support@daytrader.dk

Er du klar til webinarer?

Tom Hougaard underviser og handler LIVE direkte på børsen i de webinarer, der er tilknyttet forløbet Trading med Tom. Du kan se det hele hjemme foran din PC, imens Tom handler. Du kan også stille spørgsmål til ham undervejs. Hvis du vil være med til disse webinarer, skal du åbne en ny konto hos handelsplatformen Markets. Når har åbnet en konto og foretaget et indskud, skal du fortælle os det ved at udfylde formularen nederst på denne side. Dernæst får du tilsendt din invitation.

Fortæl os, at du er klar til webinarer!

Handelsplatformen Markets

Sikker handel hos Markets

Handelsplatformen Markets er lavet til daytrading og swingtrading. Markets er godkendt til trading af de europæiske tilsynsmyndigheder. Markets har siden 2009 desuden været godkendt hos det danske Finanstilsyn efter MiFID reglernes “pas-ordning”. Se i videoen til venstre, hvordan du opretter dig og handler hos Markets.

Tilmeld dig til Markets her

Modtag invitation. Sådan gør du!

1. Åbn konto

Det er nemt at åbne en konto hos handelsplatformen Markets. Du tilmelder dig og udfylder med email og password. Senere skal du indsende papirer, så handelsplatformen kan se, hvem du er.

2. Udfyld formular

Når du har åbnet en konto hos Markets og har indsat midler på kontoen, skal du fortælle os dette via nedenstående formular. Når du er godkendt, får du invitation til webinarer med Tom Hougaard.

3. Deltag i webinarer

Tom Hougaard vil undervise dig i tre webinarer med live handel og gennemgang af charts. Du får at vide præcis, hvad Tom Hougaard ser i markedet, når han åbner en handel.

Fortæl os, at du er klar til Webinarer

Ved at udfylde nedenstående skema fortæller du os hos daytrader.dk, at du har en nyoprettet konto hos Markets, og at du har foretaget et indskud. Dermed viser du, at du nu er klar til at trade og se webinarer med Tom Hougaard. Når du har indsendt formularen kigger vi den igennem og sender dig en invitation til de tre webinarer med Tom Hougaard. Vi glæder os til at se dig! Skriv til support@daytrader.dk, hvis du er i tvivl om noget.

* Du skal have en konto hos Markets, de er oprettet i forbindelse med Trading med Tom - ny sæson. Du skal have foretaget et indskud på kontoen. Skriv til support@daytrader, hvis du er i tvivl. BrugerID hos Markets er 8-9 tegn, og kan ses under "min konto" på computeren.

** CFD’er er komplekse instrumenter og heraf følger en høj risiko for at miste sine penge hurtigt på grund af muligheden for høj gearing. 73% af private konti mister penge, når de er involveret i handel med CFD’er hos Markets. Du skal overveje, om du har nok viden om, hvordan CFD’er virker, om du har råd til indgå i handler, hvor der er høj risiko for at miste dine penge.

Dette kursus hjælper dig med i højere grad at forstå CFD-handel.

Daytrader.dk kan i visse tilfælde modtage kommission og/eller betaling for annoncering fra Markets.com eller andre af de handelsplatforme, der er omtalt her på siden. Daytrader.dk tilstræber dog 100% objektivitet i lighed med, hvad man genfinder hos andre typer professionelle medier og deres annoncører. Indtægterne fra annoncering er med til at betale underviserne of oplægsholderne og dermed sikre, at vi også fremover kan levere de bedste guides og det bedste indhold om daytrading.

Ofte stillede spørgsmål

1. Jeg har allerede en konto hos Markets. Kan jeg bruge den?

Nej, desværre. Du bliver nødt til at oprette en ny konto med nyt email-login hos Markets, hvis du skal være med i dette forløb, Trading med Tom - ny sæson. Hvis du på ingen måde ønsker at åbne en konto hos Markets, kan du betale for forløbet. Prisen er da 4449 inkl. moms. Skriv til os, hvis du ønsker en anden løsning end Markets.

2. Jeg er under 18 år. Kan jeg være med?

Nej, du skal være myndig for at deltage i dette forløb. Det er Markets, der bestemmer, om du har lov til at åbne en handelskonto. Først når du har en åben handelskonto, kan du være med i forløbet.

3. Markets vil ikke godkende mig. Kan jeg være med alligevel?

Nej. Det er Markets, der bestemmer, om du har lov til at åbne en handelskonto. Først når du har en åben handelskonto, kan du være med i forløbet.

4. Er du i tvivl om noget?

Skriv til vores support på support@daytrader.dk

Sådan handler du hos Markets

CFD’er er komplekse instrumenter og heraf følger en høj risiko for at miste sine penge hurtigt på grund af muligheden for høj gearing. 73% af private konti mister penge, når de er involveret i handel med CFD’er hos Markets. Du skal overveje, om du har nok viden om, hvordan CFD’er virker, om du har råd til indgå i handler, hvor der er høj risiko for at miste dine penge. Daytrader.dk kan i visse tilfælde modtage kommission og/eller betaling for annoncering fra Markets.com eller andre af de handelsplatforme, der er omtalt her på siden. Daytrader.dk tilstræber dog 100% objektivitet i lighed med, hvad man genfinder hos andre typer professionelle medier og deres annoncører. Indtægterne fra annoncering er med til at betale underviserne of oplægsholderne og dermed sikre, at vi også fremover kan levere de bedste guides og det bedste indhold om daytrading.