Webinar med norsk super-trader

Updated: 27 oktober 2021
Haakon Fuglås var kun 19 år, da han kom på forsiden af den norske Finansavisen.

Den norske super-trader Haakon Fuglås var tidligere kun kendt under navnet NorTrading på platformen eToro. Med et afkast på 83% over 9 måneder var der over 2000 mennesker, som kopierede hans handler på den sociale trading-platform.

Nu fortæller han om sine strategier i et webinar for daytrader.dk under vores copy trading-forløb, som kan kan tilmelde sig her.

Webinaret finder sted på onsdag d. 30. august, kl. 20 og et lukket webinar under copy trading-forløbFor at deltage i webinaret skal man deltage i forløbet og foretage et indskud på handelsplatformen eToro

I webinaret kommer han ind på, hvordan han bruger rapporter og fundamentale informationer til at finde retningen i markederne, særligt valutamarkederne. Det kommer blandt andet til at handle om, hvordan han bruger CFTC-rapporterne, COT-indikatoren og korrelationer mellem forskellige markeder. Meget af dette vil være nyt for danske tradere og investorer, men Haakon Fuglås er god til at forklare det på en meget instruktiv måde.

Sådan fungerer Copy Trading-forløbet

CopyTrading-forløbet fungerer på den måde, at du først skriver dig op til forløbet via formularen øverst her på siden. Dernæst modtager du en gratis e-bog og 12 e-mail-lektioner samt 3 åbne webinarer. Når du er klar, kan du oprette en konto hos eToro og indsætte min. 500 USD. Dette er DINE penge, som du forhåbentlig kan få til at yngle. På den måde får du adgang til endnu flere lektioner, og de sidste lukkede webinarer. Du får også mulighed for at kopiere andre tradere.

1. Skriv dig op her.

2. Modtag e-bog, email-lektioner og åbne webinarer.

3. Åbn konto hos eToro og indsæt min. 500 USD til at trade for.

4. Fortæl os, at du har åbnet konto ved at klikke her.

5. Modtag adgang til lukkede e-mail-lektioner og de sidste webinarer.

Herunder kan du se en kort video om, hvordan Copy trading fungerer:

68% af private mister penge ved at handle CFD hos denne udbyder. eToro er en såkaldt multi-asset platform, der tilbyder investering i både traditionelle aktier, kryptoprodukter og CFD’er.

Vær opmærksom på, at CFD’er er komplekse instrumenter, der indebærer en høj risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearingsmuligheden. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at risikere at miste dine penge.

Historisk afkast er ikke indikativ for fremtidige resultater.

Kryptovaluta er volatile produkter, der kan stige og falde over meget korte tidshorisonter, og derfor er de ikke egnede for alle investorer. Ud over som CFD’er, er kryptovaluta ikke reguleret, og er derfor ikke underlagt EU-regulerede rammer.

image_pdfimage_print
Del denne artikel

Kommentarer

  • Relateret
  • Seneste
  • Populær