Webinar: Sådan finder du de bedste tradere at kopiere

Hvordan finder man de bedste tradere at kopiere? Og hvordan bliver man selv copy trader?

Det er hovedspørgsmålene på det gratis webinar, som vi afholder onsdag aften d. 14. juni, kl. 20.

Som copy trader er det vigtigt, at du i begyndelsen bruger noget tid på at researche, hvem der er de bedste tradere at kopiere. Her skal man ikke kun kigge på, hvem der har det højeste afkast, men også hvem der er bedst til at styre sin risiko og samtidig handler på en måde, som man har tiltro til. Samtidig giver vi nogle tips til, hvordan man selv spreder sin risiko på en god måde, sådan at man ikke kun er afhængig af, at en enkelt trader klarer sig godt.

På onsdagens webinar går vi også ind i, hvad der skal til for at man selv kan skabe sig en karriere som copy trader og på den måde tjene ekstra penge på, at andre kopierer ens handler.

>>>> Du kan tilmelde dig til det gratis webinar her <<<<<<<<<

En af de mest brugte funktioner på eToro er copy trading: Man har her mulighed for at kopiere handlerne fra succesfulde tradere.

Webinaret er gratis, og du behøver ikke at være tilmeldt Etoro eller Copy trading-forløbet for at deltage.

Webinaret vil blive afholdt af Christian Jain Kongsted og Andreas Damgaard fra daytrader.dk

Sådan fungerer Copy Trading-forløbet

CopyTrading-forløbet fungerer på den måde, at du først skriver dig op til forløbet via formularen øverst her på siden. Dernæst modtager du en gratis e-bog og 12 e-mail-lektioner samt 3 åbne webinarer. Når du er klar, kan du oprette en konto hos eToro og indsætte min. 500 USD. Dette er DINE penge. På den måde får du adgang til webinarer, og det er også din mulighed for at kopiere andre tradere.

1. Skriv dig op her.

2. Modtag e-bog, email-lektioner og åbne webinarer.

3. Åbn konto hos eToro og indsæt min. 500 USD til at trade for.

78% af private mister penge ved at handle CFD hos denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at risikere at miste dine penge.

4. Fortæl os det ved at klikke her.

5. Modtag adgang til lukkede e-mail-lektioner og de sidste webinarer.

Herunder kan du se en kort video om, hvordan Copy trading fungerer:

Disclaimer:
eToro er en platform med flere aktiv-klasser, der tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD'er.

Bemærk venligst, at CFD'er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at tabe penge på grund af gearing. 78% af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutninger. Kopihandel/copytrading er en porteføljestyringstjeneste leveret af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyperns Securities and Exchange Commission.

Investering i kryptoaktiver er volatile og ustabile produkter og er ureguleret i nogle EU-lande; Ingen forbrugerbeskyttelse. Skat af overskud kan forekomme. eToro USA LLC tilbyder ikke CFD'er og giver ingen repræsentationer og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af indholdet af denne publikation (website), som er udarbejdet af vores partner ved at bruge offentligt tilgængelige ikke-entitetsspecifikke oplysninger om eToro.

image_pdfimage_print
Del denne artikel

Kommentarer

  • Relateret
  • Seneste
  • Populær