Jeg fik et afkast på 3000% ved spekulation i hvede

Udgivet: 4. april 2016

Traderen Peter Arendt gav alle brugere af daytrader.dk et gratis webinar i sine handelsmetoder torsdag den 31. marts 2016. Se eller gense det lærerige webinar, hvor Peter Arendt blandt andet fortalte, hvordan han fik et afkast på omkring 3000% via spekulation i hveden.

Hvis du vil se endnu flere gratis webinarer med Peter Arendt, hvor han går i dybden med sine succesfulde metoder, så skal du tilmelde dig tradingeksperimentet under daytrader.dk. Når du har tilmeldt dig skal du indsætte penge til at handle for på en af de platforme, der sponsorer det gratis forløb. Når det er på plads, får du adgang til masser af gratis materiale samt en håndfuld gratis webinarer, hvor professionelle tradere fortæller om deres metoder – live. Du kan stille spørgsmål direkte til traderne.

Gratis forløb: Professionel trader Tom Hougaard afslører sine strategier. Tilmeld dig her

Her er citater fra ovenstående webinar med Peter Arendt:

”Jeg havde analyseret hvedeprisen, der på det tidspunkt i 2010 lå nede omkring 118 euro. Til dagligt rådgiver jeg blandt andet landmænd om køb og salg af afgrødefutures. Og på det tidspunkt hørte jeg fra de kontakter jeg havde med landmænd i Danmark og Holland, at hveden blev solgt til vanvittigt lave priser. Det kunne simpelthen ikke fortsætte. Jeg vidste samtidig historisk, at prisen på hvede havde svært ved at komme under 100 euro. I det niveau havde der tidligere været interventioner med støtteopkøb.

Den sommer havde jeg netop pakket bil og skulle til Sydfrankrig med min familie. Under bilturen på vejen ned igennem Europa så jeg, at rigtig mange hvedemarkeder blev vandet helt fra Midtjylland, ned igennem Tyskland og til Frankring. Det var simpelthen tegn på tørke. Da jeg var nået ned til Sydfrankrig sagde mit hjerte mig, at der var en god købscase i hveden. Samtidig begyndte der at komme nyheder om store markbrænde i Ukraine og Rusland.

Hele situationen fik mig til at lave et forsigtig køb omkring 118 euro. Jeg vurderede, at der var en særdeles god risk/reward i det niveau. Da jeg så ankom til Sydfrankrig, så begyndte hveden ganske rigtig at stige voldsomt, og den brød op over støtteniveauet 135 euro. Derfor tog jeg endnu en position. Jeg havde mit stop i 110. Jeg var allerede kommet godt i pengene. Jeg supplerede igen over 150, da jeg så, at der tydeligvis var en stor trendvending i gang.

Jeg købte min første position i hvede i en pris på 118 euro og endte med at komme ud i et nivaeu på 260 euro. På grund af gearing gav det mig et afkast på næsten 3000% den sommer. Det var helt fantastisk.

Gratis forløb: Professionel trader Tom Hougaard afslører sine strategier. Tilmeld dig her

Jeg havde egentlig besluttet mig for at lave aftensmad til familien hver aften under den ferie, men i stedet endte vi med at gå ud og spise hver enedste dag. Jeg kunne ikke få hænderne ned af begejstring. Den slags oplevelser skal man huske på som trader i de tider, hvor markedet er svært at læse, og man kommer ud med tab”.

Hvis du vil se endnu flere gratis webinarer med Peter Arendt, hvor han går i dybden med sine succesfulde metoder, så skal du tilmelde dig tradingeksperimentet under daytrader.dk. Når du har tilmeldt dig skal du indsætte penge til at handle for på en af de platforme, der sponsorer det gratis forløb. Når det er på plads, får du adgang til masser af gratis materiale samt en håndfuld gratis webinarer, hvor professionelle tradere fortæller om deres metoder – live. Du kan stille spørgsmål direkte til traderne.

Del denne artikel