Vælg en tech-aktie og vind en gratis bog

Udgivet: 2. august 2017

Vi står midt i regnskabssæsonen for de store amerikanske tech-firmaer, og aktiekurserne buldrer op og ned.  I sidste uge steg Facebook over 5% efter sit regnskab, og samme dag dykkede Amazon med omkring 3%. Der kan være gode fortjenester at hente – især, når man både kan gå kort og lang i aktiekurserne.

Hos daytrader.dk vil vi gerne fejre regnskabssæsonen i de store tech-firmaet med en uhøjtidelig konkurrence: Foretag en god handel i en eller flere af de store amerikanske tech-aktier, og indsend dit resultat til support@daytrader.dk.

På den måde deltager du i konkurrencen om to signerede eksemplarer af bogen DAYTRADER, der har ligget i top på bestsellerlisterne i Danmark.

Vil Tesla overraske positivt?

I de kommende dage vil nedenstående tech-giganter levere regnskab. Det kan skabe særdeles spændende stigninger eller fald i kurserne:

Tesla, TSLA: Det forventes, at den amerikanske elbils-producent med den karismatiske direktør kommer med et regnskab, der viser stigende indtægter. Kan Tesla leve op til forventningerne?
Motorola, MSI: Det store tele-firma er presset af hård konkurrence, og der ventes faldende indtægter. Men hvor meget?
Nvidia, NVDA: Teknologi-gigantens aktiekurs er steget voldsomt i år. Med forventning om højere salg kan der måske være mere stigning på vej.
GoDaddy, GDDY: Hjemmeside-virksomheden GoDaddy har overrasket positivt i de seneste regnskabssæsoner. Kan det fortsætte?
Activision Blizzard, ATVI: Aktien er en darling blandt mange spilnørder, men selvom kursen er stigende, har de sidste regskabsaflæggelser skuffet lidt.

Du kan for eksempel se de præcise tidspunkter for regnskaberne her: Earnings report calendar.


Hvis du vil deltage i konkurrencen, kan du handle frit i alle tech-aktier hos eToro. Både dem, der allerede har aflagt regnskab, men også dem, der i disse dage kommer med nyt.

Når vi udvælger vinderne kigger vi naturligvis på, hvor stort procentvist afkast du har fået på din handel/handler, men vi vil også skæve til bevæggrunden for din handel. Der er derfor al muligt grund til at indsende din handel til os, uanset om du har vundet meget eller lidt.

Skriv ”tech-konkurrence” i subject-feltet og send mail til support@daytrader.dk med lidt info om din handel. Efterfølgende kan vi bede om mere dokumentation og uddybning, hvis du kan komme i betragtning som vinder.

Det er et krav, at handlerne foregår via en live-konto hos handelsplatformen eToro, da denne konkurrence er en del af copytrader-forløbet.

Handlerne skal foretages inden den 11. august, og vinderne findes i uge 33.

75% af private mister penge ved at handle CFD hos denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at risikere at miste dine penge.

Hvis du endnu ikke har oprettet en konto hos eToro, kan du gøre det nemt og hurtigt her. Husk, at kan tage billeder med din mobil-telefon af dine identitetspapirer. Du behøver altså ikke en kopimaskine, for at indsende dokumentation. Når du har igang hos eToro kan du samtidig komme videre i forløbet “Lær at copytrade” og dermed få adgang til de lukkede webinarer om copytrading, der kører her i løbet af sensommeren. Du skal registrere dig her.


Konkurrencen opsummeret:

  1. Lav gode handler i tech-aktier via handelplatformen eToro
  2. Indsend info om dine handler til support@daytrader.dk med overskriften “tech-konkurrence”
  3. Konkurrencen løber til og med 11. august
  4. Vinderne findes i uge 33
  5. Vinderne modtager hver et signeret eksemplar af bogen DAYTRADER
  6. Spørgsmål om konkurrencen kan rettes her.
image_pdfimage_print
Del denne artikel