Lær at handle valuta med et nyt værktøj

- Lær at handle valuta samt råvarer og aktier på børsen med større succes via ny software.

I sin lejlighed i København har engelske Sarid Harper brugt næsten 10 år på at udvikle en indikator til valutahandel.

Indikatoren har opnået så imponerende resultater, at Sarid nu er flyttet til Bali med sin familie for at nyde livet. 

I dette gratis forløb får du rabat på indikatoren, og du lærer at bruge Sarids indikator ved hjælpt af optagede webinarer, så du selv kan trade langt mere præcist.  

Tilmeld dig gratis forløb og modtag rabat på indikatoren


Modtag et helt unikt forløb, der åbner dine øjne op for en hel ny måde at handle på børsen. I tæt samarbejde med Daytrader.dk og trading-udvikleren Sarid Harper vil du skridt for skridt lære at bruge Sarids imponerende indikator, så du selv kan handle valuta og andre produkter på markedet med større træfsikkerhed.

Indikatoren er et stykke software, der får dig til at se markedet på en ny måde. Den er udviklet til valutahandel, men kan også bruges til handel med råvarer samt store aktier.

Er du i tvivl om noget i forbindelse med dette forløb, så skriv til os på daytrader.dk. Vi er Danmarks største portal for aktiv handel med værdipapirer.

Sarid Harper er oprindeligt fra England, men har boet i Danmark siden 1996. Nu er han flyttet til Bali med sin danske kone og deres 2 børn.

Se de skjulte momenter i en graf

» Min indikator viser alt det, du ikke selv kan se på en kursgraf - nemlig de prisvinduer, hvor de store banker er klar til at handle. Jeg har testet min indikator i tusindvis af timer, via backtests og via mine brugere, og den klarer sig rigtig godt.

Flere af mine kunder er professionelle børshandlere, der bruger indikatoren til at handle for fonde, men den kan også bruges af private, der bare trader for små penge « 

Sarid Harper, trader og udvikler

Læs også vores store interview med Sarid


» Jeg trader ikke længere i blinde! «

Bruger af Sarids indikator

Imponerende resultater

Ovenstående resultater er skabt af en kvindelig trader fra USA, der bruger Sarids indikator og handler for en mindre fond. Hun fokuserer på ugentlige udbuds- og efterspørgselsniveaer i markedet. Når prisen rammer sådan et niveau, begynder hun at akkumulere positioner.

Ovenstående resultater strammer fra en anden trader i England, som følger signalerne fra Sarids software. Resultaterne stammer fra en periode på cirka 3 måneder. Vedkommende handler på en lidt anden måde end mange andre, da han anvender såkaldt hedging i stedet for at bruge stops, for at begrænse risikoen. Det interessante ved Sarids indikator er, at man kan bruge signalerne på mange måder, og derfor finde en metode, der passer til ens natur.


Anders lever af at trade med Sarids indikator

Anders fra Herfølge er familiefar og tidligere SOSU-assistent. I dag lever han af trading, og har tredoblet sin løn ved at bruge Sarids indikator.

Se videoen med Anders her.

I dette forløb lærer du at bruge indikatoren, så du kan finde signaler på samme måde som Anders.

» Hvis du skal være succesfuld valutahandler, skal du aldrig bare handle på din mavefornemmelse. Du skal følge en logik!«

Sarid Harper

Hvordan kommer du i gang med at handle som Sarid?

Det er nemt at komme i gang med at se på børsmarkedet på samme måde som Sarid. Du tilmelder dig blot dette gratis forløb, og dernæst vil du modtage en række emails, og en række videoer, hvor vi på daytrader.dk i samarbejde med Sarid vil undervise dig i brugen af Sarids software. Du vil få en rabatkode, så du kan downloade og bruge indikatoren i en måned med 30% rabat. Du skal bruge Sarids software sammen med handelsvinduet MetaTrader 4 (MT4) og handelsplatformen AvaTrade.

Tilmeld dig forløbet igennem denne hjemmeside. Det er gratis og uforpligtende.

Du opretter på handelsplatformen AvaTrade, der fungere sammen med indikatoren. Du modtager også instruktion i, hvordan du installerer den.


Du modtager nu 10 mails, hvor vi sætter dig ind i det hele og hjælper dig i gang.

Du modtager en rabatkode, der giver adgang til 1 måneds brug af indikatoren med rabat. Vi hjælper dig med at komme godt i gang og bruge den.


