppes handler er, at enhver kan kopiere dem en-til-en via handelsplatformen eToro, og på den måde kan alle få glæde af Jeppe Kirk Bondes ”næse for investering”. Det skriver Dagbladet Børsen. Jeppe Kirk Bonde er til dagligt bosiddende i London, og allerede i foråret bragte daytrader.dk et portræt af ham og hans investeringsstrategi under overskriften ”150% i afkast på at spotte trends”.

Her fortalte Jeppe Kirk Bonde, hvordan han bruger flere uger på at analysere de enkelte selskaber, før han til sidst vurdere, om han vil investere i selskabet.

”Jeg henter virksomhedens finansielle data som det første, og laver en hård økonomisk analyse af virksomheden, der også er relateret sig til den strategiske analyse, hvor jeg holder mig opdateret, tager til events og læser om globale markeder og trends og prøver at forstå dem,” fortalte han i forbindelse med interviewet for daytrader.dk

Ud over afkastet på sine investeringer betaler handelsplatformen eToro også Jeppe for at passe og pleje de almindelige mennesker, der ønsker at kopiere hans handler. Det arbejde giver ifølge Dagbladet Børsen alene indtægter på omkring 90.000 kroner om måneden.

Hvis du vil prøve at gøre Jeppe Kirk Bonde kunsten efter, kan du derfor prøve at bygge din egen portefølje hos eToro. Hvis du opnår et godt afkast og formår at få kopister under dig, kan du måske ende med at blive elite-investor i lighed med Jeppe Kirk Bonde. Ellers kan du også nøjes med blot at kopiere hans handler og håbe på, at hans hidtidige afkast også vil fortsætte i de næste par år.

image_pdfimage_print
Del denne artikel
 • 57
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  57
  Shares

Kommentarer

 • Relateret
 • Seneste
 • POPULÆRE