Sæt din trading på autopilot i sommerferien

Udgivet: 4. juli 2022

Trading med succes kræver masser af solide analyser og masser af tid foran computeren. Men den slags er sjældent en mulighed i sommerferien, hvor de fleste hellere vil ligge på stranden, tage en tur på golfbanen eller drikke kølig hvidvin med gode venner.

Vi har derfor samlet 3 alternativer til dig, der gerne vil sætte din trading på autopilot i løbet af sommerferien. Der er naturligvis aldrig garanti for afkast, men alle 3 muligheder sparer dig for besværet i den periode, hvor du selv helst bare vil samle kræfter.

Følg vores valutahandler

1. Følg vores egne stærke valutasignaler via Telegram. Denne mulighed kræver alene, at du har downloadet chatprogrammet Telegram, og at du abonnerer på vores kanal kaldet Nordic Traders Trial. På den måde vil du et par gange om dagen modtage idéer til stærke handler i valuta. Der er tale om avancerede strategier, der er testet igennem mange år. Teknikken er ikke helt automatisk, for når du modtager signalerne på din telefon, skal du selv efterfølgende selv tage handler på din handelsplatform, hvis du ønsker det. Som medlem af kanalen kan du dog blive klogere på, hvordan du sætter det hele op til automatisk handel. Start med at melde dig ind.

Erik Bork fra daytrader.dk

Kopier Eriks handler

2. Over 16% i afkast på få måneder, og i et faldende marked. Sådan har Eriks portefølje klaret sig i de seneste måneder på handelsplatformen Naga, hvor du også kan kopiere hans handler. Erik Bork er medejer af daytrader.dk, og han handler valuta, indekser og aktier på handelsplatformen Naga. Her kan du nemt kopiere hans handler ved at finde profilen kaldet ”Capital Gain” og dernæst trykke ”Autocopy”. Det hele foregår herefter helt automatisk. Der er tale om meget aktiv trading med 10-30 handler hver dag. De fleste handler lukket omkring midnat, for at holde risikoen nede. Foreløbig har afkastet været stærkt. Det kræver dog mindst 3000 USD på din handelskonto hos Naga, hvis du vil kopiere Erik på en fornuftig måde.

Kopier Christians handler

3. Kopier Christians handler via handelsplatformen eToro. Christian Kongsted er medejer af daytrader.dk, og han handler aktier på lang sigt og valuta på kort sigt på handelsplatformen eToro. Her kan du nemt kopiere hans handler ved at finde profilen kaldet ”Cphequities” og dernæst trykke ”Copy”. Det hele foregår herefter helt automatisk. Der er tale om en kombination af langsigtet og kortsigtet handel, så det er bedst at kopiere Christian igennem længere tid, hvis du vil have mest muligt ud af din kopiering.

Copy Trading er ikke ensbetydende med investeringsrådgivning. Værdien af ​​dine investeringer kan gå op eller ned. Din kapital er i fare

Generelt om copytrading

Der er naturligvis aldrig garanti for afkast på børsmarkedet, så du bør ikke kaste hele formuen ind i copytrading. Men hvis du gerne vil have chancen for afkast over ferien, kan det være spændende at følge nogle af dem, der i hvert fald historisk har haft succes.

Copy Trading er ikke ensbetydende med investeringsrådgivning. Værdien af ​​dine investeringer kan gå op eller ned. Din kapital er i fare

image_pdfimage_print
Del denne artikel