Om os

Udgivet : 01 September 2015

forsideDaytrader.dk er Danmarks største portal dedikeret til kortsigtet, aktiv trading, og portalen er en del af det nordiske netværk daytrader.no og daytrading.se. Daytrader.dk samarbejder med nogle af Danmarks bedste day- og swingtradere, der løbende leverer analyser og blogindlæg til daytrader.dk.

Daytrader.dk afvikler Danmarks største kursusforløb inden for aktiv trading. Det sker blandt andet via Tradingeksperimentet samt vores automatiske forløb såsom Kickstart din Daytrading, hvor hundredvis af danskere hvert år modtager undervisning i trading af flere af Danmarks professionelle daytradere. Vi afholder desuden foredrag og events om trading.

Daytrader.dk giver desuden adgang til et fællesskab for danske daytradere via Danske Daytradere – Den hårde kerne. Daytrader.dk har sit udspring i bogen “Daytrader – Danmarks bedste børshandlere afslører deres strategier”, der er udgivet på forlaget People’sPress i efteråret 2015.


“Som aktiv trader i Danmark er det svært at komme uden om daytrader.dk. Hos Saxo Bank har vi lavet mange kursus-forløb i samarbejde med daytrader.dk med stor succes.”

Daniel Bergman, Associate Director, Saxo Bank


Daytrader.dk står også bag Danmarks nye investerings-event Nordic Invest Camp i samarbejde med vores søsterside invested.dk samt Ophelia Invest og Forlaget Penge. Nordic Invest Camp blev afholdt første gang i marts 2019, hvor 1000 investeringsinteresserede mødtes fra hele Danmark for at høre om investering i 12 timer. Her var taler, workshops og popup-events. Blandt talerne var Tine Choi (PFA Pension), Kurt Kara (Maj Invest), Asger Aamund (A.J. Aamund), Michael Friis Jørgensen (Alm. Brand) samt Lars Skovgaard Andersen (Danske Bank).

 

Hovedscenen under Nordic Invest Camp, hvor daytrader.dk er medarrangør.

Daytrader.dk og DAYTRADER-bogen er jævnligt omtalt i medierne, blandt andet i Dagbladet Børsen, Jyske Invest, Berlingske Business, Penge & Privatøkonomi, Finans, Danmarks Radio P1, Euroman, B.T. m.m.

Daytrader.dk er uden sammenligning Danmarks største side om Daytrading. Se nedenstående trafiktal fra Similarweb.

Daytrader.dk er 4-5 gange større end den nærmeste konkurrent i Danmark målt på trafik.
Daytrader.dk er 4-5 gange større end den nærmeste konkurrent i Danmark målt på trafik.

Du er altid velkommen til og kontakte os – enten som trader, privatperson eller annoncør.

Daytrader.dk
c/o Blue Note Capital
Flæsketorvet 68, 1.sal
1711 København V

Support: (not advertising):support
Administration/annoncør/Advertising:
Danish and English admin. contact:
english1

 

Daytrader.dk har tilknyttet en lang række freelance-skribenter. Redaktører og ejere er Christian Kongsted og Erik Bork.

christianChristian Kongsted, founder og ejer af daytrader.dk/.no./se Christian trader mest DAX. Christians daytrading er inspireret af algoritmisk trading, som han kombinerer med visse indikatorer. Christian handler også langsigtet. Christian er blandt andet forfatter til bogen “DAYTRADER”. Christian er oprindelig uddannet journalist og arbejder i dag som IT-iværksætte, online marketingekspert og daytrader.


erikErik Bork, founder og ejer af daytrader.dk/.no./se Erik handler mest DAX og guld – af og til dog også FTSE, Dow og SP500. Han har desuden langsigtede positioner i danske og internationale aktier. Eriks strategi er en kombination af momentum og channelbreaks samt harmonic swings. Erik er blandt andet forfatter til bogen “DAYTRADER”. Erik er oprindelig uddannet journalist og arbejder i dag som IT-iværksætter, freelanceskribent, online marketingekspert og daytrader.


Andreas Damgaard, Legal Advisor & Content Manager. Uddannet cand.merc.jur med mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren. Har især været beskæftiget med forskellige aspekter af værdipapirhandel og compliance. Har selv investeret i mange år primært som langsigtet investor især i nordiske aktier. Er de senere år begyndt at interessere sig en del for teknisk analyse i forbindelse med day- og swingtrading. Handler primært det tyske DAX indeks i den henseende. På daytrader.dk står Andreas blandt andet bag Skatteguiden for tradere.


Urszula Piotrkowicz, projektleder og kryptoekspert. Urszula er kontorets kryptovaluta-ekspert, og samtidig vores polske forbindelse. Urszula er nemlig fra Warszawa, og samtidig flydende på engelsk. Urszula er uddannet fra Copenhagen Business School, hvor hun skrev afsluttende projekt med titlen “Current and the future state of blockchain”, og hvor hun naturligvis fik højest mulige karakter. Urszula styrer til dagligt vores søsterside coinisseur.com


Frederik Lørval, content manager og support, Frederik læser til dagligt erhvervsøkonomi på Copenhagen Business School. Senere planlægger han at læse cand.merc finance & investment. Han har selv investeret siden han var 18 år, og er de sidste par år begyndt af interessere sig for teknisk analyse i forbindelse med day- og swingtrading. Frederik er primært swingtrader, men handler også NASDAQ og DAX på kort sigt.


