Konkurrence: Er du Danmarks bedste nye trader i 2017?

Udgivet: 14. november 2016

Er du Danmarks bedste nye trader? Onsdag d. 4 januar skyder vi den sidste del af Trading-eksperimentet 2016-2017 i gang. Her skal eksperimentets deltagere dyste om, hvem der over de næste 30 dage kan få det højeste procentmæssige afkast.

Førstepræmien er et personligt mentor-forløb med den professionelle trader Peter Arendt til en værdi af 15.000 kr. Se mere om mentor-forløbet her.

Claus Munk Larsen vandt forårets trading-konkurrence og fik et mentorforløb hos Peter Arendt til en værdi 15.000 kr. I dag kan man følge Claus' handler i hans videoblog her på Daytrader.dk
Claus Munk Larsen vandt forårets trading-konkurrence med et afkast på 95 pct. Præmien var et mentorforløb med Peter Arendt til en værdi 15.000 kr. I dag kan man følge Claus’ handler i hans videoblog her på Daytrader.dk

Man kan som trader sagtens nå at deltage i trading-konkurrencen, selv om man endnu ikke er tilmeldt Eksperimentet. Det er gratis at deltage. For at være med skal man tilmelde sig eksperimentet her, og derefter skal man vælge en af de to platforme her: Vælg handelsplatform – og dernæst foretage et indskud på en af platformene. Hvis man allerede er med i Eksperimentet og har foretaget indskud, så behøver man ikke foretage sig yderligere. Så er man automatisk med i konkurrencen. Det er dog helt frivilligt, om man ønsker at sende sit resultat ind.

Her er reglerne for trading-konkurrencen:

Tidsperiode: 4. januar -3. februar 2017. (23 handelsdage). Ønsker du at have positioner åbne hen over weekenden inden konkurrencen starter, vil vi bede dig tage et screendump af saldoen på din konto kl. 0.00 mellem 3. og 4. januar 2017. Dette screendump skal også vise værdien af dine åbne positioner – gevinster eller tab – og det bruges som udgangspunkt for konkurrencen og til senere dokumentation.

Eftertilmelding: Man bør som udgangspunkt have tilmeldt sig Eksperimentet, åbnet en konto og sat penge ind inden 4. januar. Vi tillader dog eftertilmelding frem til fredag d. 13 januar. Man skal være fyldt 18 år for at deltage i Eksperimentet og/eller konkurrencen.

  1. Præmie: Et 3-måneders mentorforløb med den professionelle danske trader Peter Arendt  til en værdi af 15.000 kr. samt bøgerne “Aktiehandel og aktieanalyse” af Peter Arendt, og bogen “Daytrader” af Erik Bork og Christian Kongsted.
  2. Præmie: Bøgerne “Aktiehandel og aktieanalyse” af Peter Arendt, og bogen “Daytrader” af Erik Bork og Christian Kongsted.
  3. Præmie: Bogen “Daytrader” af Erik Bork og Christian Kongsted.
Førstepræmien er et mentorforløb med Peter Arendt til en værdi af 15.000 kr.
Førstepræmien er et mentorforløb med Peter Arendt til en værdi af 15.000 kr.

Præmierne vindes af de personer, som har de højeste procentmæssige afkast i perioden, henholdsvis det højeste, næsthøjeste og tredjehøjeste afkast. Det faktiske afkast i kroner og øre er underordnet – kun det procentmæssige afkast tæller.

Aktivitet: Man skal i perioden have foretaget mindst 15 handler.

Dokumentation: Alle deltagere i konkurrencen skal indsende dokumentation for deres afkast i perioden i form af et screendump. Vinderne skal give mulighed for, at vi kan verificere resultatet via handelsplatformen. Information om hvordan indsendelsen skal finde sted, vil der blive informeret nærmere om, når konkurrencen nærmer sig sin afslutning.

Platform: Man skal som udgangspunkt benytte de to platforme, som er med i eksperimentet, læs mere her. Ønsker man at deltage i forløbet med en anden platform, kan det godt lade sige gøre. I så fald koster det 3950 kr. Dette giver adgang til hele eksperimentet, inklusive alle webinarer, e-mail-lektioner og andre tilbud. Hvis man allerede er med i eksperimentet, er man velkommen til at skifte platform inden trading-konkurrencen begynder, men skiftet skal være gennemført inden den 4. januar, når konkurrencen begynder, sådan at man kun handler på en enkelt platform igennem hele konkurrencen.

Indskud: Inden konkurrencen starter, har man mulighed for at justere, hvor meget man har på sin konto. Man kan altså enten sætte flere penge ind, eller trække penge ud, før konkurrencen begynder. Det procentmæssige afkast vil blive målt i forhold til kontoens samlede størrelse. Så snart konkurrencen er i gang, kan man ikke længere trække penge ud eller sætte penge ind. I så fald vil man udgå af konkurrencen.

Tvister og tvivlsspørgsmål: Trading-konkurrencen afholdes af daytrader.dk og alle tvister og tvivlsspørgsmål angående konkurrencen afgøres af en jury, som består af de to ejere bag sitet. Juryens beslutning kan ikke ankes.

Har du spørgsmål angående trading-konkurrencen er du velkommen til at stille dem i kommentarfeltet herunder, på Facebook-gruppen Danske Daytradere – den hårde kerne eller skrive til os på eksperimentet (snabel-a) daytrading.dk

>>>Tilmeld dig eksperimentet her

 

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel