Danmarks bedste stockpicker

Vil du være bedre til at vælge aktier?

Mads Christiansen er privat investor og medlem af Millionærklubben. I 2020 har han skabt et afkast på over 250% i stærke aktier uden gearing.

I denne række af unikke webinarer med titlen "Danmarks bedste stockpicker" får du Mads' helt nye aktietips for året 2021.

Du vil også møde råvaretrader Peter Arendt, der giver dig indsigt i råvaremarkedet lige nu. Bør du købe guld eller måske shorte olien? Arendt har helt klare strategier for året 2021.

Der er tale om en række unikke webinarer optaget live og målrettet almindelige, danske investorer, hvor du lærer at navigere på de globale aktiemarkeder sammen med nogle af Danmarks bedste, uafhængige børshandlere!

Tilmeld dig gratis nu!

* Det er gratis at være med, hvis man investerer igennem handelsplatformen Markets. Læs mere her.

©2021 daytrader.dk. All rights reserved. Privacy Policy |

Stærkt afkast i porteføljen

Mads Christiansen har med utrolig præcision ramt en række vækst-aktier i 2020. Blandt andet tyske Delivery Hero, sydkoreanske Gravity Co og Sea Ltd. fra Singapore.

Disse særlige aktier har sammen med et håndfuld andre foreløbig skabt et afkast på over 250% i Mads' offentlige portefølje, der følges af titusindvis af danskere via Millionærklubben på Euroinvestor.

I dette webinar-forløb vil Mads Christiansen i samarbejde med andre investorer fortælle om sine metoder, og han vil komme med helt nye købsideer til 2021 som han ikke har nævnt før.

Afkast over 250%

Få tips til investering i råvarer

Sammen med Mads Christiansens aktietips, vil du også høre webinarer med en af Danmarks stærkeste råvare-tradere. Det sker, når den professionelle investor Peter Arendt udsender to webinarer, hvor han analyserer råvaremarkedet lige nu.

Peter Arendt er en af de få analytikere i Danmark, der forudså finanskrisen allerede i 2007. Han er siden blevet kendt for sine præcise analyser af råvaremarkedet, der i visse år har givet ham afkast på flere hundrede procent, blandt andet i såkaldte hvede-futures.

Peter Arendt har et meget klart syn på aktie- og råvaremarkedet i 2021.

Tilmeld dig forløbet

Du får adgang til disse live-webinarer

Når du tilmelder dig forløbet "Danmarks bedste stockpicker" vil du få adgang til 2 x webinarer med Mads Christiansen, 2 x webinar med Peter Arendt samt 3 x webinarer med teamet under daytrader.dk

Samtidig vil du få 10 email-lektioner om succesfuld aktiehandel samt en samlet e-bog af høj kvalitet med titlen "Investor i din fremtid".

Brug din handelsplatform optimalt

Andreas Damgaard er cand. merc. jur. og superbruger af handelsplatformen Markets. I dette webinar vil Andreas Damgaard gennemgå handelsplatformen, så du som privat investor kan få mest ud af platformen, så du kan foretage de helt rigtige investeringer.

Se som LIVE-optaget

Find de bedste aktier

Christian Jain Kongsted er trader og medejer af invested.dk og daytrader.dk. I dette webinar fortæller han om, hvordan du kan øge din chancen for succes på aktiemarkedet ved at fokusere på de aktier, der har momentum.

Se som LIVE-optaget

Daytrading af aktier & teknisk analyse

Erik Bork er trader og medejer af daytrader.dk og invested.dk. I dette webinar fortæller han om grundlæggende teknisk analyse, og om hvordan man som privat investor kan daytrade aktier. Blandt andet, hvordan man kan få noget ud af et faldende marked. Du vil også få en unik strategi, der kan bruges af alle med det samme.

Se som LIVE-optaget

Mads Christiansen: Sådan finder du den næste aktieraket

Mads Christiansen er succesfuld, privat investor og kendt fra Millionærklubben på Euroinvestor. Mads har særlig fokus på gaming-aktier, big tech og new retail. I dette webinar vil Mads pege på særlige aktier med enormt potentiale, og han vil fortælle om, hvordan han analyserer virksomheder for at finde de helt rigtige aktier.

Se som LIVE-optaget

Råvaremarkedet med Peter Arendt

Peter Arendt er en af Danmarks mest kendte råvare-tradere. Peter handler blandt andet olie, guld og hvede. I dette webinar vil Peter fortælle om sin tilgang til teknisk analyse, og han vil fortælle om, hvad vi sandsynligvis kan forvente af råvaremarkedet i de kommende år. Peter er kendt for sine klare udmeldinger.

Se som LIVE-optaget

Vol. 2. Stockpicking/ Mads Christiansen

Dette er andet webinar med Mads Christiansen. Her vil Mads uddybe sit syn på aktier med potentiale, og han vil komme med endnu flere købskandidater.

