Ram en raket 🚀

Find den aktie eller det aktiv, der flyver højest frem til maj, og vind en iPad Pro.

2. runde!

Jeg vil være med!

3-2-1 affyring!

På daytrader.dk elsker vi raketter - især inden for aktier og andre aktivklasser. Derfor inviterer vi nu alle til at finde den bedste raket frem til udgangen af april.

Skal du være med!?

Vinderen bliver den person, der kan præsentere det største afkast (dog mindst 40%) i et enkelt aktiv målt i perioden fra 1. marts til 30. april 2022.

Der skal være tale om en handel på en konto med rigtige penge. Vi er ligeglade med, om du selv har satset 1000 kroner eller 100.000 kroner. Det handler alene om den procentuelle ændring i kursen i den periode, du har været eksponeret i det pågældende aktiv.

Skriv dig op og hør mere om, hvordan du kan en iPad Pro (eller 7000 kr.)

Ram en raket

Regler for konkurrencen

Det er relativt simpelt at være med i konkurrencen. I bund og grund skal du blot forsøge at ramme det værdipapir, der stiger mest i perioden. Du kan tilmelde dig via tilmeldingsknappen på denne side. Du kan tilmelde dig i hele perioden - i princippet også på den sidste dag den 30. april. Hvis du er heldig at ramme en raket på den sidste dag, så er din kandidat med på lige vilkår som alle andre. Herunder kan du læse reglerne.

01

Datoer

Konkurrencen løber fra 1. marts til og med midnat 30. april 2022. Din handel skal altså være foretaget i den periode. Det er ligegyldigt, hvilke dage i perioden, din handel er foretaget, og det er også lige meget, hvor længe, du har holdt din investering. Alle aktivklasser, der findes hos den sponsorende broker, er tilladt at handle og tæller med i konkurrencen, så længe de er foretaget i den nævnte periode.

02

Køb og salg

Konkurrencen løber fra 1. marts til og med 30. april 2022. Du behøver ikke at holde dit værdipapir i hele perioden. I princippet kan du være heldig at købe et aktiv f.eks. den 15. april, der i de følgende dage stiger voldsomt. Så kan du sælge igen få dage senere. Du kan nu deltage i konkurrencen med den procentuelle stigning i den tid, du var investeret i aktivet. Du skal have købt og solgt igen i perioden. Du kan altså ikke fortsat være investeret i den vinder-kandidat, du indsender. Hvor mange handler, du foretager i perioden, er op til dig selv. Det er kun køb, der kan regnes med i konkurrencen. Du kan ikke deltage med såkaldt shorting.

03

Broker

For at deltage i konkurrencen skal din handel være foregået i perioden på handelsplatformen Markets, der sponsorerer konkurrencen. Du kan IKKE indsende handler, der er foretaget hos andre brokere, end Markets. Der skal være tale om en live handel for rigtige penge. Men det er lige meget, om du har købt for 1000 kroner eller 100.000 kroner. Det er det procentuelle stigning i det enkelte aktiv, der betyder noget.

04

Dokumentation

Når konkurrencen er afsluttet, skal du indsende din kandidat til os. Det skal foregå ved at indsende et screendump af den af dine handler med størst procentuelt afkast. Der skal være tale om et handel, der er foretaget igennem handelsplatformen Markets på en live-konto for rigtige penge. Hvis din handel er en vinderkandidat, vil vi krydstjekke, at den rent faktisk er foretaget hos Markets.

05

Vinder

Vinderen vil blive fundet i løbet af marts måned, og du vil blive kontaktet direkte, hvis du er vinderen. Vinderen er den, der har opnået højest procentuelt stigning i et enkelt aktiv i perioden. Dog skal stigningen være på mindst 40%. Ellers kan det ikke kaldes en raket. Som deltager kan man kun vinde én præmie. Konkurrencen er udskrevet i Skandinavien, så der vil være deltagere fra både Danmark, Sverige og Norge. VIGTIGT: Dit investerede beløb, og din evt. gearing samt dit afkast er IKKE relevant. Det er ALENE den procentuelle stigning i kursen, der er relevant. Lad os sige, at du har købt 1 Vestas-aktie til kurs 195 kroner. Aktiekursen stiger nu 50%, og din aktie har nu en værdi på 292,5 kroner. Dette beløb er dog ikke relevant for konkurrencen. Det er stigning på aktien eller det underliggende aktiv – altså de 50%, der er relevant.

