Bøger om daytrading

Udgivet: 18. december 2015

Når du går i gang med at handle, er det vigtigt, at du samtidig tilegner dig så meget viden som muligt. Med så megen information på nettet kan det dog sommetider være svært at finde ud af, hvor man skal begynde, og hvad det er værd at bruge sin tid på. Herunder er nogle forslag til, hvad du kan læse for at få et bedre indblik i, hvordan markederne fungerer.

Vi anbefaler følgende bøger:

“Daytrader” skrevet af ejerne af dette site: Christian Kongsted og Erik Bork. Bogen indeholder interviews med fem af Danmarks bedste tradere samt en introduktion til de vigtigste begreber inden for teknisk analyse. Læs mere om bogen her.

daytraderbogen

Peter Arendt: Aktiehandel og aktieanalyse. Dansk introduktion til teknisk analyse af Peter Arendt, som også publicerer nogle af sine analyser her på daytrader.dk

Robert D. Edwards, John Magee: Technical Analysis of Stock Trends. God introduktion til teknisk analyse.

Michael Lewis: Liar’s Poker. En beretning om livet i finansverdenens London i 80’erne.

Michael Lewis: Flash Boys. Endnu en interessant bog fra Michael Lewis om, hvordan der tjener milliarder på High Frequency Trading (HFT).

Fernando Oliveira: Traders of the New Era. Interviews med nogle af verdens bedste daytradere, herunder danske Flemming Kozok.

Martin Pring: Introduction to Technical Analysis. En god introduktion til teknisk analyse.

Jack D. Schwager: Market Wizards. Berømt bog, som indeholder interviews med nogle af datidens bedste tradere.

Prøv vores gratis handelssignaler i aktier og valuta - LIVE Via Messenger-app

Jack D. Schwager: The New Market Wizards. En nyere version af Market Wizard med samme tema: Interviews med de bedste tradere.

Lars Tvede: Børshandelens psykologi. Dansk bog om de dynamikker, psykologiske fænomener og begreber der driver den internationale børshandel.

Mark Douglas: Trading in the zone. En bog, der af de fleste tradere anses som bibelen inden for trading-psykologi. Et must-read for alle håbefulde daytradere.

Edwin Lefèvre: Reminiscences of a Stock Operator. Edwin Lefèvre’s Reminiscences of a Stock Operator er bland andet en af daytraderens Flemming Kozoks absolutte favoritbøger i investeringsmæssig sammenhæng. Edwin Lefèvre menes af mange at være pseudonym for Jesse Livermore, muligvis den største spekulant der nogensinde har levet.

Hvilke bøger er dine favorit-bøger om trading? Skriv evt. en kommentar herunder.

image_pdfimage_print
Del denne artikel