Køb Ripple: Sådan investerer du i fremtidens valuta

Ripple: Sådan kan du investere

Ripple er en af de førende kryptovalutaer på markedet. Ripple er dog langt mere end blot en valuta. Ripple-protokollen er betegnelsen for en teknologisk infrastruktur, der skal gøre det meget nemmere at overføre valuta mellem lande og verdensdele. 

Du kan investere i Ripple, også kaldet XRP, hos eToro, der er en godkendt handelsplatform.

Hvad er Ripple og kan det være en god investering? 

Ripple, også kaldet XRP, er blandt de kryptovalutaer, der er steget allermest – og mange mener, at det kun er begyndelsen. Det har fået rigtig mange til at købe Ripple. I 2017 steg valutaet således med 36000%.  

Ripple-teknologiens mål er at gøre overførsel af valuta hurtigere. Selve mønten Ripple er en del af denne teknologi. 

Når man i dag laver bankoverførsler, for eksempel via SWIFT-systemet, kan der typisk gå flere dage, før pengene når frem. Det skyldes blandt andet, at pengene skal gå igennem flere forskellige instanser og godkendes af flere banker, før de er fuldt overført. 

Det problem løser Ripple i stedet på få sekunder via deres avancerede blockchain-teknologi. Idéen er, at den digitale valuta, Ripple, bruges som en slags "Buy Ripple-bro” mellem de forskellige lande og kontinenter, så en overførsel af mexicanske peso til for eksempel danske kroner, sker med Ripple som bindeled. 

Selve Ripple protokollen kan dog også bruges til overførsel af gammelkendte valutaer uden den interne Ripple-valuta som bindeled, og det er netop denne samlede teknologiske løsning, der kan være meget attraktiv for bankerne i fremtiden.  

Hvordan kan jeg købe Ripple-valutaen?

Hvis du ikke ligefrem skal bruge Ripple / XRP, men alene ønsker at spekulere i kursudviklingen, så anbefaler vi, at man nøjes med at købe en kontrakt, der automatisk følger prisudviklingen. 

Dette rummer også en række fordele: Man behøver ikke at oprette en såkaldt “wallet” til buy af Ripple, og man behøver ikke bekymre dig om veksling og koder. Desuden har du mulighed for at handle på en platform, der er underlagt den EU-baserede finansielle lovgivning. 

Dette giver dig samtidig visse rettigheder. Hvis den børs, som du handler på, går konkurs, vil du havde sikret dit indskud op til en vis beløbsgrænse. I december 2017 er det 20.000 euro.

Ripple benytter sig af en unik teknologi, der lige nu adopteres af flere banker globalt:

Likviditetsskabende

  • Ripples valuta hedder XRP. Meningen er, at XRP kan bruges som en “betalingsbro” mellem to FIAT-valutaer, der ikke veksles ofte. Dette øger hastigheden.


Skalerbar

  • Ripple / XRP kan håndterer 1500 transaktioner i sekunden, 24 timer i døgnet og kan skalleres, så den kan håndtere samme frekvens som Visa-systemet.


Decentraliseret

  • Ripple er en open-source og decentraliseret teknologi, der er baseret på blockchain.


Stabil

  • Ripple/XRP har en lang historik for at køre stabilit, og flere myndigheder er i øjeblikket igang med at gøre teknologien klar for institutioner og virksomheder.


eToro tilbyder handel med de syv største kryptovaluter, blandt Bitcoin, Ethereum, Dash og Ripple. Alene møntfoden Ripple / XRP er i 2017 steget med hele 36000%. Handelsplatformen eToro gør det muligt at spekulere i kryptovaluta via såkaldte CFD-kontrakter.  

eToro har tilladelse til at udføre investeringservices via CySEC, der betyder, at eToro er underlagt den generelle EU-baserede finansielle lovgivning. eToro er også registreret under det danske Finanstilsyn med tilladelse til at udbyde finanseringsservice i Danmark, herunder udbyde handelsplatform.  

eToro er samtidig underlagt MiFID, der sikrer EU-harmoniserede regler for de omfattede finansielle virksomheder. Reglerne sikrer et vist niveau af gennemsigtighed på finansmarkederne, hos de enkelte udbydere og sikrer ikke mindst et højt niveau af investorbeskyttelse især for de private investorer.  

Enhver brug af oplysninger på denne side – eksempelvis konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores uddannelsesforløb er på egen risiko. Daytrader.dk fralægger sig ethvert ansvar for de resultater, der kan være forårsaget af, at en læser eller bruger på forskellige måde anvender den information, som præsenteres her. Buy Ripple / Køb af Ripple er altid læserens egen beslutning. Al trading indeholder risiko. Handl kun med kapital, som du har råd til at tabe. Historisk afkast garanterer ikke fremtidige afkast. Indholdet på websitet har et uddannelsesmæssigt sigte og skal ikke betragtes som investeringsråd. Handel med eksempelvis kryptovalutaer kan fluktuere kraftigt i pris og er ikke egnede for alle. Handel med kryptovalutaer er ikke omfattet af EU-regulering. Din kapital er i fare. Helt generelt er gearede handelsprodukter, som er beskrevet på dette website, er ikke egnede for enhver. Det er muligt, at tab kan overstige din kontobalance. Du skal ikke handle for penge, som du ikke har råd til at tabe, og søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen. Historisk afkast garanterer aldrig fremtidige afkast. Daytrader.dk kan i visse tilfælde modtage kommission og/eller betaling og/eller fordele for annoncering fra de handelsplatforme, der er omtalt her på siden. Daytrader.dk tilstræber dog 100% objektivitet i lighed med, hvad man genfinder hos andre typer professionelle medier. I alle artikler tages forbehold for fejl og ændringer. Det er altid op til læseren at ajourføre sig. Copyright (c) daytrader.dk