Sådan køber du bitcoin – lige nu

Updated: 27 oktober 2021

Bitcoin har igennem de seneste år været genstand for et stærkt stigende opmærksomhed. En del af hypen skyldes naturligvis de ekstremt høje stigninger, som bitcoin har oplevet på det seneste.

Alene i 2020 er bitcoin steget mere end 600%, og interessen for at købe bitcoins er højere end nogensinde før.

For nye kryptovaluta-investorer er det nemmest at købe bitcoin – både på kontrakt eller via wallet og dermed spekulere i prisudviklingen. Til det kan man benytte handelsplatformen eToro, der er en reguleret broker under EU-lov. Her er det enkelt at følge bitcoin-prisen og dermed følge op- og nedture i kursværdien. Det tager fem minutter at oprette sig, og herefter yderligere nogle minutter at overføre penge. Derefter er man i gang, og man kan med det samme være med i bitcoin-markedet.

Herunder kan du se en video, som viser, hvordan man hurtigt kommer i gang med at investere i bitcoin. Det kræver først og fremmest, at du opretter dig på eToro. Derefter kan du se, hvordan du gør i den følgende video:

Du kan oprette dig hos eToro her.

68% af private mister penge ved at handle CFD hos denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at risikere at miste dine penge. Daytrader.dk modtager betaling, for brokere, der er omtalt på siden. På den måde finansieres siden.

image_pdfimage_print
Del denne artikel
Tags:

Kommentarer

  • Relateret
  • Seneste
  • Populær
Der findes ikke nogen relateret indlæg