Udnyt ”Falske” ryk i guld

Udgivet: 29. juni 2015

Denne strategi baserer sig på en forventning om, at prisen på guld ofte rykker hurtigt op eller ned, hvorefter prisen udlignes igen efter få minutter eller højest 1-2 timer. Vi har kaldt strategien ”Fakemove”, fordi disse bevægelser i guld kan anses som ”falske bevægelser” – netop fordi de udlignes igen efter kort tid. Hvis man kigger på prisen i guld på en 1-minutters-graf vil man tydeligt kunne se disse korte bevægelser (op eller ned), der sker mindst 2-3 gange om dagen. Ideen med strategien er at udnytte disse ”falske bevægelser”, og netop købe eller sælge guldet i modsat retning, når den hurtige bevægelse er overstået.

Du kan handle strategien via handelsplatformen Markets. Hos Markets kan du også afvikle dine handler via et enkelt klik på køb eller sælg-knappen.

Typisk "falsk bevægelse" i prisen på guld. Prisen bevæger sig hurtigt ned, hvorefter den vinder hele faldet tilbage igen. Den slags bevægelser er målet for denne strategi.
Typisk “falsk bevægelse” i prisen på guld. Prisen bevæger sig hurtigt ned, hvorefter den vinder hele faldet tilbage igen. Den slags bevægelser er målet for denne strategi.

For, at der skal være tale om et “fake move”, der kan handles, har vi defineret en række parametre, der skal være opfyldt.  I det følgende ser du en række parametre, der har vist sig at give overskud i flere forskellige perioder. Du skal dog være opmærksom på, at markedet er i konstant bevægelse, og at parametrene ofte bør ændres i forhold til markedet.

Prøv vores gratis handelssignaler i aktier og valuta - LIVE Via Messenger-app

Entry: 45-55% af hele bevægelsen

Target: 100-110% af bevægelsen

Stop:  1 tic over/under vendingen

Størrelsen af fakemove (minimum): 3 point

Størrelsen af Fakemove (maksimum) : 12 points

Tidsrum for hele fakemove: Højest 110 minutter

prisbevægelser før fakemove: Se 110 minutter tilbage

Prisbevægelserne før fakemove må ikke være større end: 10% af hele fakemoves bevægelse.

Exit handel, hvis target ikke er nået efter: 120 minutter.

Handles i tidsrummet: 09:00-13:30, dansk tid.

fakemoves

Ovenstående viser et typisk setup for et potentielt “fakemove” i prisen på guld. I ovenstående diagram er prisen ikke angivet, men bevægelsen er på omtrent 6 point. Hvis handlen skal gå igang, skal prisen ned under 50% af den samlede bevægelse. Strategien virker bedst, hvis man ikke er midt i et trending market, hvor prisen stiger eller falder voldsomt over flere dage. Nedestående video er en uddybende forklaring af “fakemove”-strategien i guld.

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel