Sanofi-aktien tæt på køb

Udgivet: 15. november 2016

Af Peter Arendt, professionel trader

De tekniske indikatorer for den franske Sanofi aktie (medicinal industrien) udviser styrketegn og kan efter knap et års sidelæns konsolidering være klar til et nyt kurshop. Aktien er derfor købskandidat, hvis modstand i 80 euro bliver brudt. I skrivende stund handles aktien til 77 euro og et købssignal kan derfor være nært forestående.

Prøv vores gratis handelssignaler i aktier og valuta - LIVE Via Messenger-app

Handelsstrategi

Aktuel kurs 77,30 euro. Køb på brud over 80 euro med mål i 100 euro og stop i 70 euro. Dermed er risk/reward acceptabel.

Teknisk analyse

Sanofi aktien toppede ud i 2015 til en kurs i godt 100 euro. Efterfølgende påbegyndte aktien en ned-trend, der først stoppede i juni måned i år til en kurs i godt 62 euro. Siden påbegyndte aktien en lille opstigning, der kan være ved at få kursen op til en test af modstand for ned-trenden i kurs 80. Hvis aktien bryder over 80 euro, vil der fremkomme en bundformation og der vil herefter være mål for aktiekursen oppe i 100 euro – som minimum. Et brud op over 80 euro til derfor frembringe et signal til køb af Sanofi.

I nedadgående retning er der støtte ved i første omgang 70 euro. Ved køb af aktien på brud over 80 euro anbefaler jeg derfor, at der som minimum lægges et salgs og tabsstop ind, ved brud tilbage under 70 euro. Dermed vil risk/reward med gevinstmål i 100 euro også være acceptabel.

Vi anbefaler handelsplatformen Markets til effektiv trading: Klik her

De tekniske indikatorer bakker op om, at aktien skal bryde i opadgående retning og bakker dermed op om en long. Således er RSI brudt op over midten, samtidig med at RSI fortsat er stigende. Dette er tegn på at opturen skal fortsætte den kommende tid. Derudover er MACD kraftigt stigende og i ligedeledes i gang med at bryde op over midten. MACD taler derfor også for at aktiekursen skal fortsætte opad.

Sanofi på ugegraf
Sanofi på ugegraf

arendt-mini

Denne analyse blev første offentliggjort på minagro.dk. Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer analyser af aktier, forex og afgrødepriser. Se mere på Peter Arendts side : www.minagro.dk

image_pdfimage_print
Del denne artikel