53,43% i afkast: Følg vores handler live

Hvis du har fulgt Nordic Traders på Telegram igennem de sidste 10 måneder, så har du formentlig været i godt humør det meste af tiden. Efter at have taget 190 handler i perioden siden 2. november 2022, og publiceret dem live, har vi haft et afkast på 53,43%, og det har man kunnet følge i vores VIP-kanal. Markedet har i samme periode været stærkt og haft et afkast på ca. 19%, mens det danske C25-indeks har givet 11%.

Nordic Traders handler mest indekser og valuta og er dermed ikke korreleret med op- eller nedture i aktiemarkedet. Hit-raten på de 190 handler har ligget på 59,9%. Det er muligt for alle at få en forsmag på handlerne via Nordic Traders Trial-kanal

Du kan også komme med  i VIP-kanalen med det samme her. Her lægges alle handlerne LIVE i markedet.

Nordic Traders er en “tradingarm” under daytrader.dk, der også har portalerne daytrader.no og daytrading.se.

Afkast i Nordic Traders Telegram-kanal. Man kan afprøve signalerne gratis i Trial-kanalen her.

Afkastet er beregnet på baggrund af en modelportefølje på 100.000 dollars og en gearing svarende til den, der er gældende under ESMA-regulativerne. Det vil sige 1:30 i store valutakryds og 1:20 for mindre valutakryds og indekser. Der satses op til 4000 USD i hver handel.

Læs her, hvordan du kan komme med i VIP-kanalen med det samme.

yes

Disclaimer Headline Til orientering:

Disclaimer Text Hos daytrader.dk skaber vi gratis indhold og læringsforløb for jer brugere. Det kan vi blandt andet gøre, fordi vi indgår samarbejde med brokerne, der betaler for omtale på siden.