Online kurser
Share on Google+Share on LinkedIn

LÆR AT TRADE AKTIVT GRATIS ONLINE KURSER

Ønsker du at handle værdipapirer aktivt? Modtag gratis e-bøger, en håndfuld mail-lektioner samt adgang til masser af videomateriale, hvor nogle af Danmarks bedste private tradere afslører deres strategier. Forløbet af udviklet af daytrader.dk. Vi er Danmarks største side for aktiv handel med værdipapirer. 

Trading med Tom

  • Den professionelle daytrader Tom Hougaard fortæller om sine metoder
  • 10 mail-lektioner, 4 live-optagede videoer, hvor Tom trader, imens han underviser.
  • Kurset er henvendt til øvede tradere der ønsker at handle på minutter og sekunder, og det indeholder flere strategier målrettet den hurtige trader.
Læs mere og tilmeld

Kickstart trading

  • Perfekt til dig, der er helt ny inden for daytrading.
  • 15 mail-lektioner og en håndfuld live-optagede videoer med professionelle tradere.
  • Gratis e-bog, der klæder dig på til markedet. Masser af strategier.

Copy-trading

  • Lær både at trade selv, men også at kopiere de skarpeste tradere helt automatisk.
  • 12 mail-lektioner og en håndfuld live-optagede videoer samt e-bog. Flere gratis strategier - lige til at bruge.
  • Perfekt til dig, der ikke har så meget tid, men stadig gerne vil have en effektiv daytrading-portefølje, du forstår.
Ovenstående kursusforløb strækker sig over ca. 14 dage. Du får tilsendt e-mail-lektioner og videoer til din inboks med få dages mellemrum. Det anbefales IKKE, at du tilmelder dig mere end et kursus ad gangen, da lektionerne da vil blandes sammen. Det er helt gratis at deltage, men for at fuldføre hele forsløbet, skal du på et tidspunkt skrive dig op til den handelslpatform, der sponsorerer forløbet. Det er helt frivilligt. Du kan altid afmelde dig igen. For at se alle lektioner, bliver du undervejs bedt om at sætte en konto op hos den handelsplatform, der benyttes under forløbet.

Hvorfor handle AKTIVT?

I de senere år er det blevet særdeles populært for private at handle aktivt på markedet. Med aktiv handel styrer du selv din portefølje. Du aflæser kursgrafer og benytter mange af de værktøjer som bankerne bruger, når de handler. Aktiv handel kræver god risiko-forståelse og god risikostyring samt masser af flid og træning. I ovenstående kursusforløb kommer vi ind på mange af de aspekter, der ligger til grund for effektiv, aktiv handel.

e-bog om teknisk analyse

Ved signup til en af vores online-kurser vil du straks modtage en gratis e-bog, der hjælper dig igang med teknisk analyse af kursgrafer. Teknisk analyse er en af forudsætningerne for aktiv trading.

Grundige e-mail-lektioner

Du vil modtage 10-15 e-mail-lektioner, alt efter, hvilket online-kursus, du tilmelder dig. Mails vil blandt andet indeholde konkrete strategier, så du hurtigt kan komme i gang med at handle.

Video-kurser med prof. tradere

Hvert kursus indeholder en mængde videomateriale, hvor professionelle danske og internationale tradere underviser i deres metoder. Der at tale om webinarer, hvor du også kan se traderens skærm.

Om Os

Landets største daytrading-portal

Daytrader.dk er Danmarks største portal dedikeret til kortsigtet, aktiv trading. Daytrader.dk samarbejder med nogle af Danmarks bedste day- og swingtradere, der løbende leverer analyser og blogindlæg til daytrader.dk.  

Daytrader.dk afvikler Danmarks største kursusforløb inden for aktiv trading, hvor hundredvis af danskere hvert år modtager undervisning i trading af flere af Danmarks professionelle daytradere.  

Daytrader.dk giver desuden adgang til et fællesskab for danske daytradere via Danske Daytradere – Den hårde kerne. 

Daytrader.dk er jævnligt omtalt i medierne, blandt andet i Dagbladet Børsen, Jyske Invest, Berlingske Business, Penge & P&ivatøkonomi, Finans, Danmarks Radio P1, Euroman, B.T. m.m.

BOOK ET ONLINE KURSUS

Alle Kurser

Nedenstående kursusforløb strækker sig over ca. 14 dage. Du får tilsendt e-mail-lektioner og videoer til din inboks med få dages mellemrum. Det anbefales IKKE, at du tilmelder dig mere end et kursus ad gangen, da kursus-materialet da vil blandes sammen. For at se alle lektioner bliver du undervejs bedt om at vælge handelsplatform. 

Kickstart trading

Bliv skudt i gang med aktiv handel. Perfekt til dig, der er nybegynder.  

Copy-trading

Lad de bedste handle for dig, og få også selv et godt indblik i markedet.

Trading med Tom

Den professionelle trader Tom Hougaard viser, hvordan han scalper markedet.