Guldet parat til at vælge retning

Udgivet: 5. april 2016

Af trader Larry Pesavento (oversat, redigeret og forkortet fra amerikansk af daytrader.dk)

Nedenstående charts og video beskriver, hvad jeg tror vil ske i guldmarkedet. Der er tre ting, der får mig til at tro, at vi er ved et kritisk niveau i guld, der kunne skyde prisen op mod nye højder. Flere ting skal dog ske før dette profeti bliver opfyldt, men der er en mulighed.

Den nemmeste måde at beskrive, hvad jeg tror vil ske, er ved at kigge sig igennem nedenstående charts.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

ABX er det største guld-aktie listet på New York Stock Exchange, og så man kan se, stoppede prisen på præcis fibonacci-niveau 61% på det ugentlige chart. Hvis den kommer over dette niveau, betyder det, at aktien er inde i et ekstremt bullish område.

ABX W
Grafen for ABX

Den månedlige charts for guld viser ”20 man line” der går tilbage 1980. Denne linje kan virke som en katapult for prisen, hvis vi ser, at den har indflydelse.

GC M
Prisen på guld siden 1980 med støtte/modstandslinje.

Hvis man går tilbage til 1913, hvor Federal Reserve startede, kan man se, at guldprisen laver denne samme linje på lang sigt.

gold 1913
Prisen på guld siden 1980 med støtte/modstandslinje og indsat fibonacci-linjer.

Det næste chart kommer fra min gode ven Bart, der bruger Elliott Wave-analyser, og som man kan se, har vi nogle af de samme symmetrier i vores analyser.

gold bart

Resten af chartsene beskriver guld/sølv indekset samt flere andre eksempler på ”20 man linjen”.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

For at dette tekniske billede i guld skal folde sig ud korrekt, er det dog bydende nødvendigt, at guldet stopper op mellem $1170 og $1190, hvis det er falder. Den ideelle pris vil være $1192, der vil være en 38,2% korrektion i forhold til berøringen af den magiske ”20 man linje”. Herfra kan det gå op igen. Hvis prisen går under $1170 vil denne beskrivelse være forkert. (jvf. ovenstående video kan det også være, at prisen med det samme bryder op over 1240. I så fald kan det være, at prisen allerede er på vej op – uden først at skulle ned mod 1170)

I den næste tid vil jeg følge guldprisen tæt.

 

gold 2016

 

 

GOLD FIVE

 

GOLD FOUR

 

 

gold seven

 

gold six

 

 

(oversat, forkortet og redigeret af daytrader.dk)

larry2Daytrader.dk samarbejder med Larry Pesavento. Han har arbejder som fulltime daytrader siden 1967. Du kan se mere om Larry Pesavento på hans website www.larrypesavento.com

image_pdfimage_print
Del denne artikel