Webinar med norsk super-trader

Haakon Fuglås var kun 19 år, da han kom på forsiden af den norske Finansavisen.

Den norske super-trader Haakon Fuglås var tidligere kun kendt under navnet NorTrading på platformen eToro. Med et afkast på 83% over 9 måneder var der over 2000 mennesker, som kopierede hans handler på den sociale trading-platform.

Nu fortæller han om sine strategier i et webinar for daytrader.dk under vores copy trading-forløb, som kan kan tilmelde sig her.

Webinaret finder sted på onsdag d. 30. august, kl. 20 og et lukket webinar under copy trading-forløbFor at deltage i webinaret skal man deltage i forløbet og foretage et indskud på handelsplatformen eToro

I webinaret kommer han ind på, hvordan han bruger rapporter og fundamentale informationer til at finde retningen i markederne, særligt valutamarkederne. Det kommer blandt andet til at handle om, hvordan han bruger CFTC-rapporterne, COT-indikatoren og korrelationer mellem forskellige markeder. Meget af dette vil være nyt for danske tradere og investorer, men Haakon Fuglås er god til at forklare det på en meget instruktiv måde.

Sådan fungerer Copy Trading-forløbet

CopyTrading-forløbet fungerer på den måde, at du først skriver dig op til forløbet via formularen øverst her på siden. Dernæst modtager du en gratis e-bog og 12 e-mail-lektioner samt 3 åbne webinarer. Når du er klar, kan du oprette en konto hos eToro og indsætte min. 500 USD. Dette er DINE penge. På den måde får du adgang til webinarer, og det er også din mulighed for at kopiere andre tradere.

1. Skriv dig op her.

2. Modtag e-bog, email-lektioner og åbne webinarer.

3. Åbn konto hos eToro og indsæt min. 500 USD til at trade for.

78% af private mister penge ved at handle CFD hos denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at risikere at miste dine penge.

4. Fortæl os det ved at klikke her.

5. Modtag adgang til lukkede e-mail-lektioner og de sidste webinarer.

Herunder kan du se en kort video om, hvordan Copy trading fungerer:

Disclaimer:
eToro er en platform med flere aktiv-klasser, der tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD'er.

Bemærk venligst, at CFD'er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at tabe penge på grund af gearing. 78% af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutninger. Kopihandel/copytrading er en porteføljestyringstjeneste leveret af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyperns Securities and Exchange Commission.

Investering i kryptoaktiver er volatile og ustabile produkter og er ureguleret i nogle EU-lande; Ingen forbrugerbeskyttelse. Skat af overskud kan forekomme. eToro USA LLC tilbyder ikke CFD'er og giver ingen repræsentationer og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af indholdet af denne publikation (website), som er udarbejdet af vores partner ved at bruge offentligt tilgængelige ikke-entitetsspecifikke oplysninger om eToro.

image_pdfimage_print
Del denne artikel

Kommentarer

  • Relateret
  • Seneste
  • Populær