Se som LIVE-optaget

Vol. 2. Råvaremarkedet/ Peter Arendt

Dette er andet webinar Peter Arendt. I dette webinar vil Peter fortælle om sit syn på verdensmarkedet, og han vil komme med endnu flere tips til råvarer, der kan handles af private investorer.

Se som LIVE-optaget

Find de bedste aktier med Mads

Mads Christiansen er privat investor på fuld tid med særlig ekspertise inden for tech-aktier, gaming-aktier og New Retail. Dette har givet Mads Christiansen ekstraordinært høje afkast.

Mads Christiansen optræder jævnligt i medierne med sin viden, og han er fast porteføljeforvalter i Millionærklubben under Euroinvestor. Mads Christiansens specialviden inden for aktier har givet ham tusindvis af følgere fra hele verden på de sociale medier.

Her er det ikke kun private investorer, der følger med, men også professionelle investorer inden for hedgefonde og globale investeringshuse.

I dette webinar-forløb får tilgang til Mads' viden og hans syn på aktier, der har potentiale i 2021.

Vi kalder Mads Christiansen "Danmarks bedste stockpicker", fordi han er en af de få, der har en offentlig portefølje, hvor afkastet er højt og kan dokumenteres. Samtidig er hans formidable afkast skabt ved at købe almindelige aktier med høj markedsværdi, høj omsætning og uden gearing. Det er usædvanligt.

Handelsplatformen Markets

Handelsplatformen Markets er en kendt broker og samtidig sponsor af forløbet "Danmarks bedste stockpicker". Markets har forvandlet sig markant i det seneste år, så du nu kan handle både almindelige aktier og gearede produkter hos platformen.

Samtidig har Markets fået særdeles konkurrencedygtige priser på deres aktier og gearede papirer. Under forløbet "Danmarks bedste stockpicker" vil du også lære om handelsplatformen Markets, så du kan foretage dine handler trygt og på en måde som passer dig.

Forløbet er gratis, hvis du bruger
handelsplatformen Markets

Forløbet "Danmarks bedste stockpicker" består af 7 webinarer, en e-bog og en række gratis e-mail-lektioner. Det hele er gratis at deltage i, hvis du er ny kunde eller aktiv og eksisterende kunde hos handelsplatformen Markets.

Hvorfor bør jeg bruge Markets under dette forløb?

  • Mads Christiansen og Peter Arendt vil handle aktier og værdipapirer, der ikke er tilgængelige på alle handelsplatforme. Vi sørger dog for, at de omtalte produkter er tilgængelige hos Markets
  • Markets handelsplatform gør det muligt både at handle almindelige aktier uden gearing samt produkter med gearing. Det gør platformen idéel til dette forløb.
  • Vi arbejder på en snarlig løsning, så det bliver muligt at kopiere Mads' handler automatisk via Markets handelsplatformen
  • Markets sponsorer forløbet, så det bliver gratis for jer brugere at deltage i rækken af webinarer.

Dette forløb er sponsoreret af Markets, og derfor er dele af forløbet forbeholdt Markets kunder. Daytrader.dk modtager penge af Markets for at opsætte og planlægge forløbet, booke oplægsholdere, afvikle webinarer etc. Markets håber med dette tiltag at få nye kunder i Danmark

Skriv dig op til forløbet

Vi lærer dig at bruge Markets

Du modtager webinarerne

Se video om forløbet

I følgende video forklarer vi mere om forløbet, og hvad du kan få ud af at være med.

Der er tale om et særligt tilrettelagt forløb, hvor du får indsigt i specielle aktier og råvarer, der kan give dig en edge, når du selv handler på børsen.

Forløbet er skabt til helt almindelige, private investorer i Danmark.

I ovenstående video nævnes live-webinarer. Efter den 18. december er der tale om optagede webinarer, men indholdet er præcis det samme, og alle aktieidéer er særdeles aktuelle.

Modtag også e-bogen "Invester i din fremtid"

Som tilmeldt forløbet "Danmarks bedste stockpicker" får du også e-bogen "Invester i din fremtid" på 63 sider, hvor du lærer at vurdere, om en aktie kan være et godt eller et dårligt køb. Bogen er udgivet af investeringsklubben invested.dk og er i smuk layout lige til at printe eller læse direkte på skærmen.

Hvem er daytrader.dk?

Det er os på daytrader.dk, der har skabt forløbet "Danmarks bedste stockpicker".

Daytrader.dk er Danmarks største portal for aktiv handel med værdipapirer. Hvert år deltager hundredvis af danskere i vores online kursus-forløb omkring trading, og vi er ofte omtalt i danske finansmedier såsom Dagbladet Børsen, Magasinet Penge m.m.

Vi har kontor i København, og vi har en aktiv support, hvor du altid kan få hjælp. Både via mail eller direkte chat.

Erik Bork

Founder af daytrader.dk

"Med forløbet Danmarks bedste stockpicker vil vi skabe interesse om spændende aktier, der er knap så kendte blandt danske investorer og tradere. Ikke desto mindre er det aktier med stort potentiale."

