Webinar: Sådan finder du de bedste tradere at kopiere

Updated: 27 oktober 2021

Hvordan finder man de bedste tradere at kopiere? Og hvordan bliver man selv copy trader?

Det er hovedspørgsmålene på det gratis webinar, som vi afholder onsdag aften d. 14. juni, kl. 20.

Som copy trader er det vigtigt, at du i begyndelsen bruger noget tid på at researche, hvem der er de bedste tradere at kopiere. Her skal man ikke kun kigge på, hvem der har det højeste afkast, men også hvem der er bedst til at styre sin risiko og samtidig handler på en måde, som man har tiltro til. Samtidig giver vi nogle tips til, hvordan man selv spreder sin risiko på en god måde, sådan at man ikke kun er afhængig af, at en enkelt trader klarer sig godt.

På onsdagens webinar går vi også ind i, hvad der skal til for at man selv kan skabe sig en karriere som copy trader og på den måde tjene ekstra penge på, at andre kopierer ens handler.

>>>> Du kan tilmelde dig til det gratis webinar her <<<<<<<<<

En af de mest brugte funktioner på eToro er copy trading: Man har her mulighed for at kopiere handlerne fra succesfulde tradere.

Webinaret er gratis, og du behøver ikke at være tilmeldt Etoro eller Copy trading-forløbet for at deltage.

Webinaret vil blive afholdt af Christian Jain Kongsted og Andreas Damgaard fra daytrader.dk

Sådan fungerer Copy Trading-forløbet

CopyTrading-forløbet fungerer på den måde, at du først skriver dig op til forløbet via formularen øverst her på siden. Dernæst modtager du en gratis e-bog og 12 e-mail-lektioner samt 3 åbne webinarer. Når du er klar, kan du oprette en konto hos eToro og indsætte min. 500 USD. Dette er DINE penge, som du forhåbentlig kan få til at yngle. På den måde får du adgang til endnu flere lektioner, og de sidste lukkede webinarer. Du får også mulighed for at kopiere andre tradere.

1. Skriv dig op her.

2. Modtag e-bog, email-lektioner og åbne webinarer.

3. Åbn konto hos eToro og indsæt min. 500 USD til at trade for.

4. Fortæl os, at du har åbnet konto ved at klikke her.

5. Modtag adgang til lukkede e-mail-lektioner og de sidste webinarer.

Herunder kan du se en kort video om, hvordan Copy trading fungerer:

68% af private mister penge ved at handle CFD hos denne udbyder. eToro er en såkaldt multi-asset platform, der tilbyder investering i både traditionelle aktier, kryptoprodukter og CFD’er.

Vær opmærksom på, at CFD’er er komplekse instrumenter, der indebærer en høj risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearingsmuligheden. 62% af private mister penge ved at handle CFD hos denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at risikere at miste dine penge.

Historisk afkast er ikke indikativ for fremtidige resultater.

Kryptovaluta er volatile produkter, der kan stige og falde over meget korte tidshorisonter, og derfor er de ikke egnede for alle investorer. Ud over som CFD’er, er kryptovaluta ikke reguleret, og er derfor ikke underlagt EU-regulerede rammer.

image_pdfimage_print
Del denne artikel

Kommentarer

  • Relateret
  • Seneste
  • Populær