Skatteguide eToro og Markets.com

Som kunde hos eToro og Markets.com skal man for 2022 som privat investor med indberetningspligt i Danmark indberette til Skat senest den 1. juli 2023.

Vejledningerne er udarbejdet af daytrader.dk og de to handelsplatforme har ikke haft noget med tilblivelsen at gøre.

Der tages forbehold for evt. tekniske ændringer i indberetningen i Skats system. Vejledningerne vil blive ajourført i foråret, hvis nødvendigt.

Om vejledningerne:

Vejledningen til Markets.com i forhold til årsopgørelsen for 2022 er blevet ajourført pr. 23. februar 2023.

Vejledningen til eToro i forhold til årsopgørelsen for 2022 er ajourført pr 23. februar 2023

Brug af vejledningerne er på eget ansvar.

Vi overholder reglerne for GDPR. Læs desuden om vores vilkår og ansvarsregler her.

Få hjælp til indberetning af skat, hvis du har handlet på eToro eller Markets.com.

De danske skatteregler i forbindelse med handel med aktier og trading med værdipapirer er ikke ligefrem enkle. Handel med udenlandske brokere gør det ikke ligefrem nemmere. Vi har derfor lavet to vejledninger, der hjælper dig med den årlige indberetning til Skat, hvis du handler på eToro eller Markets.com. Daytrader.dk samarbejder med begge brokere.

Er man skattepligtig i Danmark skal man som kunde hos de udenlandske handelsplatforme eToro og Markets senest den 1. juli året efter skatteåret indberette bl.a. årets gevinster og markedsværdien af ens aktiebeholdning ultimo året til Skat.

Husk, at man også skal afgive oplysninger om specifikke aktiekøb foretaget i løbet af året samt oplyse om eventuelle tab inden udløb af tidsfristen, hvis man gerne vil kunne modregne senere opståede tab eller årets tab i andre gevinster eller i kommende års gevinster. Læs mere om hvordan man konkret gør dette i vejledningerne.

Vejledningerne er skrevet af os fra daytrader.dk. Vi er Danmarks største portal for aktiv handel med værdipapirer, og vi er ofte omtalt i de danske børsmedier, hvor vi blandt andet giver vores syn på markederne. Vi har kontor i København, og du kan altid kontakte vores support, hvor vi svarer hurtigt.

DOWNLOAD VEJLEDNINGERNE

Mange danskere brugere udenlandske handelsplatforme såsom eToro eller Markets.com til at optimere deres trading. F.eks. via copytrading, gratis aktiehandel eller handel med CFD´er.

Dette kan indebære særlige udfordringer, når du skal indberette din skat.

Download vores vejledninger og få hjælp til indberetning af skatten.

Vejledningerne er skrevet i fællesskab af daytrader.dk og invested.dk. Brugen af disse er helt på eget ansvar og vi tager forbehold for eventuelle fejl og mangler. Har du spørgsmål kandu altid kontakte vores support på support@daytrader.dk.