Gør som Buffet: Fang Teva-aktien ved bunden

Udgivet: 20. maj 2018

Forleden dag fordoblede den amerikanske superinvestor Warren Buffett sin ejerandel i den israelske virksomhed Teva Pharmaceuticals, der har danske Kåre Schultz ved roret. Teva er verdens største producent af kopimedicin og med opkøbet ejer Warren Buffett nu 4% af selskabet svarende til 40,5 millioner aktier. Teva-aktien har ellers oplevet et kraftigt fald i de seneste mange måneder, men nu er der måske snart en chance for at fange aktien i en bundformation. Det mener den professionelle, danske trader Peter Arendt fra minagro.dk.

“Der har været konsolidering i kursen i mange måneder, og nu ser det ud til, at der er stigende bunde i grafen. Bryder kursen over 22,65 USD, så kan investoren måske begyndte at jagte 50 USD eller måske endda 70 USD, hvis der virkelig kommer skub i aktien. De tekniske indikatorer fortæller os faktisk, at det meget snart kan ske, at den bryder op,” forklarer Peter Arendt.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

Se videoen herunder. Hvis du ønsker at se hele videoen, hvor Peter Arendt også analyserer 5-6 andre aktier, kan du skrive dig op under videoen.

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel