Tradingeksperimentet – depot

Udgivet: 26. april 2012

Du har nu valgt handelsplatform under Trading-eksperimentet. (Skulle du endnu ikke have valgt, kan du læse nærmere om dem her), og du har også indsat minimumsindskuddet* til at handle for.

Du er derfor snart klar til at kunne deltage i alle faser af eksperimentet og få adgang til live-webinarerne og mulighed for at deltage i den afsluttende trading-konkurrence, som kører i de sidste 30 dage af eksperimentet. Samtidig kan du også fortsætte vores mail-forløb, hvor du vil lære, hvordan professionelle daytradere handler.

For at åbne op for alt dette, skal du indtaste dine oplysninger i nedenstående formular. Når det er gjort, vil vi tjekke om oplysningerne er korrekte. Og når indskuddet på platformen er godkendt, vil vi give dig yderligere information om Trading-eksperimentet, og om hvordan du bliver bedre til at handle.

HVIS DU ER EKSISTERENDE KUNDE, KAN DU IKKE BARE INDTASTE DIT GAMLE BRUGERNAVN. Du SKAL være ny kunde, for at få gratis adgang til Tradingeksperimentet. Ellers må du vælge den anden handelsplatform. Hvis du endnu ikke har valgt handelsplatform kan du læse nærmere om dem her.

Er du i tvivl om noget? Skriv via support.daytrader.dk

image_pdfimage_print
Del denne artikel