Jeg vil være med!

Holdet bag daytrader.dk, der afholder konkurrencen.

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål, der ikke besvares herunder, kan rettes til vores support, der kan findes her.

Koster det noget at deltage?

Det koster ikke noget at være med i konkurrencen. Men kun handler, der er foretaget med rigtige penge på handelsplatformen Markets tæller i konkurrencen. Det er dog dine egne penge, du handler for.

Hvad kan jeg vinde?

Førstepræmien er 7000 kroner, der frit kan bruges. For eksempel på en iPad Pro. 2.-3. pladsen vil få et års gratis abonnement på vores Alpha-indikator til en værdi af 1.068 kroner inkl. fri adgang til webinararkivet hos Invested.dk samt bogen DAYTRADER.

Jeg har allerede en broker. Hvorfor skal jeg bruge Markets?

Det er Markets, der sponsorerer konkurrencen. Derfor skal du bruge handelsplatformen Markets til at foretage dine handler. På den måde har alle deltagere lige vilkår, og vi kan nemt tjekke vinderens resultater.

Min handel er i plus, men jeg vil ikke sælge. Hvad gør jeg?

For at kunne deltage i konkurrencen skal din handel være lukket senest midnat den 30. april. Hvis positionen ikke er lukket, kan du ikke deltage i konkurrencen med den pågældende handel. 

Hvilke instrumenter kan jeg handle?

Du kan handle alle instrumenter, der er tilgængelige på Markets-platformen. Det vil sige aktier, råvarer, indekser og forskellige former for valuta. En shorthandel tæller dog ikke. Der skal være tale om et køb.

Hvem kan deltage?

Alle personer over 18 år, der har en konto hos Market kan deltage. Konkurrencen er også udskrevet i Norge og Sverige, så der vil være deltagere fra hele norden.

Hvor mange aktiver må jeg handle?

Du må handle så meget du vil. Du kan dog kun indsende en enkelt handel til bedømmelse. Den skal være købt og også lukket i perioden 1. marts - 30. april 2022. Typisk vil du indsende den handel med den bedste procentuelle stigning - uanset dit investerede beløb.

Jeg vil være med!

Hvad mener I med højeste procentuelle stigning?

Vinderen bliver den person, der kan dokumentere en handel, der har opnået den højeste stigning. Indsatsen betyder ikke noget. Dog skal stigningen være på mindst 40%. Ellers kan det ikke kaldes en raket. Eksempel: Hvis du købte en aktie til 10 dollars i kurs 100, og den efterfølgende steg til kurs 150, så er kursen steget med 50%. Eventuelle afgifter og renter er irrelevante.  

Om daytrader.dk

Det er os på daytrader.dk, der står bag denne konkurrence. Vi er Danmarks største portal for aktiv handel med værdipapirer. Vi har undervist danskerne i aktiv handel med værdipapirer siden 2016. Vores kontor ligger i København og vores support har åben 24/7. Du kan læse mere om os her.

Vigtigt om risiko

Du kan være med i denne konkurrence for et lille beløb, da vinderen findes ved kursstigning - ikke ved kapitalafkast. Du skal KUN handle for penge, du har råd til at tabe, for al handel med værdipapirer er forbundet med risiko, særligt ved evt. gearing. Hvis du ikke har overblik over risikoen, bør du orientere dig om risikoen eller undlade at være med. Når du forsøger at ramme et aktiv, der har chance for at stige meget i værdi, er der ofte også ekstra risiko for, at det tilsvarende kan falde meget i værdi. Du bør derfor beskytte dine handler med et såkaldt stop-loss.

Til orientering:

Hos daytrader.dk skaber vi gratis indhold og læringsforløb for jer brugere. Det kan vi blandt andet gøre, fordi vi indgår samarbejde med brokerne, der betaler for omtale hos os.