Udfyld formularen og modtag rabatkode Pipnotic valutaindikator

For at få Pipnotic valutaindikatoren med rabat, skal du have en handelskonto hos brokeren AvaTrade, hvor du skal handle aktivt. Den konto kan du også bruge til at handle med Pipnotic-indikatoren. Når du opretter en handelskonto hos AvaTrade kan du tage billeder med din mobil-telefon af dine identitetspapirer. Du behøver altså ikke en kopimaskine, for at indsende dokumentation.

* For at få adgang til rabatkode til indikatoren og webinarene med Sarid, skal du sætte penge ind på din AvaTrade-konto og du skal have handlet. Det er dine penge, der skal bruges til at tage dine første små valutahandler. De fleste tradere indsætter mindst 1000 USD, da mindre beløb begrænser din handlefrihed ved margin-handel. Du bestemmer dit indskud. Dette er dine penge, som du kan handle for, og trække ud igen, når du ønsker det. Forhåbentlig med profit.Vi forventer også, at du er aktiv handlende på platformen. AvaTrade er sponsor hos daytrader.dk, og håber naturligvis på aktive kunder.

** Gearede handelsprodukter, som bruges i dette forløb er ikke egnede for enhver. Du skal ikke handle for penge, som du ikke har råd til at tabe, og søge ekstern og kvalificeret rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen. Dette undervisningsforløb indeholder ikke individuel investeringsrådgivning. Historisk afkast garanterer aldrig fremtidige afkast. Du kan eventuelt læse mere om hvad gearede handelsprodukter indebærer her.

Video: Sådan kommer du i gang hos AvaTrade

Når du har sammenkoblet MetaTrader4 med AvaTrade og indsat penge, skal du fortælle os det ved at udfylde ovenstående formular. Dernæst sender vi dig de optagede versioner af de mange webinarer.


Du vil få adgang til følgende:

  • Webinarer, hvor Sarid fortæller, hvordan du bruger hans valutaindikator


  • Du får tilsendt en rabatkode, det giver en rabat på Sarids unikke indikator


  • Indsigt i flere strategier, der kan bruges sammen med Sarids indikator


Skynd dig at melde dig til!