Højt afkast: Nordic Traders tæver markedet

Udgivet: 1. marts 2023

Det kan betale sig at følge Nordic Traders på Telegram og blive inspireret af LIVE-handlerne på kanalen. Siden 1. november 2022 og frem til 1. marts 2023 har handlerne i VIP-kanalen under Nordic Traders skabt et afkast på næsten 34%. Det skal sammenlignes med det generelle marked, der i samme periode har klaret sig langt dårligere. Det gælder f.eks. S&P500, der kun har skabt 1,7% afkast og OMXC25, der har givet 13,78%.

Nordic Traders handler mest indekser og valuta, og vinderraten er foreløbig over 60% blandt de handler, der ikke er endt i breakeven i perioden.

Det er muligt for alle at få en forsmag på handlerne via Nordic Traders Trial-kanal. Her kan man også læse mere om, hvordan man kan komme med i VIP-kanalen, hvor alle handlerne lægges LIVE i markedet.

Nordic Traders er en “tradingarm” under daytrader.dk, der også udgør portalerne daytrader.no og daytrading.se.

Afkastet er beregnet på baggrund af en modelportfølje på 100.000 dollars og en gearing svarende til den, der er gældende under ESMA-regulativerne. Det vil sige 1:30 i store valutakryds og 1:20 for mindre valutakryds og indekser. Der satses op til 4000 USD i hver handel.

Afkast i Nordic Traders Telegram-kanal
Afkast i Nordic Traders Telegram-kanal. Man kan afprøve signalerne gratis i Trial-kanalen her.
image_pdfimage_print
Del denne artikel