200 point, revurdering af Heines strategi (efter flash crash) og nye metoder

Udgivet: 3. november 2016

Se en opfølgning på mit store tab i GBP omkring flash crash. Jeg vil blandt andet fortælle om:

  1. Hvordan Heines strategi påvirker mig og hvorfor jeg har valgt at gå lidt væk fra den
  2. Hvad jeg gør for at komme videre men stadig bygge på det jeg har lært ved at bruge Heines strategi
  3. Hvordan jeg lavede 200 point ved brug af Kathy Liens “Fading the double zeros” strategi
  4. Hvad jeg kommer til at fokusere på i de kommende uger.
Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app


Denne tradingblog er skabt af Nikolaj Petersen og følger hans målsætning om at blive profitabel trader inden for relativt kort tid. Hovedformålet med denne videoblog er overordnet set at give nye daytradere indblik i de psykologiske og tekniske udfordringer der er en del af at lære at daytrade. Læs mere om baggrunden for denne tradingblog her.

image_pdfimage_print
Del denne artikel