Webinar: Mød tysk super-trader og lær hans teknikker

Updated: 27 oktober 2021
Mahan Tahvildari. Tysk trader og matematiker.

Forleden aften havde daytrader.dk besøg af den tyske super-matematiker og trader Mahan Tahvildari. Ved hjælp af blandt Bollinger bands og andre metoder fra teknisk analyse har den tyske trader måned efter måned opnået gode afkast i det tyske DAX-indeks, samtidig med at han har holdt sin risiko på et sikkert, lavt niveau.

Mahan Tahvildari handler på platformen eToro, som giver andre tradere mulighed for at kopiere hans handler. Næsten 4000 mennesker følger den tyske trader, og over 350 tradere kopierer hans handler på handelsplatformen eToro, hvor Mahans track-record ligger åbent fremme.

Daytrader.dk kører netop nu et et forløb, hvor man lærer om, hvordan man kan kopiere hans og andres handler helt automatisk.

>>>Du kan lære mere om copy trading ved at tilmelde dig vores forløb her<<<

Du kan se webinaret her:

Mahan Tahvildari fungerer også som copy trader på eToro, og det betyder, at man kan kopiere hans handler via platformen. Webinaret er en del af daytrader.dk’s copy trading-forløb, som er i fuld i gang og kører videre indtil september.

Sådan fungerer Copy Trading-forløbet

CopyTrading-forløbet fungerer på den måde, at du først skriver dig op til forløbet via formularen øverst her på siden. Dernæst modtager du en gratis e-bog og 12 e-mail-lektioner samt 3 åbne webinarer. Når du er klar, kan du oprette en konto hos eToro og indsætte min. 500 USD. Dette er DINE penge, som du forhåbentlig kan få til at yngle. På den måde får du adgang til endnu flere lektioner, og de sidste lukkede webinarer. Du får også mulighed for at kopiere andre tradere.

1. Skriv dig op her.

2. Modtag e-bog, email-lektioner og åbne webinarer.

3. Åbn konto hos eToro og indsæt min. 500 USD til at trade for.

4. Fortæl os, at du har åbnet konto ved at klikke her.

5. Modtag adgang til lukkede e-mail-lektioner og de sidste webinarer.

Herunder kan du se en kort video om, hvordan Copy trading fungerer:

eToro er en platform med flere aktiv-klasser, der tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD'er. Vær opmærksom på, at CFD’er er komplekse instrumenter, hvilket indebærer en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af gearing. 68% af private investorer mister deres penge, når de handler CFD’er ved denne udbyder. Du skal overveje om du forstår, hvordan CFD’er virker, og om du har råd til at løbe risikoen for at miste dine penge. Historisk afkast er ikke ikke indikativ for fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år, og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutninger. Copytrading er en porteføljestyringstjeneste leveret af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyprus Securities and Exchange Commission. Kryptovaluta er volatile produkter, der kan stige og falde over meget korte tidshorisonter, og derfor er de ikke egnede for alle investorer. Bortset fra handel via CFD'er, er handel med kryptoaktiver ureguleret og overvåges derfor ikke af nogen EU -lovgivning.


 

image_pdfimage_print
Del denne artikel

Kommentarer

  • Relateret
  • Seneste
  • Populær