Børshandler#1 Tilmeld dig handelsplatform

Udgivet: 17. juli 2016

traderSom trader skal du bruge en handelsplatform, der egner sig til trading. Daytrader.dk har brugt lang tid på at undersøge forskellige handelsplatforme og dernæst opbygge en relation til nogle af folkene bag.

Måske har du allerede en handelsplatform, hvor du har erfaring med at handle. Det er godt, men hvis du vil deltage i vores forløb, Tradingeksperimentet, skal du åbne en ny konto hos en af de omfattede handelsplatforme og handle på den handelsplatform i forbindelse med eksperimentet.

Først skal du melde dig til eksperimentet her, så du modtager alle mails om forløbet.

Når du har åbnet en konto og indsat penge, får du adgang til de mange live webinarer, hvor bl.a. professionelle, danske tradere fortæller, hvordan de handler. Se planen for forløbet her.

Er du i tvivl om noget? Så tjek vores support på support.daytrader.dk

Grunden til, at du skal skal starte op med en af disse handelsplatforme, skyldes to ting:

  1. Hvis du vil deltage i trading-konkurrencen, som kører i de sidste 30 dage af Trading-eksperimentet, er det meget vigtigt, at du nemt kan få overblik over, hvornår du begyndte at handle, hvor stort overskud du har generet etc.. På den måde ved du, om du har overholdt reglerne for konkurrencen, og det er let at opgøre dit afkast. Derfor kan det være smart at bruge en særskilt handelsplatform til trading-eksperimentet.
  2. Det er handelsplatformene, der sponsorerer forløbet – samt præmierne (blandt andet et 3-måneders mentorforløb med traderen Peter Arendt). Det gør de, fordi de håber på at få nye kunder til deres platforme. Hvis alle deltagerne bruger andre handelsplatforme, vil sponsorerne ikke få noget ud af deres sponsorat. Det betyder, at vi ikke kan køre en ny spændende konkurrence en anden gang. Vi håber på din forståelse.

Vi anbefaler forskellige handelsplatforme for deltagerne Trading-eksperimentet, og du er først med, når du har foretaget et indskud på en af platformene og meldt det tilbage til os. Som deltager kan du vælge imellem:

Saxo Bank eller Markets.

Herunder kan du læse om platformene, og om hvordan du tilmelder dig.

Du skal benytte et link her fra denne side for at være med i Trading-eksperimentet. På denne måde bliver forløbet gratis for dig. Du behøver ikke beslutte dig lige nu, men i løbet af den næste tid er det klogt at vælge platform, hvis du har lyst til at prøve kræfter med arbejdet som daytrader. Har du allerede en konto på én af disse to platforme, er du på grund af vores sponsorater nødt til at vælge den anden platform for at være med.

star

Markets.com: Overskuelig og brugervenlig platform, der gør det nemt at komme igang. Platformen kan være et godt sted at begynde, og en platform for dem, som ikke har mulighed for at foretage så stort et indskud på en platform til at begynde med. Vi anbefaler dog ikke at sætte et alt for begrænset beløb ind, da det vil begrænse dine muligheder for at handle. Du kan spekulere i de største danske aktier, det danske C20-indeks, store udenlandske aktier, råstoffer, valutaer, indekser og meget andet til fornuftige spreads. Minimumseksponeringen for de enkelte produkter kan variere, men er generelt relativ lav sammenlignet med andre platforme. Som begynder er der en anden stor fordel, nemlig at du ikke kan tabe mere end dit indskud hos  Markets. Det er tilfældet for mange andre platforme, som bruges til trading. Vi anbefaler Markets.com til folk, der ønsker en enkelt og overskuelig platform, der fungerer hurtigt. Hvis du ønsker at være med i Tradingeksperimentets lukkede webinarer er minimumsindskuddet hos Market 300 USD, men vi anbefaler dog at indsætte et højere beløb, da det ellers kan begrænse den handlefrihed, du gerne vil have som trader. Du kan evt. læse vores anmeldelse af Markets.com her på siden.

>>>Sådan tilmelder du dig Markets.com

 

star

Saxo Bank: Den mest avancerede platform med adgang til flest mulige markeder og produkter. Saxo Bank er dansk og har hovedsæde i Hellerup i Danmark. Platformen har et meget bredt udvalg af markeder i forhold til de fleste andre, der bruges til trading, og er både velegnet til kortsigtede tradere og investorer med et længere perspektiv. Der er god mulighed for at handle alle typer markeder: Valuta, råvarer, indekser og et bredt udvalg af aktier. Hvor man på mange daytrader-platforme typisk kun kan handle de 20 største danske aktier, har man på Saxo Bank mulighed for at handle dem alle, også mindre aktier. Platformen indeholder en lang række avancerede funktioner, og er som platform meget brugervenlig, og der er for eksempel adgang til volumen på visse af markederne og Level 2 (ordredybde). Minimumsindskuddet på platformen er 10.000 kroner, men vi anbefaler dog at indsætte et højere beløb, da det ellers kan begrænse den handlefrihed, man gerne vil have som trader. Du kan læse vores anmeldelse af Saxo Bank her.