Christian Jain Kongsted

Founder af daytrader.dk

"Mads Christiansen og Peter Arendt er blandt Danmarks bedste til at spotte trends i markedet. I dette forløb vil vi give danske investorer direkte adgang til deres tanker, samtidig med, at det bliver muligt at stille dem skriftlige spørgsmål undervejs."

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kommer jeg med i forløbet "Danmarks bedste stockpicker"?

Hvis du ønsker at være med i dette forløb, skal du blot trykke på en af de orange knapper og indtaste dine oplysninger.

Hvad får jeg ud af at være med?

Du kan være med til 7 webinarer. Blandt andet med Mads Christiansen og Peter Arendt. Du modtager også 10-email lektioner og en e-bog på 67 sider.

Hvad koster det at være med i forløbet?

Det er gratis at være med, men du skal handle via Markets handelsplatformen. Det fortæller vi mere om i de mails, du modtager under forløbet. Hvis du ikke ønsker det, kan du bare afmelde dig forløbet igen.

Hvem kan være med i forløbet?

Alle kan være med i forløbet. Du skal bare være over 18 år. Forløbet er skabt til både begyndere og øvede investorer og tradere.

Hvorfor skal jeg bruge Markets til at handle med?

Vi sørger for, at de papirer som Peter og Mads taler om under forløbet, vil være til stede på platformen. Samtidig arbejder vi med en løsning, hvor man kan kopiere Mads' handler direkte igennem Markets. Det er desuden Markets, der sponsorerer forløbet.

Jeg er gammel kunde hos Markets. Kan jeg være med?

Ja, alle kunder - gamle som nye er meget velkomne i dette forløb. Du skal blot være aktivt handlende på platformen.

Hvordan melder jeg mig ud?

Det er meget nemt at afmelde sig forløbet, hvis du alligevel ikke ønsker at være med. Du trykker bare "unsubscribe" i bunden af de mails, du modtager som en del af forløbet.

Er der nogen risiko forbundet med at være med i forløbet?

Nej, der er ingen risiko forbundet med selve dette forløb. Du bestemmer helt selv, hvilke aktier og værdipapirer du ønsker at købe. Når du handler værdipapirer, er der naturligvis altid en risiko for at tabe penge, men det er ikke en risiko, der har med dette forløb at gøre.

Hvordan får jeg hjælp, hvis jeg er i tvivl om noget?

Vi har en meget aktiv support under daytrader.dk. Du kan skrive til support@daytrader.dk, og så vil vi svare hurtigt - typisk inden for 24 timer.

Hvorfor er forløbet gratis?

Dette forløb er sponsoreret af handelsplatformen Markets, og derfor er dele af forløbet forbeholdt Markets kunder. Daytrader.dk modtager penge af Markets for at opsætte og planlægge forløbet, booke oplægsholdere, afvikle webinarer etc. Derfor er forløbet gratis. Markets håber med dette tiltag at få nye kunder i Danmark.

Meld dig til

Øg dine chancer for et godt afkast!

Lær fra de bedste i forløbet "Danmarks bedste stockpicker". Meld dig til nu.

Meld mig til "Danmarks bedste stockpicker"

Enhver brug af oplysninger på denne side – eksempelvis konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores uddannelsesforløb er på egen risiko. Daytrader.dk fralægger sig ethvert ansvar for de resultater, der kan være forårsaget af, at en læser eller bruger på forskellige måde anvender den information, som præsenteres her. Al trading indeholder risiko. Handl kun med kapital, som du har råd til at tabe. Historisk afkast garanterer ikke fremtidige afkast. Indholdet på websitet har et uddannelsesmæssigt sigte og skal ikke betragtes som investeringsråd. Handel med eksempelvis kryptovalutaer kan fluktuere kraftigt i pris og er ikke egnede for alle. Handel med kryptovalutaer er ikke omfattet af EU-regulering. Din kapital er i fare. Helt generelt er gearede handelsprodukter, som er beskrevet på dette website, er ikke egnede for enhver. Det er muligt, at tab kan overstige din kontobalance. CFD’er er komplekse instrumenter og heraf følger en høj risiko for at miste sine penge hurtigt på grund af høj gearing. Mellem 74-89% af private investorer taber penge, når de handler CFD’er. Du skal overveje, om du har råd til indgå i handler, hvor der er høj risiko for at miste dine penge. Historisk afkast garanterer aldrig fremtidige afkast. Daytrader.dk kan i visse tilfælde modtage kommission og/eller betaling og/eller fordele for annoncering fra de handelsplatforme, der er omtalt her på siden. Daytrader.dk tilstræber dog 100% objektivitet i lighed med, hvad man genfinder hos andre typer professionelle medier. I alle artikler tages forbehold for fejl og ændringer. Copyright (c) daytrader.dk

Til orientering:

Hos daytrader.dk skaber vi gratis indhold og læringsforløb for jer brugere. Det kan vi blandt andet gøre, fordi vi indgår samarbejde med brokerne, der betaler for omtale hos os.