Webinar: Peter Arendt#3

Udgivet: 13. april 2016

Trading-eksperimentet:

Fra 2009 og frem til i dag har Peter Arendt skabt en profit på over 130% på handel med råvare og afgrødefutures for spekluative fonde. Han begyndte som råvarer-trader og risk-manager for AAK i 2000. Siden har han også hjulpet nogle af verdens største fødevarevirksomheder (Mars, Nestlè og Kraft Foods med prismæssig risikostyring) Ud over råvarer og afrødefutures handler Peter Arendt også med aktier. I 2007 forudsagde han den finansielle krise, hvilket fik Dagbladet Børsen til udnævne Peter Arendt som en af Danmarks førende inden for teknisk analyse. Peter Arendt har skrevet bogen ”Aktiehandel og Aktieanalyse”, der snart udkommer i andet oplag. Peter Arendt har en imponerende track-record og samarbejder med daytrader.dk, hvor han udgiver analyser ugentligt.
Peter Arendt

Dette er tredje ud af seks webinars med traderen Peter Arendt. Peter vil i dette webinar gå i dybden med sine metoder inden for teknisk analyse og indikatorer. Dette webinar med Peter Arendt kan man kun deltage i, hvis man har tilmeldt sig under tradingeksperimentet og har sat penge ind på en af de to platforme. Man kan stadig nå at tilmelde sig ved at indtaste sit mail og sit navn her.

Fra 2009 og frem til i dag, har Peter handlet med råvare og afgrødefutures for spekulative fonde. Total profit er på 130% på trods af ekstremt vanskelige markedsforhold de seneste år. Til dagligt rådgiver han landmænd og private i alt fra afgrødepriser til køb og salg af aktier.

Dagens undervisning:

Modstand/støtte
Trend
Formationer
Indikatorer
Fibonacci og Candlestick patterns
+ noget mere
Charts – eksempler

Webinaret blev afholdt torsdag den 20. april kl. 20:00.

Dette webinar med Peter Arendt kan man kun deltage i, hvis man har tilmeldt sig under tradingeksperimentet og har sat penge ind på en af de to platforme. Man kan stadig nå at tilmelde sig ved at indtaste sit mail og sit navn her.

Se intro-video med tidligere undervisning af Peter Arendt her:

 

Del denne artikel