Sådan kan du blive succesfuld som Popular Investor hos eToro

Updated: 30 december 2020

handelsplatformen eToro har du mulighed for at blive såkaldt Popular Investor. Det betyder, at andre tradere på platformen har mulighed for at kopiere dine handler. Hvis du får tilstrækkeligt mange til at kopiere dine handler hos eToro, vil handelsplatforme betale dig penge som tak for hjælpen. Dette kan være en god måde at supplere indtægten fra dit afkast ved trading. At blive kopieret som Popular Investor er dog ikke helt nemt. Du skal have en strategi, der virker over tid, og du skal være i stand til at holde din risiko nede og din gearing relativt lav.

Følgende webinar handler om, hvordan du bliver popular investor på eToro. I webinaret gennemgår oplægsholderen også nogle strategier, han selv bruger på eToro.

>>>>>> Du kan skrive dig op hos eToro her.

Disclaimer:

71% af private mister penge ved at handle CFD hos denne udbyder. eToro er en såkaldt multi-asset platform, der tilbyder investering i både traditionelle aktier, kryptoprodukter og CFD’er.

Vær opmærksom på, at CFD’er er komplekse instrumenter, der indebærer en høj risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearingsmuligheden. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at risikere at miste dine penge.

Historisk afkast er ikke indikativ for fremtidige resultater.

Kryptovaluta er volatile produkter, der kan stige og falde over meget korte tidshorisonter, og derfor er de ikke egnede for alle investorer. Ud over som CFD’er, er kryptovaluta ikke reguleret, og er derfor ikke underlagt EU-regulerede rammer.

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel

Kommentarer

  • Relateret
  • Seneste
  • Populær