David Gregersen, programmør. David Koch Gregersen er datalogi-studerende, og manden, der udvikler siden og også redder resten af teamet samt hele daytrader.dk, når vi kommer til at trykke på de forkerte knapper på hjemmesiden. David arbejder ikke med daytrading, men han er jo også sikret en god løn, når han er færdig med studierne.


 

Håkon Fuglaas, CEO K2 Trading AS, Content manager for daytrader.no

Håkon har valuta siden han var 18 år. Han var tidligere elitetrader hos eToro med over 2000 copy-investorer og over $2,5 millioner under forvaltning. Han har også erfaring fra valutamægling og har autorisation fra VPFF.


Hvad siger vores brugere? (udpluk af feedback)

”Jeg deltog med stor fornøjelse i alle webinarerne, og jeg føler, at jeg lærte utroligt meget”

Mogen Bak Nielsen

”Meget professionelt og rigtig godt setup samt fine webinar. Jeg er meget tilfreds med al den viden som bliver stillet til rådighed”.

Kim Steffensen Guldberg Flugt

”Super forløb. Jeg er blevet meget klogere på daytrading/swingtrading”.

Henrik Dollas

”Fantastiske fordragsholdere”

Rasmus Hansen

”Alle webinarer var interessante og udbytterige med meget kompetente foredragsholdere”.

Anders Lindberg Juel

”Det har været en eye-opener for mig, hvordan man bruger teknisk analyse”

Søren Brinch-Nielsen


Book daytrader.dk til foredrag om trading

Vi afholder også foredrag om trading – både langsigt investering og ultrakortsigtet daytrading. Ved seneste foredrag for Female Invest, gav publikum os karakteren 9,8 på en skala fra 0-10.

Publikum skrev:

“Meget grundig og let forståelig gennemgang af, hvordan man kan starte på aktiemarkedet. Mange nye kontakter og god stemning. Fantastisk event!”

“Meget spændende og lærerigt oplæg”


Skribent for daytrader.dk?

Vi søger altid spændende indlæg på daytrader.dk. Vi modtager også ansøgninger fra faste skribenter. Vi har dog høje krav til indlæg på daytrader.dk. Som fast skribent forventer vi flere års erfaring som trader, og et godt indblik i markedet. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at komme i betragtning.


Samarbejdspartnere

Her er et udpluk af vores oplægsholdere samt samarbejdspartnere:

>> Hulemænd i habitter 


Annoncering

Daytrader.dk er Danmarks største side om daytrading og swingtrading. Sammen med søstersidenerne daytrading.se og daytrader.no udgør portalerne det største netværk for daytrading i Norden. Daytrader.dk har på kort tid fået et stærkt brand blandt danske daytradere i kraft af stor synlighed på nettet og de sociale medier. Daytrader.dk tager desuden udgangspunkt i Danmarks første bog om daytrading, “DAYTRADER”, fra 2015. Kontakt os gerne, hvis du vil høre om mulighederne for at annoncere på daytrader.dk eller vores søstersider. Daytrader.dk er ejet af mediebureaet Blue Screen Media, der ud over en række finanssider også har en række andre emne-site i porteføljen. Det gælder blandt andet a-kasse guiden – oversigt over billige akasser samt andre emnesider. Kontakt os for et overblik over annoncetilbud.

Annoncepolitik

Daytrader.dk modtager kommission og/eller betaling for annoncering fra en eller flere af de handelsplatforme, der er omtalt her på siden. Daytrader.dk tilstræber dog 100% objektivitet i lighed med, hvad man genfinder hos andre typer professionelle medier og deres annoncører. Daytraders kursus-forløb bliver betalt af de enkelte handelsplatforme. Det foregår på den måde, at den enkelte handelsplatform betaler kommission per ny bruger. Betalingen betyder, at daytrader.dk kan betale vores undervisere og ansatte, så vi fortsat kan drive daytrader.dk og udvikle kursusforløb. Daytrader.dk tilstræber åbenhed og gennemsigtighed omkring dette.

Disclaimer

Husk, at du altid skal handle med forsigtighed. Brug KUN penge, du har råd til at tabe. Enhver brug af oplysninger på denne side – eksempelvis konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores uddannelsesforløb er på egen risiko. Daytrader.dk fralægger sig ethvert ansvar for de resultater, der kan være forårsaget af, at en læser eller bruger på forskellige måde anvender den information, som præsenteres her. Gearede handelsprodukter, som er beskrevet på dette website, er ikke egnede for enhver. Det er muligt, at tab kan overstige din kontobalance. Du skal ikke handle for penge, som du ikke har råd til at tabe, og søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen. Historisk afkast garanterer aldrig fremtidige afkast.

Læs evt. mere om regler og ansvarsfraskrivelse

Privatlivspolitik

1. Generelt
Når du klikker dig ind på daytrader.dk indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

2. Cookies
Når du besøger daytrader.dk modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få en vejledning om, hvordan du – helt eller delvist – undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

3. Mails
Når du tilmelder dig mails under daytrader.dk accepterer du, at daytrader.dk kan sende dig undervisningsforløb, information, tilbud, reklamer etc. Du kan altid afmelde dig. Når du modtaget en mail fra os, kan du i bunden af hver mail finde et link, hvor du enten kan redigere dine oplysninger eller afmelde dig. Når du trykker på “unsubscribe” vil du se alle de lister under daytrader.dk og vores associerede selskaber, som du er tilmeldt. Her kan du afmelde dig en eller flere.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kommentarer

  • Relateret
  • Seneste
  • POPULÆRE