TRADING MED TOM

Lær at handle på børsen som en professionel.

Tom Hougaard er Danmarks mest effektive day trader. I denne sæson af Trading med Tom giver han danskere direkte undervisning via computeren.

Som deltager vil du få et solidt fundament, der på sigt kan gøre dig til succesfuld trader på børsen. ALLE kan deltage.

Modtag 5 webinarer/videoer, e-bog samt 10 lektioner.

Det er gratis.

Jeg vil deltage!

Kære deltager,

Jeg glæder mig til at vise dig, hvordan du kan blive succesfuld på finansmarkederne. Under dette forløb vil jeg blandt andet handle på børsmarkedet, imens jeg underviser, og jeg vil vise dig præcis, hvordan jeg tænker, når jeg går ind og ud af børsmarkedet. 

– Tom Hougaard, professionel trader

Hvem er Tom Hougaard?

  • Tom Hougaard er selvstændig spekulant og beskæftiger sig med daytrading af aktieindekser, valuta og olie i stor skala. På travle handelsdage er hans handelsvolume på mange millioner pund – bestående af positioner, der varer alt mellem få øjeblikke og nogle timer. 

  • Tom Hougaard har været fast gæst i Millionærklubben ligesom han er en hyppig foredragsholder og underviser rundt om i landet.
  •    
  • Han begyndte sin karriere i finansverdenen i 1997, først hos JP Morgan Chase, senere hos Financial Spreads og City Index. Tom arbejdede som Chief Market Strategist i Londons finanscentrum i næsten 10 år, før han begyndte at handle med egne midler.  

  • Tom Hougaards gennembrud i medierne kom, da han ved hjælp af time cycle analysis var i stand til at forudsige markante toppe og bunde i aktiemarkedet. Han blev ofte interviewet om markedets aktuelle tilstand på tv-stationer som CNBC, Bloomberg, CNN og BBC. Mange af de interviews er stadig tilgængelige på YouTube.


Se videopræsentationen

Kurset består af adskillige videoer/webinarer med Tom. Helt gratis!

Når du er tilmeldt og godkendt til dette kursus vil du modtage et link, der sender dig videre til undervisning med Tom Hougaard. Her vil Tom undervise via computeren i LIVE-optagede webinarer/videoer.

Find de skjulte signaler!

Flere gange om dagen opstår der et signal i børsmarkedet, der giver mulighed for at tjene penge. På kurset vil Tom vise dig præcis, hvilke signaler han bruger til at starte en handel.

Find de rigtige børsmarkeder!

Det nytter ikke at købe Vestas-aktier, hvis dagens mulighed på markedet i virkeligheden ligger et helt andet sted. For eksempel i prisen på guld eller i et stort børsindeks. I dette kursus fortæller Tom, hvor de store muligheder ligger for hurtig handel med profit.

Se handler udspille sig, LIVE!

Når Tom Hougaard underviser, så lægger han ofte en handel direkte på børsen, imens han underviser. På dette kursus vil du se, hvordan tusindvis af kroner skifter hænder på splitsekunder, og hvordan Tom kan tjene penge, hvor andre taber dem.

Her er respons fra nogle af Tom Hougaards mange kursister rundt i landet. 

Mange hundrede har været på Tom Hougaards kurser og lært om spekulation.

"Hej Tom… Tak for et forrygende kursus sidste weekend. Det var vildt godt, ganske enkelt vildt godt. Også tak for dit opfølgningskursus, der var endnu flere guldkorn at hente. Skønt!

 Nils. Birkerød

"Hej Tom, mange mange tak for et fantastisk kursus. Ud over herligheden i selve kursusindholdet og materialet var det opløftende at være udsat for din energiske entusiasme og gode ”pionerånd”.

Anders H. 

"Jeg havde så godt som ingen erfaring i handel, før mit første weekendseminar med Tom Hougaard, hvor jeg fik en grundig gennemgang af diverse strategier. Jeg har i mine kurser med Tom Hougaard oplevet ham som en yderst velformuleret og givende kursusgiver, som kan blive ved med at forklare teknikkerne igen og igen

 C. Ommen. 

"Nu forstår hvad essensen af spekulation er, og selvom jeg stadig føler mig som begynder, føler jeg også jeg har taget et kæmpe skridt i retningen af at kunne leve af at handle aktie indekser og valuta – takket været dig og din intensive træning. TUSIND TAK!!!

John S

Hvem står for kurset?

Kurset arrangeres af daytrader.dk. Vi er Danmarks største portal for aktiv handel med værdipapirer. Hvert år arrangerer vi en håndfuld online-kurser, hvor tusindvis af danskere deltager. Du kan altid få fat i os på vores suppport. 

Enten via chat eller e-mail.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage. Du behøver ikke nogen særlige forudsætninger for at deltage i dette forløb. Du skal blot have interessen for børsmarkedet. Måske har du aldrig handlet aktier før? Måske ejer du allerede et par aktier eller måske har du allerede prøvet avanceret trading med indekser og valuta? 

Alle vil få noget ud af det. 

Eneste krav er, at du har en computer og en internetforbindelse, så du kan se med på webinarene.

Hvordan foregår det?

Når du tilmelder dig, får du tre datoer med klokkeslet. På disse datoer vil Tom Hougaard undervise deltagerne via såkaldt webinar. Det er bliver i november og december klokken 20:00 om aftenen. 

Som deltager modtager du et link, der fører hen til LIVE-transmission af undervisningen. 

Når undervisningen bliver udsendt, kan du følge med hjemme fra din dagligstue, og hvis du har lyst, kan du stille spørgsmål direkte til Tom Hougaard, imens han underviser. Det hele foregår stille og roligt, så du kan følge med. Der er ingen krav om, at du er aktiv.


Modtag 10 email-lektioner Sammen med dine webinarer!

Ud over de 3 webinarer med Tom Hougaard, modtager du 10 email-lektioner, hvor Tom fortæller om sine metoder.

100% gratis? Hvordan kan det lade sig gøre? 

Du modtager undervisningsmaterialet gratis. For at se med under live webinarene, skal du handle igennem en bestemt handelsplatform. Det er dog helt op til dig selv, om du rent faktisk vil skyde handler ind i børsmarkedet. 

Jeg vil gerne tilmelde mig

Vi glæder os til at se dig!

Tom Hougaard bliver interviewet til TV2

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds