Læs videre på nettet om daytrading

Udgivet: 2. oktober 2015

Rundt omkring på nettet findes der masser af information omkring daytrading. Her nogle af de sites og fora, som vi selv har ladet os inspirere af:

Saxo.com kan du købe bogen, som danner basis for dette website. Bogen indeholder interviews med fem af Danmarks bedste daytradere samt en række kapitler, som konkret beskriver de tekniske aspekter af daytrading, som ligger til grund for tradernes handler. De fem daytradere i bogen er: Peter Arendt, Tom Hougaard, Heine Andersen, Flemming Kozok og Uffe Dreiser.

Prøv vores gratis handelssignaler i aktier og valuta - LIVE Via Messenger-app

Tom Hougaards blog kan man løbende læse om Hougaards syn på markederne, samt om hans strategier og hans kurser.

NPinvestor.dk har eksisteret siden 1996 og er en portal med fokus på de finansielle markeder og private investorer. NPinvestor har blandt andet et meget læst nyhedsbrev, som giver et godt indblik i udviklingen på finansmarkederne. NPinvestor arbejder desuden med copytrading gennem handelsplatformen Straticator.

 

Ressourcer på Facebook:

Danske daytradere – den hårde kerne er Facebook-gruppen, som er knyttet til dette site og til bogen “Daytrader – Danmarks bedste børshandlere afslører deres strategier”. Gruppen er en diskussiongruppe for folk, der har læst bogen og gerne vil videre, samt andre som er interesserede i daytrading generelt.

Danish Daytraders er den største gruppe for daytradere i Danmark. I gruppen er der løbende diskussioner om markedsudviklingen samt meningsudvekslinger om, hvordan man kan få succes som daytrader.

Baby Pips giver en god og grundlæggende introduktion til, hvordan man handler forex-markederne. Sitet indeholder også gode eksempler på praktiske strategier.

image_pdfimage_print
Del denne artikel