Handelsstrategi for Bank of America

Udgivet: 1. november 2016

Peter Arendt, professionel trader

Aktien for Bank of America er endnu ikke moden til en long. Men det kan den meget snart blive. Efter snart 8 års sidelæns konsolidering er der optræk til et opadgående brud, der i givet fald vil frembringe en større bundformation og dermed vil aktien i givet fald gå i op-trend og dermed i køb.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

Handelsstrategi

Aktuel kurs er 16,50 dollar. Køb aktien på brud over 20 dollar med target i 40 dollar og stop i 10 dollar. Dermed vil handlen have en acceptabel risk/reward.

daytrader.dk: Vær opmærksom på, at markedet kan reagerer voldsomt og uforudsigeligt op til og efter det amerikanske valg den 9. november. Der bør udvises forsigtighed på markederne.
daytrader.dk: Vær opmærksom på, at markedet kan reagerer voldsomt og uforudsigeligt op til og efter det amerikanske valg den 9. november. Der bør udvises forsigtighed på markederne.

Teknisk analyse

I November måned 2006 toppede aktien ud til 55 dollar. Den efterfølgende finanskrise fik aktien ind i et frit fald, der først sluttede ved indgangen til 2009 i en kurs på blot 2,50 dollar.

Efterfølgende gik aktien ind i en sidelæns konsolideringsperiode, der er aktuel den dag i dag – jævnfør ugegrafen nedenfor.

Konsolidering har frembragt et indsnævrende kursinterval der snart ser ud til at skulle brydes. Lige nu handler aktien til 16,50 dollar og der er små styrketegn at spore i aktiens kurs, til trods for nogle dages svækkelse.

Bank of America på ugegraf
Bank of America på ugegraf

Det indsnævrende sidelæns interval som kursen bevæger sig i, består af en stigende ned-linje og en svagt faldende øvre linje. Det faktum, at den nedre linje er stejlere stigende end den øvre linje er faldende, er et tegn til, at aktien kan være i gang med at samle kræfter ind til en ny optur.

Det vigtigste modstandsniveau i opadgående retning ligger i kurs 20. Ved brud op over 20 dollar vil intervallet udvikle sig til en større bundformation gående fra bund i 2,50 dollar til før nævnte 20 dollar.

Target for aktien i opadgående retning vil på basis af den potentielle bundformation (ved brud op over 20 dollar) ligge oppe i godt 40 dollar.

I nedadgående retning er der lige nu støtte til aktien i omegnen af 10 dollar – svarende til bunden fra februar måned. Et brud her under vil i givet fald betyde, at der atter er risiko for at kursbund i 2,50 dollar kan komme på tale.

Få fart på dine investeringer med BULL & BEAR-certifikater fra Societe Generale: Klik her

Et brud under 2,50 dollar vil derfor kunne bruges som salgs og tabsstop, hvis aktien købes ved brud op over modstandsniveauet i 20 dollar.

De tekniske indikatorer udviser lidt styrketegn på basis af ugegrafen ovenfor og bakker dermed op om køb i fald af at 20 dollar bliver brudt.
arendt-mini

Denne analyse er skrevet eksklusivt for daytrader.dk Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer analyser af aktier, forex og afgrødepriser. Se mere på Peter Arendts side : www.minagro.dk

Del denne artikel