Stor succes: Knap 1000 tilmeldte til eksperimentet

Udgivet: 14. marts 2016
Omtale af trading-eksperimentet i Børsen, 14. marts.
Omtale af trading-eksperimentet i Børsen, 14. marts.

Trading-eksperimentet har fået en flyvende start, og indtil nu har knapt 1000 danskere tilmeldt sig forløbet, hvor vi på 100 dage vil forsøge at gøre helt almindelige danskere til profitable tradere.

Omtrent 90 pct. af de tilmeldte er mænd, og mange er allerede gået i gang med at trade.

Det 100 dages lange undervisningsforløb, der også er en konkurrence om at skabe det største positive afkast, begynder først officielt tirsdag  d. 15. marts med et webinar om, hvordan man benytter den ene af de to mulige handelsplatforme i eksperimentet.

Brugerne skal selv stille med penge, som de kan sætte ind på deres handelskonto, men selve forløbet er gratis, og lige nu ligger det gennemsnitlige indskud på lidt under 7000 kr.

Det er ikke alle, der har valgt handelsplatform til eksperimentet, men det kan man stadig nå ved at gå ind og vælge en af de to platforme: https://www.daytrader.dk/vaelg-platform-til-eksperimentet/

Først når man har foretaget sit indskud på en af platformene, er man med i eksperimentet, og derefter vil man modtage invitationer til webinarer mm.

De første webinarer er åbne for alle og bliver afholdt tirsdag og onsdag aften i denne uge. Du kan læse mere om webinarerne og tilmelde dig her:

https://www.daytrader.dk/laer-at-trade-pa-100-dage/

De kommende webinarer vil være forbeholdt deltagerne i eksperimentet.

Se omtalen af trading-eksperimentet i dagens udgave af Børsen her: https://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/11/136066/artikel.html

Hvis du endnu ikke er tilmeldt eksperimentet, kan du gøre det her: https://www.daytrader.dk/100dage/tradingeksperimentet.php

Del denne artikel