Modtag afprøvede

trading-signaler direkte på mobilen - GRATIS!

Klik på knappen nedenfor og modtag live handelssignaler fra Nordic Traders TRIAL.

Det er helt GRATIS. Det eneste du skal gøre er at installere chatprogrammet Telegram på din mobil, tablet eller computer.

Modtag signalerne nu

* Når du klikker, bliver du bedt om at downloade Telegram-appen, hvis du ikke allerede har installeret den. Det er et kendt chatprogram, der minder om Messenger, og det er helt gratis.

Sådan fungerer signalerne

Vi udsender back-testede, live handelssignaler via vores egne Telegram-grupper. Du kan blive medlem af vores gratis gruppe og følge signalerne via Telegram-appen på mobil, tablet eller computer.

Brug signalerne som inspiration til, hvad du kan handle på børsen lige nu.

Det er DIG, der bestemmer, om du vil handle på signalerne. Modtag dem gratis her:

Gratis kanal >>>> Nordic Traders [TRIAL]

Back-testede og robuste strategier

Det er ikke nok at "stole på din mavefornemmelse", når du handler på de finansielle markeder. En gennemtestet og effektiv strategi er helt afgørende, og strategien skal helst være baseret på historiske data. Det er hovedparten af ​​vores strategier, som signalerne er baseret på.

Selvom der aldrig er nogen garanti for, at succesfulde back-testede handelsstrategier vil virke i fremtiden, øges muligheden for et positivt afkast, når du baserer dine køb og salg på back-testede signaler.

Modtag signalerne i dag

Grafen viser et historisk resultat fra en af ​​de strategier, vi handler med. I denne strategi køber vi aktier på mellemlang sigt.

Sådan modtager du vores signaler

Det er enkelt at modtage vores trading-signaler. Du skal gøre følgende

DOWNLOAD TELEGRAM-APPEN

Tryk på en af ​​de grønne knapper på denne side for at downloade Telegram-appen.

BLIV MEDLEM AF KANALEN

Du abonnerer på Nordic Traders-kanalen i Telegram-appen.

MODTAG SIGNALERNE

Når en handelsmulighed opstår, sender vi et signal i Nordic Traders kanalen.

Klare signaler

Signalerne er klare og lette at forstå, og vi melder ud med det samme, når vi køber og sælger. Hvis du kan forstå videoen nedenfor, forstår du sikkert signalerne. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Enkelt at bruge

Det er nemt at handle med vores signaler. Du modtager signalerne via Telegram-appen, og du bestemmer selv, om du vil handle. Så du kan handle på alle signaler eller blot bruge dem som inspiration. Det er helt op til dig selv.

Fik vi nævnt, at det er gratis og helt uforpligtende at tilmelde sig?

Dyk ned i strategien

I nedenstående video forklarer vi strategien og signalerne, så alle kan forstå det.

Hvor kommer signalerne fra?

Alle vores signaler er baseret på mange års erfaring som aktive tradere på de finansielle markeder. De fleste signaler testes ud fra historiske data, hvilket betyder, at man ikke handler i blinde. Nedenfor kan du se en graf over en strategi, som vi har brugt til at handle Forex (valuta).

Vi handler aktier, indekser, råvarer og valutaer på alt fra meget kort til mellemlang sigt. Det betyder, at du vil drage fordel af en online mægler, der henvender sig til tradere.

Husk at der ALDRIG er garanti for et positivt afkast på de finansielle markeder. Derfor bør du aldrig handle for penge, som du ikke har råd til at tabe. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Al handel indebærer risiko for økonomisk tab. Er du usikker på, om vores signaler er det rigtige for dig, bør du kontakte en professionel investeringsrådgiver.

Vores valutastrategier udnytter blandt andet variationer mellem åbningssessionerne i hver region (EU, USA og Asien). En anden af vores strategier scanner markedet for såkaldt supply & demand-zoner for at finde de bedste indgang og udgange i markedet.

Optimeret via maskinlæring

Flere af strategierne finjusteres løbende via maskinlæring. På den måde har vi over tid været i stand til at opnå de mest optimale værdier for, hvornår vi vil købe og sælge.

Processen har derved givet os ekstremt stærke værktøjer til at handle med, og vi er glade for nu at kunne dele resultaterne med dig. Tilmeld dig for at modtage signalerne via en af ​​de grønne knapper på denne side. Det er gratis og helt uforpligtende at bruge Nordic Traders.

