DOWNLOAD DAYTRADING-GUIDE

Vi overholder reglerne for GDPR. Læs desuden om vores vilkår og ansvarsregler her.

Hver dag handler tusindvis af private danskere aktivt på børsen. En del af disse har daytrading som interesse og passioneret hobby.

I denne e-bog giver vi en hurtig introduktion til aktiv børshandel og daytrading, så du kan forstå det på 20 minutter. Som bonus får du også en strategi til daytrading, som du kan bruge med det samme.

Bogen er skrevet af os fra daytrader.dk. Vi er Danmarks største portal for aktiv handel med værdipapirer, og vi er ofte omtalt i de danske børsmedier, hvor vi blandt andet giver vores syn på markedet. Vi har kontor i København, og du kan altid kontakte vores support, hvor vi svarer hurtigt.

Mange mennesker drømmer om at blive deres egen chef og slippe ud af hverdagens hamsterhjul. 

Som succesfuld trader kan du selv definere din arbejdsdag, og du kan i princippet få hele verden som din arbejdsplads, fordi du som trader kun er afhængig af en god internetforbindelse.  

Som succesfuld trader følger du pulsen på alverdens børser, og du er i stand til at håndtere det pres, der følger med, når titusindsvis af kroner skifter hænder på et øjeblik.  

I denne e-bog får du en forsmag på, hvad daytrading vil sige, og du får også en strategi, som du kan bruge med det samme. E-bogen er på 17 sider, og der følger også videoer med.

Måske drømmer du blot om at handle lidt værdipapirer i din fritid som supplement til din økonomi – eller måske drømmer du om helt at ændre dit liv og leve af trading? Denne e-bog giver dig det første, vigtige skridt på vejen mod at blive succesfuld, så du selv kan definere din videre retning som aktiv børshandler. 

E-bogen er skrevet af daytrader.dk og daytrading.dk. Vi er Danmarks største portal for aktiv handel med værdipapirer. Vores kontor ligger i København, og du kan altid kontakte vores support på support@daytrader.dk.