Læs videre på nettet om daytrading

Udgivet : 02 October 2015

Rundt omkring på nettet findes der masser af information omkring daytrading. Her nogle af de sites og fora, som vi selv har ladet os inspirere af:

Proinvestor.com er en dansk side med fokus på aktiehandel.  ProInvestor.com består af finansnyheder, som tilkøbes af eksterne finansmedier, samt brugernes eget indhold i form af bl.a. debatindlæg. Desuden vindes en meget aktiv og kvalificeret chat. ProInvestor.com er også en portal for Relations.

Saxo.com kan du købe bogen, som danner basis for dette website. Bogen indeholder interviews med fem af Danmarks bedste daytradere samt en række kapitler, som konkret beskriver de tekniske aspekter af daytrading, som ligger til grund for tradernes handler. De fem daytradere i bogen er: Peter Arendt, Tom Hougaard, Heine Andersen, Flemming Kozok og Uffe Dreiser.

Vil du daytrade? Vi anbefaler handelsplatformen Markets Se mere

Tom Hougaards blog kan man løbende læse om Hougaards syn på markederne, samt om hans strategier og hans kurser.

HeyStocks er et dansk socialt netværk for folk, der er interesserede i aktier. På sitet har man mulighed for at diskutere konkrete aktier og trading-ideer, samt angive om man er bull eller bear.

Markettimers Youtube-kanal er en lille guldgrube af videoer. Hans Henrik Nielsen har optaget langt over hundrede videoer, som indeholder oplysninger om mange af de vigtigste indikatorer samt en lang række aspekter af aktiehandel. Bestemt et kig værd.

NPinvestor.dk har eksisteret siden 1996 og er en portal med fokus på de finansielle markeder og private investorer. NPinvestor har blandt andet et meget læst nyhedsbrev, som giver et godt indblik i udviklingen på finansmarkederne. NPinvestor arbejder desuden med copytrading gennem handelsplatformen Straticator.

 

Ressourcer på Facebook:

Danske daytradere – den hårde kerne er Facebook-gruppen, som er knyttet til dette site og til bogen “Daytrader – Danmarks bedste børshandlere afslører deres strategier”. Gruppen er en diskussiongruppe for folk, der har læst bogen og gerne vil videre, samt andre som er interesserede i daytrading generelt.

Danish Daytraders er den største gruppe for daytradere i Danmark. I gruppen er der løbende diskussioner om markedsudviklingen samt meningsudvekslinger om, hvordan man kan få succes som daytrader.

Baby Pips giver en god og grundlæggende introduktion til, hvordan man handler forex-markederne. Sitet indeholder også gode eksempler på praktiske strategier.

image_pdfimage_print
Del denne artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tags:

Kommentarer

  • Relateret
  • Seneste
  • POPULÆRE
Der er ingen relateret indlæg