Konkrete handelsstips under Kickstart-event

Udgivet: 17. november 2016

Saxo Bank måtte finde ekstra stole frem, da over 140 mennesker mødte op i investeringsbankens lokaler i Hellerup til Kickstart af ”Tradingeksperimentet – kan du blive profitabel børshandler på 80 dage?”

De tre hovedtalere var handelsrådgiver og råvaretrader Peter Arendt, aktiestrateg Peter Garnry og privat trader Claus Munk Larsen, og alle tre kom med helt konkrete tips til, hvordan man som privat aktiehandler kan optimere sine chancer for succes på markedet.

Peter Garnry kom med flere konkrete handelstips
Peter Garnry kom med flere konkrete handelstips

Aktiestrateg Peter Garnry fra Saxo Bank afslørede flere detaljer fra sin portefølje, og han fortalte, hvordan han med succes handlede op mod panik i markedet – for eksempel i forbindelse med Brexit og midt under det amerikanske valg. Peter Garnry tog dog også de lidt mere langsigtede briller på, og udtalte sig konkret om flere sektorer.

”Jeg tror, at de amerikanske finansaktier er overvurdere lige nu, og det samme gælder amerikanske health-aktier. Medicinal-sektoren åndede lettede op, da Hillary Clinton tabte, fordi hun har ønsket større regulering af sektoren. Men markedet har glemt, at Trump tidligere har udtalt sig præcis lige så kritisk om de store medicinalfirmaer,” sagde Peter Garnry.

Handelsrådgiver og råvaretrader Peter Arendt var lige så konkret i sit oplæg til de fremmødte, og han fremviste flere grafer med handelsidéer.

Interessen var så stor, at flere deltagere måtte sidde på trapperne i Saxo Banks auditorium.
Interessen var så stor, at flere deltagere måtte sidde på trapperne i Saxo Banks auditorium.

”Lige nu er prisen Coffee futures meget interessante, og jeg kigger på køb ved teknisk afvisning af en kurs omkring 155 dollars,” fortalte Peter Arendt blandt andet, og fremviste også analyser af kursen på brent og bomuld, der ifølge Arendt, begge rummer interessante muligheder for den aktive trader.

Både Peter Arendt og Peter Garnry vil uddybe deres syn på markedet under de mange live webinarer, der er en del af Tradingeksperimentet.

Sidste oplægsholder var privat trader Claus Munk Larsen, der fortalte om, hvordan det lykkedes ham at presse sin passion for trading ind i et liv med 8-17-job, familie og øvrige hobbys. Claus vandt sidste sæsons udgave af Tradingeksperimentet med et afkast på over 90 procent, men siden har han som ny trader stødt på flere udfordringer i markedet. Noget han blandt andet fortæller om på sin traderblog.

”Som ny trader må man aldrig undervurdere psykens betydning for at blive profitabel. Det er utroligt vigtigt hele tiden at arbejde med sine følelser – især, når markedet går imod dig,” fortalte han.

Spørgelysten og talelysten var undervejs i hele kickoff-forløbet så stor, at arrangementet gik en halv time over tid – alligevel blev flere deltagere hængende til kaffe og kage bagefter hos Saxo Bank, hvor netværket blandt private tradere blev dyrket. Her kunne deltagerne blandt andet snakke med flere af folkene, der optræder på daytrader.dk – blandt andet trading-blogger Nikolaj Klintholm Petersen, chatansvarlig på trader-chatten Etienne Juel samt den private trader Andreas Hurtig, der blandt andet er medejer af daytrading.se.

Råvarertrader Peter Arendt analysede flere råvarer.
Råvarertrader Peter Arendt analysede flere råvarer.
image_pdfimage_print
Del denne artikel