Årets første aktiekøb i 2016

Udgivet: 31. december 2015

Jeg vil i det kommende år (2016) fortælle om mine aktiehandler her på daytrader. Jeg er godt nok ikke daytrader, men derimod langsigtet strategisk investor, men det håber jeg også at nogle af jer ’grafeksperter’ synes er spændende.

Sune Berg Hansen i Børsen Play.
Sune Berg Hansen i Børsen Play.

Mit approach er at finde undervurderede selskaber, som folk af en eller anden (helst ubegrundet) frygt ikke vil hverken eje eller have. Hvis selskabet så også har en voldgrav om sin forretning i et stigende marked uden risiko for disruption er det dejligt. En troværdig ledelse og nul gæld er også et plus… Men sådanne selskaber finder man ikke til spotpris, så man skal altid acceptere ’noget dårligt’ – kunsten er at finde selskaber, hvor det dårlige ikke er så dårligt som det ser ud…

Jeg vil skrive her løbende, når jeg gør handler. Typisk er strategien at købe en lille portion og så supplere, hvis jeg får de ’rigtige fornemmelser’ eller (helst) bare hardcore gode nyheder.

Jeg har flere selskaber i kikkerten, men skriver først, når jeg har gjort handlen. Lige nu har jeg en position i Arise Windpower (samt ca. 20 andre selskaber) – og den position agter jeg som det første i 2016 at supplere i. Når jeg har gjort det, skriver jeg mere. Godt nytår!

Få gratis børstips i din inbox og få del i den høje hitrate. Skriv dig op
image_pdfimage_print
Del denne artikel