Du får også adgang til en række optagede webinarer, hvor vi på daytrader.dk og Sarid selv vil fortælle om indikatoren.

Du lærer at bruge indikatoren på egen hånd og bestemmer selv, om du ønsker endnu mere hjælp af Sarid ved f.eks. at blive medlem af hans community.


» Flytning til Bali har givet mig tid til at være sammen med mine børn! «

Sarid Harper, trader og udvikler

Hvordan fungerer indikatoren?

Sarid Harper har brugt næsten 9 år på at udvikle og forfine sin indikator. Ideen til indikatoren fik han, da han arbejdede med IT-sikkerhed hos store banker. Indikatoren viser likviditetskraften i markedet, altså de mønstre, store ordre efterlader i et marked, når der købes og sælges. Det er mønstre som man ikke umiddelbart kan se på en almindelig kursgraf. Når man som trader har overblik over markedets struktur, har man en stor fordel.

Indikatoren er oprindeligt skabt til valutahandel, men i dag har Sarid udviklet sin software, så den også kan bruges til at handle råvarer - især guld og sølv - samt store aktier.

Så nemt er det at installere Sarids indikator

Du skal bruge Sarids software sammen med handelsvinduet MetaTrader 4 og handelsplatformen AvaTrade.

Åbn MT4

Sarids indikator er lavet til valutakryds, men indikatoren kan også bruges på indekser. Den virker med MT4-software, og vi hjælper dig med setup.

Indsæt indikatoren

Indikatoren uploades nemt i handelsplatformen MT4. Vi hjælper dig med at få det hele sat op med brokeren AvaTrade.

Se retningen

Indikatoren vil tydeligt vise dig områder, hvor der er stor sandsynlighed for at kursen vender. Vi hjælper dig med at forstå konceptet.

» Det kræver arbejde at blive en god trader. Men indsatsen betaler sig «

Hvem står bag dette forløb?

Dette forløb er skabt af daytrader.dk i samarbejde med softwareudvikleren og traderen Sarid Harper. Daytrader.dk er Danmarks største portal for aktiv handel med værdipapirer.

Vi har hjulpet tusindvis af danskere med trading i snart seks år, og vores kurser er ofte omtalt i de danske finansmedier. Vi er desuden medarrangør af Nordic Invest Camp, hvor vi hvert år samler tusinde danskere til en stor event for investering og trading. Vi har en meget aktiv support, hvor du altid kan henvende dig, hvis du har spørgsmål om dette forløb eller om trading generelt.

“Jeg er er rigtig glad for at præsentere danske tradere for min indikator”

Sarid Harper, udvikler

“Vi har fulgt med i Sarids arbejde på sidelinjen i mange år, og er meget imponerede”

Erik Bork, daytrader.dk

Desk

Sarids arbejdsplads

Trading i troperne

Sarid Harpers system har gjort det muligt for ham at arbejde og trade over alt i verden - blot han har adgang til sin computer og internet. 

Systemet tillader både meget aktiv handel - det vil sige mange handler på een dag - men også mere moderat trading, hvor man kun eksekverer 2-5 trades om måneden. 

Sarid Harper selv foretrækker netop få handler med lidt længere tidshorisont. Det giver mindre stress og mere tid til udvikling.  


Hvad er valutahandel?

Indikatoren kan bruges til handel i råvarer samt store aktier. Men oprindeligt er den skabt til valuta-handel, hvor den naturligvis stadig er særdeles egnet.

Valutahandel er en proces, hvor man spekulerer i, at den ene valuta (for eksempel euro) bliver stærkere eller svagere i forhold til en anden valuta (for eksempel dollars). 

Hvis man for eksempel satser på, at euro bliver styrket over for dollars, vil man som valutahandler købe euro og sælge dollars. Det lyder indviklet, men bestemte handelsplatforme gør det nemt ved at udbyde et såkaldt valutakryds, for eksempel euro over for dollars. 

Dette valutakryds kan da sælges eller købes på nogenlunde samme måde som man køber eller sælger aktier. I dette forløb er der dog ikke tale om aktier, men derimod valuta, der handles som såkaldt gearede CFD. Det gør køb og salg fleksibelt. Hvis du ikke ved, hvad CFD er, kan du læse mere om det her. I dette forløb vil du lære meget mere om metoden, og hvordan man gør i praksis. Du vil samtidig have en god indikator til at hjælpe dig med at bestemme, hvornår du skal købe eller sælge de enkelte valutakryds.

Kom i gang med det samme. Så får du hele forløbet!

Tilmeld dig forløb