Sådan fungerer bonus hos brokerne

Udgivet : 02 January 2016
Der er ingen grund til at gå efter bonus- tilbud, når du vælger broker. Kravene for at få bonus udbetalt er alt for omfattende.
Der er ingen grund til at gå efter bonus- tilbud, når du vælger broker. Kravene for at få bonus udbetalt er alt for omfattende.

Mange brokere forsøger at lokke nye kunder til med et tilbud om en bonus ved første indskud. En sådan bonus kan have mange forskellige former. Handelsplatformen ETX Capital har blandt andet reklameret for en bonus på 20% af første indskud.

Vil du shorte markedet? Vi anbefaler handelsplatformen MarketsX Se mere

Ofte lyder sådanne tilbud fristende, men der er absolut ingen grund til at vælge broker efter størrelsen af en bonus. Det skyldes blandt andet, at der som regel er meget strenge handelskrav forbundet med en bonus. Det betyder, at du skal handle intensivt og succesfuldt over en kort periode for overhovedet at få retten til at trække din bonus ud.

Vi har her listet nogle gode grunde til, at du ikke bør interessere dig for bonus, når du vælger broker eller spread betting company:

1. At spekulere i værdipapirer kræver mentalt overblik og overskud. Der er derfor ingen grund til at sættes sig selv under et unødigt tidspres for at opnå en bestemt bonus.

2. Den bedste handelsplatform har sjældent den bedste bonus. Der er ingen grund til at vælge en dårlig handelsplatform for at jagte en god bonus, som man sandsynligvis alligevel aldrig opnår.

3. Man er en habil trader, hvis man ikke allerede har tabt sin bonus, imens man har forsøgt at opfylde handelskravene for at få den udbetalt. Hvis man alligevel er så god en trader, bør bonusbeløbet være ligegyldige småpenge.

4. Nogle handelsplatforme ”låser” kontoen, når bonussen er indsat. Det vil sige, at man slet ikke kan få trukket sine egne penge ud, så længe bonussen optræder på kontoen. Man skal da enten vente på, at tidsfristen for bonussen falder (ofte flere måneder) – eller vente på, at man har tabt hele sin bonus, eller opfyldt de strenge bonuskrav.

Eksempler på bonus og bonusregler:

eToro:
Vinteren 2015: Op til 40% af dit første indskud, dog maksimalt 5000 USD. Bonussen udløber efter 3 måneder. Du kan først trække din bonus ud, når du har indtjent din egen bonus flere gange via spreads. Hvis du for eksempel handler råstoffer gælder det hos eToro, at du ”indtjener” din bonus med 10% af det, du betaler i spreads. Hos eToro er spread i olie 0,5 point. Hvis du handler olie for 10 USD per point, så betaler du altså 5 USD i spread. Du har dermed ”afbetalt” din egen bonus med 5 USD x 10% = 0,5 USD. Lad os sige, at du har indsat 1000 USD og dermed fået 400 USD i bonus, så skal du altså lave netop den oliehandel 800 gange på tre måneder for at indtjene din egen bonus (400 USD / 0,5 USD). Hvis der er 60 handelsdage på tre måneder, skal du altså lægge over 13 oliehandler om dagen for at have chancen for at få udbetalt din bonus efter tre måneder!

Vil du shorte markedet? Vi anbefaler handelsplatformen MarketsX Se mere
image_pdfimage_print
Del denne artikel
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

Kommentarer

 • Relateret
 • Seneste
 • POPULÆRE