cTrader – effektivt handelssoftware

Udgivet: 23. marts 2018

Hvis du planlægger at trade valuta på et mere seriøst plan, så kan kombinationen af cTrader og Pepperstone være et godt valg. cTrader er en software-pakke som du kobler sammen med data fra din broker, f.eks. Pepperstone. På den måde får du et high-perfomance-setup med lave spreads og mulighed for høj gearing.

I videoen herunder har vi vist, hvordan du kobler cTrader sammen med Pepperstone. Pepperstone er primært en forex-udbyder, hvor det er muligt at handle mere end 70 valutakryds. Herudover tilbydes også handel i 13 af de største globale aktieindeks, metaller, råvarer samt de største kryptovalutaer. Læs evt. vores anmeldelse af Pepperstone her.

cTrader downloades typisk samtidig med, at du opretter dig hos en dataudbyder/broker. I denne video bruger vi Pepperstone som dataudbyder/broker.

Pepperstone er billig. Med en såkaldt razor-konto kan du for eksempel handle EURUSD ned til 0 pips og 0,13 i gennemsnit.

cTrader er specielt udviklet til ECN-brokere såsom Pepperstone. Som ECN-broker router Pepperstone alle ordrer videre til tredjeparter, typisk til banker og fungerer derved som en såkaldt ECN – Electronic Communications Network. Det er godt for dig som trader, for det betyder, at den potentielle interessekonflikt, der typisk eksisterer ved, at man som kunde handler mod handelsplatformen, ikke er tilstede.

Samtidig er cTrader meget overskuelig og tillader meget hurtig eksekvering af ordre.

image_pdfimage_print
Del denne artikel