Sådan åbner du en konto hos Binance

Udgivet: 19. januar 2018

Hvis du skal handle de mest almindelige kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og Ripple, så anbefaler vi at bruge en handelsplatform, hvor du kan handle valutaerne som kontrakter. Dette har en række fordele, som er beskrevet her.

Men skal man ud i nogle af de lidt mindre handlede kryptovalutaer, så er man nødt til at søge ud på mere specifikke krypto-børser. En af dem, som har flest forskellige valutaer er Binance. Her kan man handle mange af de valutaer, som er i næste geled og blandt andet tæller coins som IOTA, NEO, Cardano, Tron, EOS, Monero og mange flere.

Binance er en ren kryptobørs, forstået på den måde, at man ikke – som på for eksempel Markets – kan overføre penge med sit kreditkort til børsen, som man så derefter kan købe krypto-kontrakter med. Man er nødt til selv at have f.eks. Bitcoin, Ethereum eller Litecoin, som man så kan overføre til platformen via en wallet for at få penge ind på kontoen. For at bruge binance har man derfor først og fremmest brug for en wallet, hvortil du kan overføre euro eller dollars fra din helt almindelig bankkonto og veksle om til bitcoin. En sådan service yder for eksempel Coinbase. Når du har penge på Coinbase, skal du altså dernæst overføre dem som f.eks. bitcoin til din wallet hos Binance. Først da kan du handle hos Binance.

Det er lidt mere besværligt, end man er vant til. Men det er den udfordring, man må gå igennem, hvis man vil lidt bredere ud i kryptomarkedet og forsøge at finde den næste raket, der stikker af og stiger med 10.000%, sådan som man har set det adskillige gange i 2017. Her en guide til, hvordan du opretter dig på Binance, samt hvordan hvordan du får overført f.eks. Bitcoin eller Ethereum til din konto. Når du registrerer dig hos Binance, er det vigtigt at vide, at Binance ikke er omfattet af de regler om investorbeskyttelse, der gælder for regulerede platforme i Europa. Læs evt. vores anmeldelse af Binance her.

Gå ind på Binance.com og click på register i hjørnet oppe i højre hjørne. Når du fremover skal tilbage til sitet og handle, så er det vigtigt, at du altid skriver Binance.com ind i adressefeltet i din browser, og ikke søger på Binance via Google, da flere svindlere opsætter fake-websites, som har det formål at lokke dine kontooplysninger ud af dig. Så vær sikker på, at du er på det rigtige website, når du taster dine kontooplysninger og koder ind.

Sådan opretter du dig:

Skriv din e-mail-adresse og kodeord ind, bekræft dit kodeord, og under referral-ID behøver du ikke skrive noget i første omgang. Dit kodeord skal have mellem 6 og 20 karakter, og det skal inkludere både store og små bogstaver og et eller flere tal. Derefter skal du klikke i boksen, hvor du kan læse deres “Terms of use“, og derefter klikker du “register“.

 

Derefter sender Binance dig en mail, hvor du skal bekræfte din e-mail. Hvis du ikke umiddelbart har modtaget mailen i din normale inbox, så tjek også din spam-mappe.

Klik derefter på verifikations-linket i din e-mail for at færdiggøre registreringen.

Når du har gjort dette, er din konto aktiveret, og du er igennem første skridt og kan nu logge ind på din konto.

 

Verifikation:

For at bruge Binance er det vigtigt, at du indsender identifikations-papirer, så du kan godkendes 100%. Her skal du blandt andet tage billede af dit pas og dig selv, hvor du viser en seddel, hvorpå, der står “Binance, dato xxx”. Det kan virke grænseoverskridende at sende den slags data til en virksomhed, som du knap nok kender. Du skal dog opfatte Binance ønske om identifikation, på samme måde, som når din lokale bank her i Danmark beder om dine identifikations-papirer, når du åbner en ny konto. Binance er en handelsplatform, der håndterer økonomiske værdier, og derfor skal de vide, præcis hvem du er i forhold til at overholde international lovgivning om hvidvask etc. Du bør gøre op med dig selv, om du vil løbe den risiko, der altid følger med at handle via en platform, der ikke er reguleret af de danske eller europæiske myndigheder. Læs evt. vores anmeldelse af Binance.

Indsæt midler i form af andre kryptovalutaer

Log dig ind som User og klik på “Deposits and Withdrawals” under menupunktet “Funds” øverst på skærmen. Herefter vælges den kryptovaluta man ønsker at overføre f.eks. Bitcoins – BTC, som er valgt her:

Når man har valgt den kryptovaluta man ønsker at overføre, klikkes på “Deposit” knappen, hvorefter man modtager et link med den deposit adresse, som man skal bruge til at overføre sine coins med fra den wallet, hvor man har dem opbevaret. Hvis du endnu ikke har en wallet, der indeholder f.eks. Bitcoin, Ethereum eller Litecoin, skal du først oprette en sådan wallet. Det er smart at oprette en wallet et sted, hvor du kan overføre dine penge fra dit visa-kort. Det kan for eksempel gøres hos Coinbase, hvor du altså også skal oprette dig for at kunne handle hos Binance. Når du overfører kryptovaluta fra Coinbase til Binance, så anbefaler vi at bruge for eksempel ether frem for bitcoin på grund af transaktionshastigheden.

Din transaktionskæde vil ende med at se sådan ud:

[Din lokale pengeinstitut]  > [visa] > [coinbase] > [coinbase wallet] > [Binance wallet] > [køb krypto]

Når du efterfølgende skal sælge og trække penge ud, går transaktionskæden den modsatte vej:

[sælg krypto] > [binance wallet] > [conibase wallet] > [coinbase] > [visa] > [Din lokale pengeinstitut]

Husk på, at når man for eksempel foretager en handel i bitcoin over for eksempelvis iota eller ethereum, og senere ønsker at tilbageføre midlerne til dit visakort, hvor de ender med at stå på kontoen i kroner, så er man i processen afhængig af både kursen på bitcoin, iota, euro eller dollars samt kroner. Du spekulerer altså i princippet i alle disse 3-4 valutaer på samme tid!

>>>>>>>>>>>>>> Åbn en konto hos Binance her


Daytrader.dk modtager kommission og/eller betaling for annoncering fra Binance og andre af de handelsplatforme, der er omtalt her på siden. Daytrader.dk tilstræber dog 100% objektivitet i lighed med, hvad man genfinder hos andre typer professionelle medier og deres annoncører. Indtægterne fra annoncering er med til at sikre, at vi også fremover kan levere de bedste guides og det bedste indhold om daytrading.

Preview af binance:

image_pdfimage_print
Del denne artikel