Kopier Nanna Ficks trading

Ja tak, jeg vil gerne kopiere Nanna Ficks trading

Sæt  mig i gang

Tilmeldingen er ikke bindende

©2021 daytrader.dk. All rights reserved. Privacy Policy |

Hvem er Nanna Fick?

Nanna Fick arbejder som full-time investor, spekulant og trader igennem sin egen virksomhed, Ago-trade, og også tidligere som såkaldt prop-trader i London. Hun har en akademisk finansiel baggrund med mere end ti års erfaring inden for virksomhedsanalyse og investering både som Business Consultant, Business Analysis Manager og Managing Director.

I 2016 droppede hun dog alle de fine titler og gik fuldtid i sin egen virksomhed Ago-trade, hvorigennem hun både trader og underviser i trading. Hendes styrke som trader er risikostyring, vedholdenhed og grundige analyser.

Nanna Fick har brugt mange tusinde timer i selskab med graferne og sideløbende konstrueret hundredvis af regneark med statistik og beregning, der kan gøre hende og hendes studerende til bedre tradere.

Nanna Fick har blandt andet optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7 og startede som blogger for daytrader.dk i vinteren 2018.

Sådan kopierer du Nanna Fick

Udfyld ovenstående formular ved tryk på knappen, så modtager du en udførlig guide til, hvordan du nemt kopierer Nanna Ficks handler. Processen er beskrevet herunder. Vi anbefaler mindst 3000 dollars indsat på kontoen til kopiering, hvis man vil være i stand til at tage alle handlerne.

Udfyld formular

Indtast navn og email i vores formular, så bliver du guidet igennem processen.

Opret konto

Du opretter konto hos handelsplatformen Markets og forbinder den med Pelican Trading og MT4. Du bliver guidet.

Underskriv erklæring

Du bliver bedt om at underskrive en erklæring, hvor du accepterer copytrading

Kopier

Du kan nu indsætte penge og kopierer Nanna Ficks handler 1:1, og kan følge med via MT4 og Pelican Trading.

Hvad er copytrading?

Copytrading er din mulighed for at kopiere andre private investorer, der har historisk succes med deres trading. Al investering er naturligvis forbundet med risiko, men når du vælger at kopiere en god trader, har du i hvert fald sikkerhed for, at han eller hun har klaret sig godt historisk.

Du vælger selv, hvilket beløb, du investerer i en privat trader.

Som almindelig privat trader kan det være svært selv at holde sig opdateret om børsmarkedet og de enkelte op- og nedture i markedet, men med copytrading kan du kopiere en trader, der bruger meget mere tid, end du selv, til at sætte sig ind i børsmarkedet.

Nanna Fick

Sæt mig i gang med processen 

Hvilken trading kan du forvente af Nanna?

Nanna Fick er professinel daytrader, og handler ud og ind af markedet – typisk på få minutte eller timer. Hun handler typisk de store indekser, og særligt Dow Jones-indekset med gearing 1:20

Hun bruger teknisk analyse kombineret med et overordnet makro-perspektiv på markedet.

Du skal ikke forvente, at du kan følge med og forstå alle handler som Nanna foretager, og derfor er det idéelt at kopiere Nanna Fick, hvis du selv har et almindelig fuldtidsjob, der ikke giver dig tid til selv at følge og forstå børsmarkedet tæt.

Hvilke vilkår kan man kopiere under (FAQ)?

Hvilken software kræves?

Når du skriver dig op til ønsket om at kopiere Nanna, vil du snarest modtage en guide. Det er enkelt at komme i gang, men du skal lige underskrive et par erklæringer, og sættes op hos brokeren Markets. Det er Markets i kombination med applikationen Pelican Trading og MT4, der muliggør automatisk kopiering.

Daytrader.dk formidler alene kontakten. Det er brokeren Markets og Pelican Trading, der har ansvaret for den egentlige kopiering og står for supporten.

Får jeg samme afkast som Nanna?

Du kopierer som udgangspunkt Nannas' portefølje 1:1 - dog afhængig af dine indsatte midler. Du skal nemlig være opmærksom på, at din risiko varierer i forhold til Nannas, hvis du ikke kopierer hende med nøjagtigt samme beløb.

Vi anbefaler mindst 3000 dollars indsat på kontoen til kopiering, hvis du vil være i stand til at kopiere fleste muligt af de handler Nanna foretager.  Du skal naturligvis være klar over, at du først begynder at kopiere Nannas handler i det øjeblik, du er sat op til det. Du vil altså IKKE få glæde af det bagudrettede afkast, men alene det afkast som Nanna formår at lave fra det øjeblik, du går i gang med at kopiere hende. Forskellen på Nannas indestående og dit indestående, samt evt. forskelle i spread og entry kan få dit afkast til at variere en smule i forhold til Nanna. Kontakt Pelican Trading, hvis du har spørgsmål omkring dette.

Hvad koster det at kopiere Nanna?

Når man kopierer Nanna Fick vil der være tale om en form for aktiv forvaltet portefølje. Der betales 2% af Assets Under Management per år (AUM), og 20% månedlig performance fee efter High Water Mark-metoden. High Water Mark betyder, at en eventuel negativ performance i tidligere år først skal indhentes, før der igen skal betales resultat-honorar. Der betales i tillæg et mindre spread, når der foretages en ny handel.

Hvilke produkter køber du, når du kopierer Nanna?

Når du kopierer Nannas handler sker det via gearede såkaldte differencekontrakter (CFD´er). Nanna køber og sælger typisk Dow Jones Indekset fra dag til dag. Men også af og til andre indekser. Disse indekser er som udgangspunkt gearet 1:20. Eftersom kopieringen foregår via CFD´er, vil det være muligt både at handle for mindre beløb og for runde beløb, idet man kan handle fraktioner af de enkelte indekser. Læs evt. mere om CFD’ er her.

Hvilken sikkerhed har jeg for min investering?

Brokeren er modpart i de enkelte CFD´er, og man ejer derfor ikke de enkelte aktier, men derimod et krav på værdien af kontrakterne hos brokeren. Brokeren bag Markets.com (Safecap ltd.) er omfattet af EU´s investorbeskyttelsesregler f.eks. i forhold til klagemuligheder, adskillelse af kundemidler mv. Som detailinvestor er man sikret del i Investor Compensation Fund (I.C.F.), der dækker ens indestående/CFD positioner op til 20.000 EUR i tilfælde af at brokeren f.eks. kommer i økonomiske vanskeligheder. Brokeren (Safecap ltd.) er hjemmehørende i EU-landet Cypern. Se de nærmere omstændigheder på det angivne link.

Når du kopierer Nanna Fick er de implicerede parter dig selv, Nanna Fick, Pelican Trading og handelsplatformen Markets. Daytrader.dk er ikke ansvarlig.

Hvor mange penge, skal man bruge for at være med?

Du bestemmer selv, hvor mange penge, du vil bruge for at kopiere Nanna. Der vil dog være et minimusbeløb på 3000 dollars (US).

Hvad er din risiko?

Alt handel er forbundet med risiko, og du skal kun handle for penge, du kan tåle at tabe. Nanna Fick arbejder professionelt med trading og risikostyring. Men intet er sikkert, når det kommer til investering. Nanna handler typisk med gearing 1:20, og det vil som udgangspunkt sige, at risikoen er højere, end ved almindelig aktiehandel og investering. Det skal du være indstillet på, når du vælger at kopiere Nanna Fick.

CFD’er er komplekse instrumenter og heraf følger en høj risiko for at miste sine penge hurtigt på grund af høj gearing. Mellem 74-89% af private investorer taber penge, når de selv handler CFD’er.

Hvordan bliver jeg som privatperson med skattepligt i Danmark beskattet?

Nettoafkast fra CFD kontrakter beskattes som finansielle instrumenter i form af kapitalindkomst, hvorfor de medregnes i den personlige indkomst. Den endelige skat afhænger derfor af ens øvrige indkomstforhold og bopælskommune. Man skal til Skat indberette et årligt nettoresultat fra ens investering i Nannas portefølje beregnet efter lagerprincippet (dvs. af både realiseret og urealiseret nettoresultat af alle ens positioner). Har man et positivt nettoresultat beskattes man af dette som kapitalindkomst.

Har man et negativt nettoresultat fra finansielle kontrakter eksisterer en vis tabsbegrænsning. I visse tilfælde kan man fratrække et tab direkte i den øvrige kapitalindkomst, hvis man i tidligere år har haft positive nettoresultater fra finansielle kontrakter, som man er blevet beskattet af og årets negative nettoresultat kan rummes i disse. Man kan endvidere modregne tab på finansielle kontrakter, hvis disse er baserede på børsnoterede aktier, i samme års realiserede nettogevinst på almindelige, børsnoterede aktier. Læs mere her om de samlede regler her.

Daytrader.dk modtager betaling fra brokere, der er omtalt på siden. På den måde finansieres indholdet. Enhver brug af oplysninger på denne side – eksempelvis konkrete investeringer eller handler som følge af indholdet på siden eller i vores uddannelsesforløb er på egen risiko. Daytrader.dk fralægger sig ethvert ansvar for de resultater, der kan være forårsaget af, at en læser eller bruger på forskellige måde anvender den information, som præsenteres her. Al trading indeholder risiko. Handl kun med kapital, som du har råd til at tabe. Historisk afkast garanterer ikke fremtidige afkast. Indholdet på websitet har et uddannelsesmæssigt sigte og skal ikke betragtes som investeringsråd. Handel med eksempelvis kryptovalutaer kan fluktuere kraftigt i pris og er ikke egnede for alle. Handel med kryptovalutaer er ikke omfattet af EU-regulering. Din kapital er i fare. Helt generelt er gearede handelsprodukter, som er beskrevet på dette website, er ikke egnede for enhver. Det er muligt, at tab kan overstige din kontobalance. CFD’er er komplekse instrumenter og heraf følger en høj risiko for at miste sine penge hurtigt på grund af høj gearing. Mellem 74-89% af private investorer taber penge, når de handler CFD’er. Dette tal henviser dog til gearede CFD.Du skal altid overveje, om du har råd til indgå i handler, hvor der er høj risiko for at miste dine penge. Historisk afkast garanterer aldrig fremtidige afkast. Daytrader.dk kan i visse tilfælde modtage kommission og/eller betaling og/eller fordele for annoncering fra de handelsplatforme, der er omtalt her på siden. Daytrader.dk tilstræber dog 100% objektivitet i lighed med, hvad man genfinder hos andre typer professionelle medier. I alle artikler tages forbehold for fejl og ændringer.