>>>>>>> Sådan tilmelder du dig til Saxo Bank

star

Læs herunder lidt mere om hver enkelt platform, og hvordan du åbner din tradingaccount.

 


Sådan tilmelder du dig til Saxo Bank

  1. Gå ind på Saxo Bank og udfyld felterne som i screendump herunder. I højre side kan du se logoet fra daytrader.dk. Det viser, at du er på den korrekte side.

saxo

2. Når du har oprettet dig hos Saxo Bank kan du via SaxoTraderGo se kurser som denne:

saxotradergo-hvid

3. Odreboksen hos SaxoTraderGo ser således ud:

go-handelsvindue


Sådan tilmelder du dig til Markets.com

1. Gå ind på Markets.com og udfyld felterne med navn, email og telefonnummer.

2. Du har nu med det samme adgang til graferne. I nederste venstre hjørne skifter du mellem demo- og live-account. I øverste højre hjørne kan du færdiggøre din registrering.

mark

 

3. Når du ønsker at færdiggøre din registrering bliver du bedt om at udfylde flere oplysninger om dig selv. Du skal også i – lighed med alle andre platforme – indsende forskelligt ID.

reg

 

4. Når du er blevet godkendt, kan du indsætte penge, og du er nu klar til at handle live. Til venstre i åbningsvinduet hos Markets ser du en oversigt over markeder, og i de store felt midtfor kan du se kursen for det pågældende marked. Du finder nemt markederne ved at bruge søgebaren til venstre lige over markedsvinduet, kaldet “instrumentsøgning”.

5. Du kan lægge en ordre ved at trykke “køb” eller “sælg” ud for hvert instrument/marked. I så fald kommer der et vindue op, hvor du kan vælge størrelsen af ordren. Læg mærke til, at du med det samme kan se din eksponering i markedet. Hvis du sælger 20 kontrakter i det danske C20-indeks kaldet “Denmark 20”, så vil eksponeringen ligge omkring 20.000 kroner. Det er dog IKKE dette beløb, du satser per kurspoint, men ALENE din eksponering. En lignende eksponering findes i alle andre gearede handelsplatforme, men Markets.com yder dig blot den service at vise dig eksponeringen. Du kan prøve at handle i demo-mode for at få en fornemmelse af, hvor meget du satser per kurspoint (1 kurspoint er lige 1 enhed af den handlede valuta – i eksemplet med C20 er det 1 DKK) i forhold til din eksponering.

denmark6. Når du har lagt en ordre, kan du nemt redigere den og sætte nyt stop/loss via feltet “rediger”, der viser sig i venstre side af skærmen under markeder.

red


Dette var første egentlige e-mail-lektion under “Tradingeksperimentet – kan du blive profitabel børshandler på 80 dage”. Ud over email-lektioner kan du også få adgang til live webinarer, hvor professionelle tradere vil undervise dig i deres metoder. Hele e-mail-forløbet ser således ud:

#0 E-bogen om teknisk analyse
#1 Tilmeld dig den rigtige handelsplatform
#2 Sådan køber/sælger du markedet (CFD)
#3 Bliv fortrolig med din handelsplatform
#4 Sådan bruges indikatorer
#5 Sådan handler de professionelle
#6 Din første strategi
#7 Få adgang til live-tradingrum
#8 Sæt korrekte mål for din profit
#9 Sådan styrer du din psyke
#10 Endnu flere strategier
#11 Sådan kommer du videre
* Særskilte Live webinarer bliver afholdt under hele forløbet for dem, der har indsat penge på en af de to handelsplatforme.

Har du allerede en handelsplatform, som du er glad for at handle på, så kan det godt lade sig gøre at deltage i eksperimentet med denne platform. I så fald koster det 3950 kroner at deltage. Skriv til support[snabel-a]daytrader.dk for at høre mere om betaling. Skriv “betaling” i mailens subjekt-felt. Hvis du vælger denne mulighed, kan du handle på en demo-konto med “papirpenge”, eller du kan vælge at fortsætte med den handelsplatform, du allerede bruger. Du kan dog ikke være med i eksperimentets sidste del, selve konkurrencen, hvis du handler på en demo-konto. For at vinde kræves det, at man handler med rigtige penge.

 

Preview af Markets

image_pdfimage_print
Del denne artikel