Udnyt faldende markeder

Med flere af vores signaler shorter vi markedet, hvilket betyder, at vi spekulerer i faldende kurser. Det betyder, at man har mulighed for et positivt afkast, også når de finansielle markeder falder. I praksis er det lige så nemt at shorte markedet (sælge) som at gå langt (købe). Shorting af markedet åbner op for mange handelsmuligheder, som de fleste ikke udnytter.

"Med Nordic Traders giver vi almindelige tradere adgang til kraftfulde live handelssignaler til forskellige finansielle markeder. Strategierne bag testes løbende over tid. Det er et helt unikt produkt, som vi er stolte af at kunne levere på en enkel og tilgængelig måde."

- Erik Bork, erfaren trader og medejer af Nordens største tradingnetværk.

Hvorfor bruge Nordic Traders?

Med Nordic Traders får du en velbegrundet indikation på, hvornår det kan være en god mulighed for at tage en position i markedet. Det skyldes, at størstedelen af ​​vores signaler er baseret på back-testede data, hvilket betyder, at vi ikke handler i blinde.

At handle med Nordic Traders er:

  • Enkelt og effektivt
  • Tidsbesparende
  • Inspirerende og lærerigt

Hvem er vi?

Nordic Traders er en del af Skandinaviens største tradingnetværk, som har hjulpet skandinaviske tradere i snart ti år.

Vi optræder ofte i de nordiske medier, hvor vi lige nu kommenterer på de finansielle markeder. Vores kontor ligger i København og herfra tilbyder vi en aktiv kundeservice, hvor du altid kan få hjælp. Læs mere om os her.

Christian Kongsted og Erik Bork har grundlagt og driver Nordic Traders.

Ofte stillede spørgsmål

Koster det noget?

Det koster ikke noget at deltage i Nordic Traders Trial. Hvis du vil være med i Nordic Traders VIP, som er en kanal, hvor vi udsender Premium-signaler, skal du dog have en aktiv konto hos den online mægler, som er sponsor for handelskanalen.

Hvorfor skal jeg lytte til jer?

Nordic Traders er en del af Skandinaviens største tradingnetværk, der har hjulpet skandinaviske tradere i næsten ti år. Alle vores signaler er baseret på mange års erfaring som aktive tradere på de finansielle markeder. Størstedelen af ​signalerne stammer også fra back-testede strategier, hvilket betyder, at vi har kunnet bekræfte, at de har klaret sig godt historisk.

Hvordan ved jeg om dette er noget for mig?

Nordic Traders er perfekt til dig, der har en aktiv hverdag, men stadig gerne vil have tid til at trade aktivt. Du kan også bruge kanalen til at få inspiration til handler, da du selv bestemmer, hvilke signaler du vil handle på.

Til en start kan du vælge alene at studere vores signaler, for at se om det er noget for dig. Som nævnt er det uforpligtende at tilmelde sig kanalen, og du kan forlade den igen, når du vil.

Hvor ofte kommer der signaler?

Normalt udsendes flere signaler hver dag. Du vælger selv, hvilke du eventuelt vil følge. Tidshorisonten for positionerne varierer fra kort til mellemlang sigt. Vi handler alt fra aktier til valutaer, råvarer og indekser.

Får jeg et positivt afkast, hvis jeg bruger jeres signaler?

Størstedelen af ​​de signaler, vi enten har udsendt eller backtestet, har historisk vist et stort afkast, men på enkelte positioner kan udfaldet variere. Det er derfor vigtigt, at du aldrig handler for penge, som du ikke har råd til at tabe.

Alle antagelser om signalernes fremtidige præstation er baseret på historiske resultater. Selvom det er rimeligt at antage, at fremtiden vil opføre sig som de historiske data har vist, er der naturligvis ingen garantier for dette. Det betyder, at der er en realistisk risiko for at få mindre afkast end markedet, eller at tabe penge.

Over tid og ved indgåelse af flere handler stiger sandsynligheden for et positivt afkast baseret på de historiske data.

Læs mere om vores signaler her.

Hvad er forskellen på trial og VIP?

Handler i demo/trial-kanalen er muligvis ikke altid 100% lig dem i VIP-gruppen, og vi giver ikke så detaljerede oplysninger om handlerne i demo/trial-kanalen . Stop og target kan også være forskellige. Af denne grund vil vi anbefale, at mens du er en del af demo/trial-kanalen, skal du enten handle med små størrelser eller på en demokonto. Ønsker du mere information om handlerne, opfordrer vi dig til at melde dig ind i VIP-gruppen.

Kom i gang med det samme. Modtag signalerne i dag!

© 2022 daytrader.dk | Om os